~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 27 آبان، 2012 خوب ما پروژه هایی هم که در طول ترم تحویل میدیم همین مقدار هزینه میبره گاهیولی خوب همینقدر که میدونی اینو تحویل بدی دیگه تمــــــــام خودش یه نوع انرژی مثبتِ شما ها چقد پرخرجین... . من بیشترین هزینه ای که کردم..40 تومن..... پایان نامم هم همینطور... .
honey memar 2377 ارسال شده در 27 آبان، 2012 خوش بحالتون من 7 ماهه پایان نامه برداشتم هنوز هیچ غلطی نکردم ... استادم خیلی راحته اصصصصصصصصصصصصلا راهنماییم نکرده گفته برو با پلان و مقطع و نما بیا آخر شهریورم دفاع باید بکنم 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 آبان، 2012 خوش بحالتون من 7 ماهه پایان نامه برداشتم هنوز هیچ غلطی نکردم ... استادم خیلی راحته اصصصصصصصصصصصصلا راهنماییم نکرده گفته برو با پلان و مقطع و نما بیا آخر شهریورم دفاع باید بکنم حجمتو دید؟ نظری نداد ؟ امیدوارم که برسی، ما هم احتمالا آخر شهریوزه کرکسیونمون
honey memar 2377 ارسال شده در 27 آبان، 2012 حجمتو دید؟ نظری نداد ؟امیدوارم که برسی، ما هم احتمالا آخر شهریوزه کرکسیونمون نه بابا اصلا نرفتم خیلی بی خیاله چون دوست نداره با بچه های کارشناسی کار کنه مجبوری براش گذاشته بودن طرح نهایی رو! هر موقع منو دوستم میریم پیشش میگه بله؟ بفرمایید؟! کاری داشتین؟؟ 3
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 27 آبان، 2012 من این ترم باید پایان نامه بردارم امیدوارم همه تون موفق باشید 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 27 آبان، 2012 آخیییییییییییییییییییییییچه عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:hapydancsmil::hapydancsmil: امیدوارم همگی موفق باشید ممنونم ونوسی...تاپیکت خیلی عالیه منم دلم از اینا خواست من خدا بخواد این ترم جدید که میاد نه، ترمِ بعدی از این چیز خوشگلا خواهم داشت:hapydancsmil::icon_pf (34): منم مثل توام مینا جونم چقدر ما دوتا با هم تفاهم داریم 1
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 27 آبان، 2012 آخه چیش خوشگله ،:icon_pf (34):از الان باید 300 تومن بذاریم کنار، خرج ماکت ، خرج پوستر...:icon_pf (34): من در این زمینه خودکفا هستم همه کارا رو خودم میتونم انجام بدم که از این بابت خیلی خوشحالم :hapydancsmil: فقط می مونه پلات و لمینت و لیزر اگر در زمینه پوستر هم سوالی داشتید من در خدمتم 4
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 27 آبان، 2012 من در این زمینه خودکفا هستم همه کارا رو خودم میتونم انجام بدم که از این بابت خیلی خوشحالم :hapydancsmil: فقط می مونه پلات و لمینت و لیزر اگر در زمینه پوستر هم سوالی داشتید من در خدمتم میشه یک بگراند خوشگل...به درد کار معمارانه بخوره ...بدیدن ممنون میشم...
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 27 آبان، 2012 میشه یک بگراند خوشگل...به درد کار معمارانه بخوره ...بدیدن ممنون میشم... من اصولا از کارای تری دی طرح در بعضی جاها به عنوان بک گراند استفاده میکنم متاسفانه الان چیزی ندارم اگر چیزی تونستم پیدا کنم براتون حتما میذارم 1
*mini* 37778 ارسال شده در 27 آبان، 2012 منم مثل توام مینا جونم چقدر ما دوتا با هم تفاهم داریم مینا جونننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننم تو هم مثه منیییییییی؟ آخییییییییییییییییییییییییییییییییییی البته من 1 ترم 5 اضافه بهم خورد چون ترم 1 طرحِ 2 رو بهمون ندادن واسه همین 5 ترمه شدم 1
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 28 آبان، 2012 مینا جونننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننم:hapydancsmil:تو هم مثه منیییییییی؟ آخییییییییییییییییییییییییییییییییییی البته من 1 ترم 5 اضافه بهم خورد چون ترم 1 طرحِ 2 رو بهمون ندادن واسه همین 5 ترمه شدم نه من 4 ترمه تموم میکنم منظورم این بود که با هم پایان نامه بر میداریم این ترم نه ترم بعدی از الان کلی استرس دارم 1
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 30 آبان، 2012 اول مبخواستم دو ،سه شیت بزنم... . بعد دیدم هر پلات با لمینبت 35 تومن میشه...تصمیم گرفتم 1 دونه بیشتر نزنم...... . ارزشش رو نداره....
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 30 آبان، 2012 خیلی خوب شده :hapydancsmil: خسته نباشی من ترم پیش دوتا پوستر 100*70 رو پلات گرفتم و با لمینت کلا شد 38 هزار تومان , البته حدود 10 هزار تومانی بهم تخفیف داد روی چی میخوای پلات بگیری که اینقدر گرون حساب کرده ؟
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 30 آبان، 2012 اون موقع ...ایران تحریم نبود... . نمیدونم...من گفتم پلات 100 در 70 چند؟گفت 20...لمینیت....15... .
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 30 آبان، 2012 اون موقع ...ایران تحریم نبود.... نمیدونم...من گفتم پلات 100 در 70 چند؟گفت 20...لمینیت....15... . آخه در عرض 2 ماه اینقدر تفاوت قیمت :icon_pf (34): البته شاید جنس مقوایی که میخواسته چاپ کنه فرق داره روی کوتد خیلی خوب میشه و قیمتش هم مناسبه
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 آبان، 2012 اول مبخواستم دو ،سه شیت بزنم....بعد دیدم هر پلات با لمینبت 35 تومن میشه...تصمیم گرفتم 1 دونه بیشتر نزنم......ارزشش رو نداره.... خوبه؛ فقط این نمای سمت چپ ،پایین ،دیدش خوب نیست خسته نباشی :cry2: چی شده ؟ بدبختیه که ما داریم ، اینم بدیم راحت شیم
not found 16275 ارسال شده در 30 آبان، 2012 من 1/3 کارای فنیش رو انجامیدم تا آخر تابستون 2/3 باقی مونده تموم شه! فصل 1و2 رو نوشتم تقریبا، از مهرم میشینم نگارش
ارسال های توصیه شده