مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ با سیلااااااااااام شماره ی سوم مجله کایزن نواندیشان( مجله تخصصی تالار صنایع) با یاری خداوند و تلاش شبانه روزی همکارن و دست اندرکاران مجله در 30صفحه آماده و خدمت علاقه مندان ارایه می گردد. هدف هیئت تحریریه و تمامیه دست اندرکاران مجله اینست که گامی هر چند اندک در راستای رضایت مندی خوانندگان و همچنین اعتلای دانش و بهبود کیفیت زندگی بشر برداشته باشند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رمز فایل: www.noandishaan.com مشتاقانه منتظر شنیدن نظرات ، انتقادات و پیشنهادات دوستان محترم می باشیم دفتر تحریریه ی مجله ادرس ایمیل مجله:kaizen_group@noandishaan.com 16 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ تبریکات فراوان و خسته نباشید 7 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ خسته نباشید میگم به آقا میلاد و بقیه بچه ها 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ سلام...خسته نباشیدبه همگی.... 6 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ سلام به همگی سلام به میلاد گل گلاب خیلی دوست دارم بامرام قراربود به من یه خبری بدی چرا ندادی مهندس؟ دستت دردنکنه تبریک به همه بچه های صنایع که شماره 3مجله هم اومد و خسته نباشید میگم به همه دست اندرکاران تهیه مجله میلاد واقعا خسته نباشید انشالله تلاش میکنم زحماتت جبران بشه میلاد میخوامت شدیداونم به مدت مدید 6 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ دستتون درد نکنه واقعا زحمت کشیدید.موفق باشید 6 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ تبريك ميگم دستون درد نكه 5 لینک به دیدگاه
pinkkite 84 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ به به!به به!خسته نباشید همگی... چطوری میشه همکاری کرد باهاتون؟ 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ به به!به به!خسته نباشید همگی...چطوری میشه همکاری کرد باهاتون؟ سلام دوست عزیز دفتر تحریریه مجله از همه اعضای جدیدبه گرمی استقبال می کند نگران نباشید ورودی خاصی نداره فقط باید مطلب بدید به دفتر تحریریه و هماهنگ کنید بادوست گلم میلاد جان(مهندس خوش فکر)و مطلبتون رابه ایمیل مجله بفرستید 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ سلام هستی خانم شماره بعدی انشالله توی پاییزه ازهمین الآن فکر کنیدواسه بهترشدن مجلهببخشید به جای سردبیر مجله حرف زدم دیگه پاتوکفش سردبیر کردم اون که حتما آقا حمید...هرچند با وجود شما و دیگر دوستان خیلی عالی کار شده بود .... 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ اون که حتما آقا حمید...هرچند با وجود شما و دیگر دوستان خیلی عالی کار شده بود .... مشتاقیم که عضو جدید داشته باشیم دوستان همین الآن بگم هر کس که دانشجو هست در دانشگاه خودش حتما تبلیغ مجله را بکنه هم فایلش اینجاهست وهم پوستر تبلیغاتش در دفتر تبلیغات مجله هست که انشالله مجله مون را همه بشناسند ازهمین الآن بگم مجله مشتاق دریافت مطالب و مقالات شما می باشد 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ سلام...خسته نباشیدبه همگی.... سلام هستی خانم شماره بعدی انشالله توی پاییزه ازهمین الآن فکر کنیدواسه بهترشدن مجله ببخشید به جای سردبیر مجله حرف زدم دیگه پاتوکفش سردبیر کردم 3 لینک به دیدگاه
ali.research89 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ بسیلر سپاسگزارم. امید اینکه همواره موفق باشید و البته دو شماره ی قبلش را هم بگذارید. 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ بسیلر سپاسگزارم. امید اینکه همواره موفق باشید و البته دو شماره ی قبلش را هم بگذارید. دو شماره قبلش هست که 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده