میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ سلام سومین دوره مسابقه شطرنج نواندیشان - سایت انجام بازی ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - زمان هر بازی 20/10 هست ( بیست دقیقه وقت و 10 ثانیه امتیاز به ازای انجام هر حرکت) - مسابقات به صورت دو حذفی برگزار میشه. - بعد از قرعه کشی و مشخص شدن حریف ها، 2-3 روز فرصت داده میشه تا دو نفر مشخص شده با هم هماهنگ کنن و بازیشون رو انجام بدند. ده روز فرصت هست برای ثبت نام یعنی تا 16 شهریور ... کسایی که میخوان شرکت کنن تو همین تاپیک اعلام آمادگی کنن جوایز بعدا اعلام میشه. اگر از 16هم به بعد فرصت بازی دارین ثبت نام کنید 17 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ همین الان تو این فکر بودم که چرا دیگه برگزار نمیشه این مسابقهه منو بنویس 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ جایزه هاش هم مدال مسابقات ورزشی واسه نفر اول امتیازای 300،200،100 واسه سه نفر اول 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ جایزه هاش هم مدال مسابقات ورزشی واسه نفر اولامتیازای 300،200،100 واسه سه نفر اول دور اول من بردم مدال ندادی :vahidrk: به جاش بستنی گرفتم ازت 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ دور اول من بردم مدال ندادی :vahidrk: به جاش بستنی گرفتم ازت دور دوم هم مدال نبود. این مدال ورزشیه تازه اضافه شده. بعد اون پینگ پونگ 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ من هم فعلا هستم..اگر آقای محمد رضا(فکر کنم الان شدنsilence ) حریفم شد استعفا میدم...:icon_pf (34): (توضیح اینکه دور اول من باختم و سکوی پرتاب ایشون شدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3...) لینک هم لود نمیشه... 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ با اینکه من عین سریه پیش آخر میشم ولی بازم اگه میشه اسممو رد کنی...ما هم هستیم... 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ منم بنویس، اگه بودم هستم حتما 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ منم هستم شطرنج و باید بشینی فکر کنی! بند میشی یه جا؟؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ شطرنج و باید بشینی فکر کنی!بند میشی یه جا؟؟ خب مگه چیه، دوره های قبل هم شرکت کردم ، چند نفر رو هم بردم تازه یه مدته حوصلم سر میره شطرنج بازی میکنم، منتظر بودم مسابقشو بذارن لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ خب مگه چیه، دوره های قبل هم شرکت کردم ، چند نفر رو هم بردم تازه یه مدته حوصلم سر میره شطرنج بازی میکنم، منتظر بودم مسابقشو بذارن منم منتظر بودم که بیام انتقام بگیرم... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ منم منتظر بودم که بیام انتقام بگیرم... حالا از کجا معلوم این دور با هم مسابقه داشته باشیم لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ حالا از کجا معلوم این دور با هم مسابقه داشته باشیم اگه باشم و شرکت کنم جفتتون سوکسید 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ اگه باشم و شرکت کنم جفتتون سوکسید جدی؟ حاالااا اگه پایه ای قبل مسابقات یه تمرینی باهم داشته باشیم، فعلا که این لینکی که گذاشتن خرابه لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ جدی؟ حاالااا اگه پایه ای قبل مسابقات یه تمرینی باهم داشته باشیم، فعلا که این لینکی که گذاشتن خرابه پایه م اساسی 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ حالا از کجا معلوم این دور با هم مسابقه داشته باشیم یه کاری میکنم که با هم بیوفتیم... سری پیش که دون پاشی بود تا این سری همه دست کم بگیرن منو... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده