آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ ای بابا آسون بگین خو بسم ا... .اسه پرنده های بیچاره چه اسما میزارن اگه زبون داشتن خانواده کسی که این اسمو واسش گذاشته از گور میکشید بیرون 4 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ بدنش مثه پرندگان شکاریه ولی سرش بهش نمیخوره ... ی کم راهنمایی کن خو... 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ جز خونواده عقاب و شاهین نیس؟ 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ بدنش مثه پرندگان شکاریه ولی سرش بهش نمیخوره ... ی کم راهنمایی کن خو... خب چرا میزنی؟ آره پرنده شکاریه. 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ نه از خانواده عقاب و شاهین نیست.ایشون از لاشخورها تشریف دارن. بترکی خب جوابو گفتم دیگه. دبگو اسمشو دیگه.. 4 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ نه از خانواده عقاب و شاهین نیست.ایشون از لاشخورها تشریف دارن.بترکی خب جوابو گفتم دیگه. دبگو اسمشو دیگه.. خو ما پرنده ها مثه شما زیاااد نمیشناسیم ..... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 عکس ساختمون بیارم حدس بزنی؟ خب یا لاشخوره یا کرکسه دیگه وقتی از عقاب و شاهین نباشه ... 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ نه از خانواده عقاب و شاهین نیست.ایشون از لاشخورها تشریف دارن.بترکی خب جوابو گفتم دیگه. دبگو اسمشو دیگه.. اسمشو من فهمیدم.......لاشخور 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ بابا از کجا آوردیش نتو زیر و رو کردم نیس که نیس 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ خو ما پرنده ها مثه شما زیاااد نمیشناسیم ..... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 عکس ساختمون بیارم حدس بزنی؟ خب یا لاشخوره یا کرکسه دیگه وقتی از عقاب و شاهین نباشه ... از خانواده لاشخورهاست.تو خونه چیز دیگه ای صداش میزنن. اسمشو من فهمیدم.......لاشخور پدرام کلا خسته نباشی 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ از خانواده لاشخورهاست.تو خونه چیز دیگه ای صداش میزنن. تو خونه بهش نمیگن هماا ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ از خانواده لاشخورهاست.تو خونه چیز دیگه ای صداش میزنن. لاشخوره گرسنه؟ لاشخوره خوشگل؟ لاشخوره لعنتی؟ 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ تو خونه بهش نمیگن هماا ؟؟ آفرییییییییییییییییییییییییییییییییین :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ لاشخوره گرسنه؟لاشخوره خوشگل؟ لاشخوره لعنتی؟ چرا اتفاقا همش هست اما اسم کوچیکش هماست..چشم نخوری پدرام 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ گنجشک؟ گنجشک که نیست ...ولی نمیدونم از چه خانواده ای هست ... فقط اسمشو بلدم ...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده