M!Zare 48037 ارسال شده در 23 آبان، 2012 ارشد میخونی نه؟ عسل هم زیاد میخوری؟ درسته afa الان آواتار بعد رو میزارم،عمرا بحدسین،حاالااا تا صبح روش فکر کنید:gnugghender: چشم خوردم mishi هم میتونه باشه
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 آبان، 2012 فاطیمااااااا؟؟؟؟؟ :hapydancsmil: درستهههههههههههههههه من استعفا میدم، اینم که کشف شد ، زهراااااااااااااا شیرین؟ستاره بلو؟ فاطیما؟ شیرینه؟ نه ستاره؟ نه فاطیما ؟ آره
poor!a 15130 ارسال شده در 23 آبان، 2012 یکی ازینا کتایون داشت یکی پانیسا داشت یکی solise داشت اومممم دیگه کی داشت فاطما هم بود ک گفتن :دی
sookut 13735 ارسال شده در 23 آبان، 2012 درستهههههههههههههههه من استعفا میدم، اینم که کشف شد ، زهراااااااااااااا شیرینه؟ نه ستاره؟ نه فاطیما ؟ آره اینهایی هم که گفتم یه زمانی گذاشته بودن بدو بدو استعفاتو بیار خودم امضا میکنم
partow 25305 ارسال شده در 23 آبان، 2012 درستهههههههههههههههه من استعفا میدم، اینم که کشف شد ، زهراااااااااااااا منو صدا زدی؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 آبان، 2012 چشم خوردم mishi هم میتونه باشه نهههه؛ فااااطیما بود از این تاپیکهای باحال می زنی دعوت کن آدمو خسیس چشم، تازه زدم آخه؛ همش درست حدسیدن، اجازه حرکت نمیدن اینا با این حافظه هاشون یکی ازینا کتایون داشتیکی پانیسا داشت یکی solise داشت اومممم دیگه کی داشت فاطما هم بود ک گفتن :دی آره، فاطیما بود فاطیما...cloudly sky فاطیمااااا فاطیما جونمه، مدیر تالار معماری
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 آبان، 2012 تصویر بعد ، تو رو خدا یکم پنیر بخورید دوستان اگه آواتار خودتون قدیمیشو یا آواتار دوستان دارید،بدین من یا خودتون بذارین که بحدسیم :gnugghender:
sookut 13735 ارسال شده در 23 آبان، 2012 تصویر بعد ، تو رو خدا یکم پنیر بخورید دوستان اگه آواتار خودتون قدیمیشو یا آواتار دوستان دارید،بدین من یا خودتون بذارین که بحدسیم :gnugghender: این کیه؟ نییدونم ندیدم نبود من عمرا آواتار خودمو بدم که حدس بزنین پنیر کاملا صرف شد
partow 25305 ارسال شده در 23 آبان، 2012 تصویر بعد ، تو رو خدا یکم پنیر بخورید دوستان اگه آواتار خودتون قدیمیشو یا آواتار دوستان دارید،بدین من یا خودتون بذارین که بحدسیم :gnugghender: مینا که الان گنجشک شده مینی که مریم گفت ... مینا آرتیست ... این کیه؟نییدونم ندیدم نبود من عمرا آواتار خودمو بدم که حدس بزنین پنیر کاملا صرف شد آواتاره سیما رو نزارید ، من یادمه ...
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 آبان، 2012 این کیه؟نییدونم ندیدم نبود من عمرا آواتار خودمو بدم که حدس بزنین پنیر کاملا صرف شد معلومه تو پنیر زیاد میخوری مینا که الان گنجشک شده درسته artist درسته گنجشک (artist(
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 آبان، 2012 هاااا هاااااااااا هااااااااااااااااا حالاااااااااااااا بگید کی میتونه باشه
ارسال های توصیه شده