رفتن به مطلب

رژیم لاغری یا تغذیه صحیح؟


tar$

ارسال های توصیه شده

  • [h=2][/h]


    پروفسور منوچهر جعفریان، متخصص و پژوهشگر برجسته علوم تغذیه بعد از 45 سال دوری، به وطن بازگشته و حاصل یافته*های علمی و آزمایشگاهی این محقق که نتیجه 25 سال تلاش مستمر اوست با خود آورده.

     

     

    یافته*هایی که در ظاهر آنقدر ساده**اند که عمل کردن به آنها شوخی به نظر می*رسد.

     

     

     

    او می*گوید تغذیه صحیح عامل اصلی سلامت و عادت غذایی غلط که در میان ایرانیان تبدیل به یک فرهنگ شده علت اصلی بیماری*هاست.

     

     

     

    دنیا رژیم*های لاغری را مردود می*داند. غذاها ربطی به چاقی یا لاغری ندارد. تئوری«کم بخور لاغر شوی» هنوز در ایران رایج است اما این تئوری در دنیا رد شده. سوءتغذیه انسان را چاق می*کند.
    در اثر سوءتغذیه*ای که ما در ایران داریم، هورمون*هایی در بدن ترشح می*شود و این هورمون*ها باعث چاقی یا لاغری می*شوند. امروزه آن رژیم*های غذایی که دیگر در اروپا و در دنیا هم رد شده سبب کوتاهی عمر، ریزش مو و سلب سلامتی می*شود؛ زیرا بدن افراد در اثر این رژیم*ها چربی*های باوفا را از دست می*دهند و این چربی*ها دو ماه بعد با عنوان «یو*یو افکت» برمی*گردند.


     
     
     
     
     
     
     


  •  


    »برای سلامتی*تان بخندید؛ ببخشید؛ فراموش کنید دکتر جعفریان می*گوید: «خندیدن، بخشیدن، فراموش کردن سه عامل مهم برای سلامت روح و روان است
    .

     

    باید بیشتر از میوه*جات و سبزیجات استفاده کنیم و از گوشت فاصله بگیریم. گوشت در تغذیه جهانی روز به روز بیشتر محکوم می*شود. تمام دنیا به گیاه*خواری برگشته است.

     

    در کشورهای ژاپن، سوییس و آمریکا رویکرد غذایی به سمت گیاه*خواری پیش می*رود.

     

    ما دو نوع تغذیه داریم: تغذیه جسم، تغذیه روح.
    تغذیه جسم نیاز به همان پنج ماده غذایی شامل پروتئین*ها، کربوهیدرات*ها، چربی*ها، ویتامین*ها و املاح است.
    تغذیه روح هم وابسته به پنج فاکتور است که شامل هدف*دار بودن، اعتماد داشتن به دیگر انسان*ها، اعتقاد، عشق و اراده است.

     

    جالب است بدانید طبق یافته*های معتبر پروفسور، فقدان هریک از این پنج عامل روحی جذب غذا را در جسم دچار مخاطره کرده و موجب سوءتغذیه و بیماری می*شود.

     

    دکتر جعفریان به*سبک غلط طبخ در ایران اشاره کرده و می*گوید:

     

    «این طبخ غلط باعث شده سبوس و پوسته ارزشمند گندم یا برنج در ایران دور ریخته شود. با دور ریختن پوسته گندم و برنج با دست خود این پل را خراب می*کنیم. اگر آب برنج آبکشی*شده را به آزمایشگاه بفرستید، می*بینید که سرشار از ویتامین ب1 است.

     

    تمام املاح و نیاز بدن در پوست گندم است که این پوست جداسازی شده و در اختیار مرغ*های خوشبخت قرار داده می*شود.
    آرد سفید زندگی را کوتاه می*کند.
    ما در فرآیند آزمایشی در آزمایشگاه دو دسته موش را انتخاب کردیم. به یک دسته آرد سفید دادیم. همه موش*ها بعد از دو هفته مردند. اما به موش*های دسته دوم در سالن دیگر گندم با سبوس داده شد بعد از دو هفته مشاهده کردیم همه می*جهیدند. اینجا ثابت می*شود که آرد سفید کشنده است. در کشور سوییس سبوس* گندم یا برنج در بسته*های کوچک به قیمت یک فرانک فروخته می*شود. در ایران مشاهده کردم که سبوس*ها در کیسه*های بزرگ مقابل نانوایی قرار دارد. با خود گفتم چه نانوای ثروتمندی
    !


     
     
     
     

  • Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 سال بعد...
×
×
  • اضافه کردن...