sookut 13735 ارسال شده در 23 آبان، 2012 مینی که مریم گفت ... مینا آرتیست ... آواتاره سیما رو نزارید ، من یادمه ... ای بترکی تو که نمیشه چیزی رو از دست تو قایم کرد خودم گذاشتم که سورپرایز نشین معلومه تو پنیر زیاد میخوری گنجشک (artist( من برای اولین بار به خاطر تو پنیر خوردم فقط
sookut 13735 ارسال شده در 23 آبان، 2012 هاااا هاااااااااا هااااااااااااااااا حالاااااااااااااا بگید کی میتونه باشه اینم نمیدونم که یعنی پنیر اینقده زود اثر میزاره؟:icon_pf (34): نکنه اثرش دائمی باشه؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 آبان، 2012 ای بترکی تو که نمیشه چیزی رو از دست تو قایم کردخودم گذاشتم که سورپرایز نشین من برای اولین بار به خاطر تو پنیر خوردم فقط دستت درد نکنه، اینو حدس بزن حالااا:gnugghender:
partow 25305 ارسال شده در 23 آبان، 2012 هاااا هاااااااااا هااااااااااااااااا :hapydancsmil:حالاااااااااااااا بگید کی میتونه باشه:hapydancsmil: چرا اینقدر ذوق زده شدی؟ میلاد؟ ای بترکی تو که نمیشه چیزی رو از دست تو قایم کردخودم گذاشتم که سورپرایز نشین میزاشتی من حدس بزنم خو ...
sookut 13735 ارسال شده در 23 آبان، 2012 من برم یه دوری بزنم بیام بقیه هستن جای من تو که بیشتر از من پنیر خوردی
sookut 13735 ارسال شده در 23 آبان، 2012 میزاشتی من حدس بزنم خو ... نچ نمیزارم تو برنده شی شادمهر بازه؟
poor!a 15130 ارسال شده در 23 آبان، 2012 تو که بیشتر از من پنیر خوردی یادم نبود خدایی ولی شاهدخت بود راست میگه
poor!a 15130 ارسال شده در 23 آبان، 2012 تقلب نکن مگه نمیگم راست گفت یعنی اونو دیدم فهمیدم دیگه اخه من چی بگگم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 آبان، 2012 اینم نمیدونم کهیعنی پنیر اینقده زود اثر میزاره؟:icon_pf (34): نکنه اثرش دائمی باشه؟ نه تا 5 سال فقط sefid barfiشاهدخت خودمون مریم، واقعاااا آفرین، خیلی عالیه ، من برم یه دوری بزنم بیام بقیه هستن جای من حدس زدن شادمهر باز نیست؟ نووووووووووووووچ چرا اینقدر ذوق زده شدی؟ میلاد؟ میزاشتی من حدس بزنم خو ... نووووووووووووووچ سفید برفی ، همون شهدخت
sookut 13735 ارسال شده در 23 آبان، 2012 مگه نمیگم راست گفت یعنی اونو دیدم فهمیدم دیگه اخه من چی بگگم نخیرم تو همیشه تقلب میکنی
sookut 13735 ارسال شده در 23 آبان، 2012 نه تا 5 سال فقط بیچاره شدم ببین به خاطر تو به تمام عقل و حافظه ام ، آتیش زدم من که دوست دارم...
sookut 13735 ارسال شده در 23 آبان، 2012 تصویر بعد :hapydancsmil: آخرین تصویر برای امشب این که خیلی تو فکره همین پوریا نیست باز؟ یا نه همون شادمهر؟ نه اونم افسرده نبود که اصلا ولش کن نمیدونم:icon_pf (34):
ارسال های توصیه شده