Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ هنوز نفهمیدیم چه خبره؟ کی به کیه؟؟چرا باید 5 روز تهران تعطیل شه المپیک به اون بزرگیش برگزار شد جایی تعطیل نشد الان اصلا معلوم نیست بانکا باز هست ؟نیست؟ شرکتای دولتی بسته اند بعد شرکتای خصوصی چی بعد اونایی که با دولتی کار میکردن چی؟؟ الان دقیقا از سه شنبه شد دیگه؟؟؟ بعد کیا تو تهران حکومت نظامی رو لمس کردن؟؟؟؟؟؟ بعد این عدم تعهد به چی دارن این کشورها؟؟؟ حتی فوتبالشونم استقلال پرسپلیسشو مساوی کردن شر نشه 25 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ اینقدر بد بین نباشین بابا اتفاقای بد تر از این میوفته کسی چیزی نمیگه. فقط اداره های دولتی تهران چند روزی به دلیل برقراری یه اجلاس مهم تعطیل میشه یکم خلوت تر شه برقراری امنیت هم راحت تر شه 17 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ شما مگه دوره قبلی اجلاس یادت نیست؟! همین الان یه گشتی سمت ولنجک بزنی متوجه میشی 10 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ مگه چندبار اینجا اجلاس بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وای خدا بابام 3 روزه خونه نیومده، تا 2 روز بعد از پایان اجلاسم نمیاد:icon_pf (34): همه ی ادارات تعطیل نیستا 9 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ حتی فوتبالشونم استقلال پرسپلیسشو مساوی کردن شر نشه ععععععععععع تابلو بود یارو تک به تک میشد تو محوطه پاس میداد به رحمتی 9 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ 1 هنوز نفهمیدیم چه خبره؟ 2 کی به کیه؟؟چرا باید 5 روز تهران تعطیل شه المپیک به اون بزرگیش برگزار شد جایی تعطیل نشد 3 الان اصلا معلوم نیست بانکا باز هست ؟نیست؟ 4 شرکتای دولتی بسته اند بعد شرکتای خصوصی چی بعد اونایی که با دولتی کار میکردن چی؟؟ 5 الان دقیقا از سه شنبه شد دیگه؟؟؟ 6 بعد کیا تو تهران حکومت نظامی رو لمس کردن؟؟؟؟؟؟ 7 بعد این عدم تعهد به چی دارن این کشورها؟؟؟ حتی فوتبالشونم استقلال پرسپلیسشو مساوی کردن شر نشه 1 اجلاس سران عدم تعهد هستش 2 چون میتونند و دوست دارن تعطیل میکنند تازه اش هم 30 لیتر هم بنزین میدن 3 شعب کشیک 5 روز بازه اونم تق و لق 4 شرکت خصوصی اونایی که تونستند تعطیل نتونستن کاگر هاش میسوزن دیگه 5 روز تعطیل اند و باید برن سر کار 5 از پنجمم م مم 6 چرا شایعه درست میکنی 7 چیزی نداره رهبر کره شمالی میخواد بیادددددددددد 8 هم که قبلا جواب دادم صندلی داغ عدم تعهد 10 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ بازیکنا بی عرضن نندازین گردن بقیه! به نظرم این تدابیر هم لازمه فکر کردین کم الکیه؟ 8 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ دومين اجلاس مهم از نظر تعداد سران شركت كننده بعد از اجلاس ساليانه ي سازمان ملل هست علت تعطيلي هم (با توجه به زيان بالاي اقتصادي كه به كشور وارد ميشه) حفاظت از سران كشور ها هست و اين نكته با توجه به اوضاع منطقه اي و امكان خرابكاري خيلي مهم تر ميشه. از طرفي آقاي احمد خاتمي در نماز جمعه ي تهران با نوعي عجز و التماس از طرفداران جنبش سبز درخواست كرد كه براي حفظ ابروي كشور از تجمع و احيانا راه پيمايي در اين روز ها خود داري كنند و اين نشان دهنده ي وحشت از حضور مخالفان دارد. تا جايي كه من مطلع هستم تا شعاع مشخصي از محل اجلاس مردم موظف به تخليه ي اجباري خانه ها شدند و حق حضور در خانه را ندارند. تفاوت اجلاس با المپيك از نظر ابعاد نيست بلكه از نظر اهمين افراد شركت كننده هست لذا سطح متفاوتي از امنيت را مي طلبد. شركت هاي خصوصي فعال در مناطق خاص(اطراف هتل ها و محل اجلاس) ملزم به تعطيلي هستند .شركت هاي خصوصي خارج از اين مناطق نيز توصيه شده است كه تعطيل باشند و يا با حداقل نيروي لازم مشغول به كار باشند. عدم تعهد به غرب و شرق اين جنبش در ابتدا 5 كشور را شامل ميشد كه مي خواستند فارغ از وابستگي به غرب با محوريت امريكا و شرق با محوريت شوروي(روسيه ي فعلي) عمل كنند .مصر و هند نيز جزو آن 5 كشور بوده اند. اما اكنون بر روي كاغذ اين عدد به حدود 130 رسيده اما در عمل عدد صفر برازنده تر است. در مورد فوتبال هم درست فرموديد كاملا دستوري عمل شد و اين مطلب رو از جو نظامي اطراف ورزشگاه و مناطق غرب تهران ميشد كاملا حس كرد. شاد باشيد 19 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ خب چون جلوی همین چند تا کشور یه ذره آبرو دارن معلومه نمیخوان از دست بدنش با هر زوری که شده ولی به نظر من که نتیجه ی دربی سیاسی نبود ، توی این تیمها خیلی ها هستن که از سیاستمدارای ایران متنفرن تو کت من نمیره که یکی مثه علی کریمی برای دستورات آقایون تره خرد کنه 9 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ بده میاین مسافرت؟نیمه پر لیوانو ببینید 8 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ فقط من بدونم این بارونه که وسط تابستون اومد تو تهران ربطی به این اجلاس که نداره؟؟ کلا این چند روزه به همه چی مشکوکم هرچی اتفاق خوبه این چند روز میوفته؟؟ بنزین میدن ..جرمیه نمی کنن؟؟ یعنی ملت ما به توانایی هاشون هنوز ایمان ندارن ممنون ازه همتون که با حوصله جواب دادید:icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ فقط من بدونم این بارونه که وسط تابستون اومد تو تهران ربطی به این اجلاس که نداره؟؟کلا این چند روزه به همه چی مشکوکم هرچی اتفاق خوبه این چند روز میوفته؟؟ بنزین میدن ..جرمیه نمی کنن؟؟ یعنی ملت ما به توانایی هاشون هنوز ایمان ندارن ممنون ازه همتون که با حوصله جواب دادید:icon_gol: نه ربط نداره چون اینجا هم اومد 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ فقط من بدونم این بارونه که وسط تابستون اومد تو تهران ربطی به این اجلاس که نداره؟؟کلا این چند روزه به همه چی مشکوکم هرچی اتفاق خوبه این چند روز میوفته؟؟ بنزین میدن ..جرمیه نمی کنن؟؟ یعنی ملت ما به توانایی هاشون هنوز ایمان ندارن ممنون ازه همتون که با حوصله جواب دادید:icon_gol: نه تنها ربط نداره بلكه مضر هم هست چون در محيط ساختمان اجلاس هنگام بارندگي يك بوي نا مطلوب مي پيچه.مخصوصا نزديك بيمارستان 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ خونه های اطراف ولنجک هم گویا با پرداخت پول دستور تخلیه دادن! 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ خونه های اطراف ولنجک هم گویا با پرداخت پول دستور تخلیه دادن! چقد مثلا؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ 1-3 اون 3 تومنیه پنت هاوسه؟؟ جدا بیریم تجمع کنیم ترورمون میکن آیا یا با نوشابه ازمون پذیرایی میکنن؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ اون 3 تومنیه پنت هاوسه؟؟جدا بیریم تجمع کنیم ترورمون میکن آیا یا با نوشابه ازمون پذیرایی میکنن؟؟ خودم با خانوادش پذیرایی میکنم ازت 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ خودم با خانوادش پذیرایی میکنم ازت پس coca ی اصل باشه ازاین اشی مشی ها نباشه 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ پس coca ی اصل باشه ازاین اشی مشی ها نباشه ما به داااااااشمون جنس قلابی نمیدیم حتی نوشابه خانواده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده