Mehdi.Aref 26780 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ سلام خدمت همه دوستان نواندیش امروز روز بزرگی برای انجمن هست. روز تولد نواندیشان. 3 سال پیش در چنین روزی نواندیشان با اهداف عالی خود شکل گرفت و با کمک همه کاربران و مدیران خود توانسته به جایگاهی برسه که الان شاهدش هستیم. همینجا لازم میدونم از همه این دوستان تشکر ویژه ای کنم . خوشحالیم که همچنان در خدمت شما هستیم و میتونیم در کنار هم قدمی هرچند کوچک برای ارتقای علمی و فرهنگی جوانان برداریم. برای تجدید خاطره از روزهای اولیه سایت تعدادی عکس از اون روزها هم میذارم که میتونم یادآور خاطراتی تلخ یا شیرین از اون زمانها باشه. برای دیدن بهتر عکسها روی اونها کلیک کنید 6 اسفند 1388 10 فروردین 1389 1 مرداد 1389 9 شهریور 1389 اینم تصویر صفحه اصلی سایت در تاریخ 18 بهمن 1389 به همه دوستان تبریک میگم و آروزی بهترینها رو دارم 62 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ به به! تبریک میگم...موفق باشین همیشه 11 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ تبریک میگمممممممممممممممممممم :hapydancsmil: جالب اینجاست از عکس اول منم با این سایت هستم انشالله جشن صد سالگیش و با نوه و نتیجه هامون بگیرید 15 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ اخییییییی چه خاطره انگیز! من هنوز فروغ بودم اون موقع ها! 15 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ تبریک میگم انجمن همیشه شاد باشی 14 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ سه سال از عمر ما هم همزمان گذشت تبریک میگم....خوشحالم که دوستان رو بعد از گذشت سالها باز هم میبینم...شادیهایمان مستدام:hapydancsmil: یادش بخیر fluid2008:ws3: 15 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ منم به همه ی دوستان تبریک میگم و امیدوارم د رآینده ای نه چندان دور شاهد پیشرفت و شکوفایی هر چه بیشتر انجمن باشیم:icon_gol: 12 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ منم جا داره به همه دوستان نواندیش تبریک بگم و از همه دوستانی که واسه ارتقای هرچه بیشتر انجمن تلاش کردن. چه دوستانی که قبلاً بودن و چه دوستانی که به تازگی به جمع پیوستن تشکر میکنم. یاد 3shahrsaz بخیر 19 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ تبریکات مخصوص به مدیریت و عزیزان پرتلاش :icon_gol:به امید موفقیت های عالی 12 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ ولش کنی به 400 سالم میرسه مهم اینه که تو این 3 سال چه خروجی داشته تا اینجاش که خوب بوده ازین به بعد باید بهترم بشه در کل تبریک mr_mohammadreza هم فقط تو عکس آخری بود 15 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ من يه سالي هست كه عضو هستم .....و خيلي خوشحالم روز به روز انجمن نوانديشان پيشرفت مي كنه و در واقع به سمت قله هاي پيشرفت ميره جت پرسرعت :a030: 8 لینک به دیدگاه
pinkkite 84 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ تولد انجمن، تولد قسمتی از وجود ماست!(چه حکیمانه!) تولد اون قسمت ازهمتون مبارک :w70::happy::w70: 8 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ ســــــــــــــــلام، تـــــــــــــــــــــــبریـــــــــــــــــکـــــــــــــــــــــــ میگـــــــــــــم............. منم که از اول اینجــــــــــــــــــــــا............. جا داره از تک تک همکاران و کاربرانی که تا به حال در کنار ما بودند و برای پیشرفت این انجمن و سایت نواندیشان یاریمان دادند تشکر و قدر دانی کنم............ به امید پیشرفت هرچه بیشتر نواندیشان.............. 10 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ آخ جوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون تولدهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه تولد عید شما مباررررررررررررررررررک به همه اعضای انجمن تبریییییییییییییییییییییک میگم امیدوارم همیشه در حالِ پیشرفت و اینا باشیم جای اونایی که قبلا باهامون بودن و حالا نیستن سبزِ ســـــــــــــــــــــــــــبز 10 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ من از 1 مرداد توو انجمن پیدام شد آخی....چقد خووب بود همه بودن 9 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ تبریک میگم به همه ی بچه ها و مدیران عزیز خسته نباشید میگم 8 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ تبریک میگم به همه :flowerysmile: 7 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ به به تولد داریییییییم ...:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مباااااااااااااااااااارکه ایشالا 120 ساله بشه :w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v از همه مدیران هم تشکر به عمل میارم چون خیلی زحمت میکشن ... دستتون درد نکنه :flowerysmile: :happy: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده