رفتن به مطلب
tar$

رژیم لاغری یا تغذیه صحیح؟

پست های پیشنهاد شده

  • [h=2][/h]


    پروفسور منوچهر جعفریان، متخصص و پژوهشگر برجسته علوم تغذیه بعد از 45 سال دوری، به وطن بازگشته و حاصل یافته*های علمی و آزمایشگاهی این محقق که نتیجه 25 سال تلاش مستمر اوست با خود آورده.

     

     

    یافته*هایی که در ظاهر آنقدر ساده**اند که عمل کردن به آنها شوخی به نظر می*رسد.

     

     

     

    او می*گوید تغذیه صحیح عامل اصلی سلامت و عادت غذایی غلط که در میان ایرانیان تبدیل به یک فرهنگ شده علت اصلی بیماری*هاست.

     

     

     

    دنیا رژیم*های لاغری را مردود می*داند. غذاها ربطی به چاقی یا لاغری ندارد. تئوری«کم بخور لاغر شوی» هنوز در ایران رایج است اما این تئوری در دنیا رد شده. سوءتغذیه انسان را چاق می*کند.
    در اثر سوءتغذیه*ای که ما در ایران داریم، هورمون*هایی در بدن ترشح می*شود و این هورمون*ها باعث چاقی یا لاغری می*شوند. امروزه آن رژیم*های غذایی که دیگر در اروپا و در دنیا هم رد شده سبب کوتاهی عمر، ریزش مو و سلب سلامتی می*شود؛ زیرا بدن افراد در اثر این رژیم*ها چربی*های باوفا را از دست می*دهند و این چربی*ها دو ماه بعد با عنوان «یو*یو افکت» برمی*گردند.


     
     
     
     
     
     
     


  •  


    »برای سلامتی*تان بخندید؛ ببخشید؛ فراموش کنید دکتر جعفریان می*گوید: «خندیدن، بخشیدن، فراموش کردن سه عامل مهم برای سلامت روح و روان است
    .

     

    باید بیشتر از میوه*جات و سبزیجات استفاده کنیم و از گوشت فاصله بگیریم. گوشت در تغذیه جهانی روز به روز بیشتر محکوم می*شود. تمام دنیا به گیاه*خواری برگشته است.

     

    در کشورهای ژاپن، سوییس و آمریکا رویکرد غذایی به سمت گیاه*خواری پیش می*رود.

     

    ما دو نوع تغذیه داریم: تغذیه جسم، تغذیه روح.
    تغذیه جسم نیاز به همان پنج ماده غذایی شامل پروتئین*ها، کربوهیدرات*ها، چربی*ها، ویتامین*ها و املاح است.
    تغذیه روح هم وابسته به پنج فاکتور است که شامل هدف*دار بودن، اعتماد داشتن به دیگر انسان*ها، اعتقاد، عشق و اراده است.

     

    جالب است بدانید طبق یافته*های معتبر پروفسور، فقدان هریک از این پنج عامل روحی جذب غذا را در جسم دچار مخاطره کرده و موجب سوءتغذیه و بیماری می*شود.

     

    دکتر جعفریان به*سبک غلط طبخ در ایران اشاره کرده و می*گوید:

     

    «این طبخ غلط باعث شده سبوس و پوسته ارزشمند گندم یا برنج در ایران دور ریخته شود. با دور ریختن پوسته گندم و برنج با دست خود این پل را خراب می*کنیم. اگر آب برنج آبکشی*شده را به آزمایشگاه بفرستید، می*بینید که سرشار از ویتامین ب1 است.

     

    تمام املاح و نیاز بدن در پوست گندم است که این پوست جداسازی شده و در اختیار مرغ*های خوشبخت قرار داده می*شود.
    آرد سفید زندگی را کوتاه می*کند.
    ما در فرآیند آزمایشی در آزمایشگاه دو دسته موش را انتخاب کردیم. به یک دسته آرد سفید دادیم. همه موش*ها بعد از دو هفته مردند. اما به موش*های دسته دوم در سالن دیگر گندم با سبوس داده شد بعد از دو هفته مشاهده کردیم همه می*جهیدند. اینجا ثابت می*شود که آرد سفید کشنده است. در کشور سوییس سبوس* گندم یا برنج در بسته*های کوچک به قیمت یک فرانک فروخته می*شود. در ایران مشاهده کردم که سبوس*ها در کیسه*های بزرگ مقابل نانوایی قرار دارد. با خود گفتم چه نانوای ثروتمندی
    !


     
     
     
     

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ممنونم خیلی جالبو مفید بود...:icon_gol:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...