آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ شهریور، ۱۳۹۱ sookut گفته است: خاله من که گفتمتو هم تقلب کن بگو سارا من که ندیدم خاله الان میگم سارا partow گفته است: *mini* ؟ :hapydancsmil: میگم نقش تو این وسط چیه عزیزم ؟ تشویش اذهان ملت؟ * Ven۰۰۰s * گفته است: آآآآآآآآآآورییییییییییین، خودشه :2rqfst4:اثر پنیر از بین رفته ها دیر گفتی آی دیر گفتی :hapydancsmil: نه نه ، اشتباست اشتباست:hapydancsmil: سارا :2rqfst4: ونوس من قبل همه گفته بودم سارا ها لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ شهریور، ۱۳۹۱ sookut گفته است: دیدی اشتباه میگفتی اثرش تا 5 ساله؟پنیر هم پنیرهای قدیم که اثرشون طولانی بود آره بابااا؛ حافظت خیلی قوی هم شد،ماشالله خوب حدسیدی لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ شهریور، ۱۳۹۱ * Ven۰۰۰s * گفته است: آآآآآآآآآآورییییییییییین، خودشه :2rqfst4:اثر پنیر از بین رفته ها دیر گفتی آی دیر گفتی :hapydancsmil: نه نه ، اشتباست اشتباست:hapydancsmil: سارا :2rqfst4: واسه همین گفتم بلی لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ شهریور، ۱۳۹۱ * Ven۰۰۰s * گفته است: حالا بگید آواتار کی بود من نمیدونم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ شهریور، ۱۳۹۱ آرانوس گفته است: من که ندیدم خاله الان میگم سارا ونوس من قبل همه گفته بودم سارا ها آره عزیزم، میدونم حالا اینیکی رو بگو :gnugghender: لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ شهریور، ۱۳۹۱ آرانوس گفته است: میگم نقش تو این وسط چیه عزیزم ؟ تشویش اذهان ملت؟ آره دقیقا نقشش همینه لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ شهریور، ۱۳۹۱ * Ven۰۰۰s * گفته است: حالا بگید آواتار کی بود چخده آشناستچرا اسمشو یادم نمیاد ...نگار نبود؟ لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ شهریور، ۱۳۹۱ * Ven۰۰۰s * گفته است: آره عزیزم، میدونم حالا اینیکی رو بگو :gnugghender: گفتم دیگه ولی زهرا پستمو ادیت کرد لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ شهریور، ۱۳۹۱ pme گفته است: چخده آشناست چرا اسمشو یادم نمیاد ...نگار نبود؟ نوووووچ؛نگار نبود :gnugghender: لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ شهریور، ۱۳۹۱ 16 صفحه رفته جلو 2 تا پست به درد بخور پیدا نمیشه اینجا لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ شهریور، ۱۳۹۱ عسک بزارین دیگههههههههه :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ شهریور، ۱۳۹۱ سـارا گفته است: عسک بزارین دیگههههههههه :hapydancsmil: پستای قبلو دیدی؟ دیدی این عکسو؟ یادش بخیر الان تصویر بعد رو میزارم، سرعتم فوق العاده کمه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ شهریور، ۱۳۹۱ خب، اینم تصویر بعد ( خودتون هم تصویرای اولیتونو بدید دیگه :دی) لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ شهریور، ۱۳۹۱ آرانوس گفته است: میگم نقش تو این وسط چیه عزیزم ؟ تشویش اذهان ملت؟ نه به جونه پسر همسایمون ...:w888: pme گفته است: آره دقیقا نقشش همینه نیوچ ... آرانوس گفته است: گفتم دیگه ولی زهرا پستمو ادیت کرد آخه کی جرات داره پست تو رو ادیت کنه؟ هنوز ادیت نکرده، نگا چه دعوایی راه انداخته ... * Ven۰۰۰s * گفته است: خب، اینم تصویر بعد ( خودتون هم تصویرای اولیتونو بدید دیگه :دی) خیلی کوچیکه ... ولی چون سیگار اینا داره یا ::شیما:: هستش یا نگار ... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ شهریور، ۱۳۹۱ دختر باران گفته است: فکر کنم نگار آورین ،درسته hamid_shahrsaz گفته است: نگاری میباشد!! درست میباشد partow گفته است: خیلی کوچیکه ... ولی چون سیگار اینا داره یا ::شیما:: هستش یا نگار ... اووووف؛ درسته، همه ماشالله دارینا negari لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ شهریور، ۱۳۹۱ آواتار نفر بعد ، بحدسین لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ شهریور، ۱۳۹۱ من آواتارا برام آشناست ولی دقیقا یادم نمیاد مال کی بود این el roman نیست؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده