رفتن به مطلب

نگران كلسترول ميگو نباشيد


- Nahal -

ارسال های توصیه شده

دكتر كيمياگر متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: ميگو يكي از مواد غذايي پر ارزش است كه حاوي موادي مثل ويتامين b13 ، ويتامين D ، پروتئين ، آهن و فسفر است.

 

وي افزود: كلسترول ميگو در مقايسه با گوشت و مرغ بيشتر است يعني در هر 100 گرم ميگو 100 ميلي گرم كلسترول وجود دارد در حالي كه در همين مقدار گوشت 80 ميلي گرم و در همين مقدار مرغ 60 ميلي گرم كلسترول وجود دارد.

 

اين متخصص تصريح كرد: بايد توجه داشت كه كلسترول بالاي ميگو نگران كننده نيست و افراد مي توانند به راحتي اين غذا را مصرف كنند.

 

كيمياگر در پايان خاطر نشان كرد: با توجه به اينكه ما از هفته اي يكبار بيشتر ميگو نمي خوريم و در هر وعده بيشتر از 100 گرم ميگو مصرف نمي كنيم بنابراين نيازي نيست كه مراقب كلسترول بالاي آن باشيم زيرا انسان مي تواند 200 تا 250 ميلي گرم كلسترول در روز مصرف كند بنابراين اين مقدار در مقايسه با كلسترول ميگو نگراني ايجاد نمي كند.

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...