~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ خوب ما پروژه هایی هم که در طول ترم تحویل میدیم همین مقدار هزینه میبره گاهیولی خوب همینقدر که میدونی اینو تحویل بدی دیگه تمــــــــام خودش یه نوع انرژی مثبتِ شما ها چقد پرخرجین... . من بیشترین هزینه ای که کردم..40 تومن..... پایان نامم هم همینطور... . لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ خوش بحالتون من 7 ماهه پایان نامه برداشتم هنوز هیچ غلطی نکردم ... استادم خیلی راحته اصصصصصصصصصصصصلا راهنماییم نکرده گفته برو با پلان و مقطع و نما بیا آخر شهریورم دفاع باید بکنم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ خوش بحالتون من 7 ماهه پایان نامه برداشتم هنوز هیچ غلطی نکردم ... استادم خیلی راحته اصصصصصصصصصصصصلا راهنماییم نکرده گفته برو با پلان و مقطع و نما بیا آخر شهریورم دفاع باید بکنم حجمتو دید؟ نظری نداد ؟ امیدوارم که برسی، ما هم احتمالا آخر شهریوزه کرکسیونمون لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ حجمتو دید؟ نظری نداد ؟امیدوارم که برسی، ما هم احتمالا آخر شهریوزه کرکسیونمون نه بابا اصلا نرفتم خیلی بی خیاله چون دوست نداره با بچه های کارشناسی کار کنه مجبوری براش گذاشته بودن طرح نهایی رو! هر موقع منو دوستم میریم پیشش میگه بله؟ بفرمایید؟! کاری داشتین؟؟ 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ من این ترم باید پایان نامه بردارم امیدوارم همه تون موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ آخیییییییییییییییییییییییچه عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:hapydancsmil::hapydancsmil: امیدوارم همگی موفق باشید ممنونم ونوسی...تاپیکت خیلی عالیه منم دلم از اینا خواست من خدا بخواد این ترم جدید که میاد نه، ترمِ بعدی از این چیز خوشگلا خواهم داشت:hapydancsmil::icon_pf (34): منم مثل توام مینا جونم چقدر ما دوتا با هم تفاهم داریم 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ آخه چیش خوشگله ،:icon_pf (34):از الان باید 300 تومن بذاریم کنار، خرج ماکت ، خرج پوستر...:icon_pf (34): من در این زمینه خودکفا هستم همه کارا رو خودم میتونم انجام بدم که از این بابت خیلی خوشحالم :hapydancsmil: فقط می مونه پلات و لمینت و لیزر اگر در زمینه پوستر هم سوالی داشتید من در خدمتم 4 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ من در این زمینه خودکفا هستم همه کارا رو خودم میتونم انجام بدم که از این بابت خیلی خوشحالم :hapydancsmil: فقط می مونه پلات و لمینت و لیزر اگر در زمینه پوستر هم سوالی داشتید من در خدمتم میشه یک بگراند خوشگل...به درد کار معمارانه بخوره ...بدیدن ممنون میشم... لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ میشه یک بگراند خوشگل...به درد کار معمارانه بخوره ...بدیدن ممنون میشم... من اصولا از کارای تری دی طرح در بعضی جاها به عنوان بک گراند استفاده میکنم متاسفانه الان چیزی ندارم اگر چیزی تونستم پیدا کنم براتون حتما میذارم 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ منم مثل توام مینا جونم چقدر ما دوتا با هم تفاهم داریم مینا جونننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننم تو هم مثه منیییییییی؟ آخییییییییییییییییییییییییییییییییییی البته من 1 ترم 5 اضافه بهم خورد چون ترم 1 طرحِ 2 رو بهمون ندادن واسه همین 5 ترمه شدم 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ مینا جونننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننم:hapydancsmil:تو هم مثه منیییییییی؟ آخییییییییییییییییییییییییییییییییییی البته من 1 ترم 5 اضافه بهم خورد چون ترم 1 طرحِ 2 رو بهمون ندادن واسه همین 5 ترمه شدم نه من 4 ترمه تموم میکنم منظورم این بود که با هم پایان نامه بر میداریم این ترم نه ترم بعدی از الان کلی استرس دارم 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ خببببببببببببب.....فک کنم کارم تموم شده...... لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ اول مبخواستم دو ،سه شیت بزنم... . بعد دیدم هر پلات با لمینبت 35 تومن میشه...تصمیم گرفتم 1 دونه بیشتر نزنم...... . ارزشش رو نداره.... لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ خیلی خوب شده :hapydancsmil: خسته نباشی من ترم پیش دوتا پوستر 100*70 رو پلات گرفتم و با لمینت کلا شد 38 هزار تومان , البته حدود 10 هزار تومانی بهم تخفیف داد روی چی میخوای پلات بگیری که اینقدر گرون حساب کرده ؟ لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ اون موقع ...ایران تحریم نبود... . نمیدونم...من گفتم پلات 100 در 70 چند؟گفت 20...لمینیت....15... . لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ اون موقع ...ایران تحریم نبود.... نمیدونم...من گفتم پلات 100 در 70 چند؟گفت 20...لمینیت....15... . آخه در عرض 2 ماه اینقدر تفاوت قیمت :icon_pf (34): البته شاید جنس مقوایی که میخواسته چاپ کنه فرق داره روی کوتد خیلی خوب میشه و قیمتش هم مناسبه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ اول مبخواستم دو ،سه شیت بزنم....بعد دیدم هر پلات با لمینبت 35 تومن میشه...تصمیم گرفتم 1 دونه بیشتر نزنم......ارزشش رو نداره.... خوبه؛ فقط این نمای سمت چپ ،پایین ،دیدش خوب نیست خسته نباشی :cry2: چی شده ؟ بدبختیه که ما داریم ، اینم بدیم راحت شیم لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ من 1/3 کارای فنیش رو انجامیدم تا آخر تابستون 2/3 باقی مونده تموم شه! فصل 1و2 رو نوشتم تقریبا، از مهرم میشینم نگارش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده