Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ افرین.خیلی نزدیک شدید.تو اسمش سیاه داره از ماکیان هم هست دیگه بیشتر از این نمیوتم بهش نزدیک بشم شاید یهو نوکم زد یه جاییم خونی شد تا اینجا شو من گفتم بقیه رو خودت بگو دیگه نمیشه که همشو من بگم ماکیان سیاه 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ دیگه بیشتر از این نمیوتم بهش نزدیک بشمشاید یهو نوکم زد یه جاییم خونی شد تا اینجا شو من گفتم بقیه رو خودت بگو دیگه نمیشه که همشو من بگم ماکیان سیاه ای بابا.اسمش خیلی آسونه.بابای جوجه هاست دیگه.البته از نوع سیاهش خدا وکیلی ته راهنمایی بود 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ ای بابا.اسمش خیلی آسونه.بابای جوجه هاست دیگه.البته از نوع سیاهشخدا وکیلی ته راهنمایی بود خروس سیاه 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ خروس سیاه آفرین به آقای خاص.منظور ایشون همون سیاه خروس بود به افتخارشون یه کف مرتب آقای محترم بفرمایید عکس بعدی... 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ :hapydancsmil: من مثل شما پرنده سخت نمیذارم همین الان بگم که جوابش میشه گنجشک بذار یه چرخی بزنم ببینم چی رو بذارم خوبه :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ کبکزحمت عکس خودتون بکشید ممنون از حدس درستتون. آقای خاص بعدی رو بذار که منتظریم. 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ من اعتراض دارم من گذاشتم دیگه 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ مردید اینو بگید :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ مردید اینو بگید :gnugghender: کبک سفید 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ مردید اینو بگید :gnugghender: کینه کردیا بچه سنقر؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ کینه کردیابچه سنقر؟ کبک سفید چه احساس خوبیه گفتن این کلمه: نه :lol: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ من شما را به چالش کشوندم یعنی آیا؟ 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ من شما را به چالش کشوندم یعنی آیا؟ بلی:icon_pf (34): جوجه؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ بلی:icon_pf (34): جوجه؟ بگو پس اون لحظه ای که دنبال عکس میگشتم دنبال یه چیز نادر بودم. :gnugghender: اگه نگی 40 امتیاز ازت کم میکنم :gnugghender: (استفاده نادرست از ابزار مدیریت) 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ کلاغ نیست ؟؟ خدا وکیلی شبیه به امیر قلعه نوعی نیست؟ اینطوری با شک نگو اگه مطمئنی بگو 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ خدا وکیلی شبیه به امیر قلعه نوعی نیست؟ اینطوری با شک نگو اگه مطمئنی بگو :ws28: ... قلعه نوعی این شکلیه ؟؟ دقت نکردم اااااااااااا پس کلاغه .... خب دیگه درست گفتم پس حتما از نوع سفیدشه دیگه ... 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ :ws28: ... قلعه نوعی این شکلیه ؟؟ دقت نکردم اااااااااااا پس کلاغه .... خب دیگه درست گفتم پس حتما از نوع سفیدشه دیگه ... آره کلاغ سفید عکس رو بذار 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده