آرانوس 6500 ارسال شده در 24 آبان، 2012 خاله من که گفتمتو هم تقلب کن بگو سارا من که ندیدم خاله الان میگم سارا *mini* ؟ :hapydancsmil: میگم نقش تو این وسط چیه عزیزم ؟ تشویش اذهان ملت؟ آآآآآآآآآآورییییییییییین، خودشه :2rqfst4:اثر پنیر از بین رفته ها دیر گفتی آی دیر گفتی :hapydancsmil: نه نه ، اشتباست اشتباست:hapydancsmil: سارا :2rqfst4: ونوس من قبل همه گفته بودم سارا ها
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 آبان، 2012 دیدی اشتباه میگفتی اثرش تا 5 ساله؟پنیر هم پنیرهای قدیم که اثرشون طولانی بود آره بابااا؛ حافظت خیلی قوی هم شد،ماشالله خوب حدسیدی
pme 3474 ارسال شده در 24 آبان، 2012 آآآآآآآآآآورییییییییییین، خودشه :2rqfst4:اثر پنیر از بین رفته ها دیر گفتی آی دیر گفتی :hapydancsmil: نه نه ، اشتباست اشتباست:hapydancsmil: سارا :2rqfst4: واسه همین گفتم بلی
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 آبان، 2012 من که ندیدم خاله الان میگم سارا ونوس من قبل همه گفته بودم سارا ها آره عزیزم، میدونم حالا اینیکی رو بگو :gnugghender:
pme 3474 ارسال شده در 24 آبان، 2012 میگم نقش تو این وسط چیه عزیزم ؟ تشویش اذهان ملت؟ آره دقیقا نقشش همینه
pme 3474 ارسال شده در 24 آبان، 2012 حالا بگید آواتار کی بود چخده آشناستچرا اسمشو یادم نمیاد ...نگار نبود؟
آرانوس 6500 ارسال شده در 24 آبان، 2012 آره عزیزم، میدونم حالا اینیکی رو بگو :gnugghender: گفتم دیگه ولی زهرا پستمو ادیت کرد
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 آبان، 2012 چخده آشناست چرا اسمشو یادم نمیاد ...نگار نبود؟ نوووووچ؛نگار نبود :gnugghender:
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 24 آبان، 2012 16 صفحه رفته جلو 2 تا پست به درد بخور پیدا نمیشه اینجا
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 آبان، 2012 عسک بزارین دیگههههههههه :hapydancsmil: پستای قبلو دیدی؟ دیدی این عکسو؟ یادش بخیر الان تصویر بعد رو میزارم، سرعتم فوق العاده کمه
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 آبان، 2012 خب، اینم تصویر بعد ( خودتون هم تصویرای اولیتونو بدید دیگه :دی)
partow 25305 ارسال شده در 25 آبان، 2012 میگم نقش تو این وسط چیه عزیزم ؟ تشویش اذهان ملت؟ نه به جونه پسر همسایمون ...:w888: آره دقیقا نقشش همینه نیوچ ... گفتم دیگه ولی زهرا پستمو ادیت کرد آخه کی جرات داره پست تو رو ادیت کنه؟ هنوز ادیت نکرده، نگا چه دعوایی راه انداخته ... خب، اینم تصویر بعد ( خودتون هم تصویرای اولیتونو بدید دیگه :دی) خیلی کوچیکه ... ولی چون سیگار اینا داره یا ::شیما:: هستش یا نگار ...
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 25 آبان، 2012 فکر کنم نگار آورین ،درسته نگاری میباشد!! درست میباشد خیلی کوچیکه ... ولی چون سیگار اینا داره یا ::شیما:: هستش یا نگار ... اووووف؛ درسته، همه ماشالله دارینا negari
pme 3474 ارسال شده در 25 آبان، 2012 من آواتارا برام آشناست ولی دقیقا یادم نمیاد مال کی بود این el roman نیست؟
ارسال های توصیه شده