sharare18 139 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ منکه خسته شدم ...از چه چیز این انجمن خوشتون میاد که معتادش شدین؟؟؟؟ با اینکه من دو ساعته اومدم ولی چندان نچسبید حوصلم سر رفت خسته نشدین شما ؟؟ کسل کننده نیست ؟؟ برنامه زندگیتون رو به هم نمیزنه؟؟ 16 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ پاشو بیا بهت مسئولیت بدم ... سرت گرم بشه ... 12 لینک به دیدگاه
sharare18 139 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ پاشو بیا بهت مسئولیت بدم ... سرت گرم بشه ... چه مسئو لیتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ چه مسئو لیتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ترجمه ی آموزش ... شرکت در مسابقات ... تبلیغات تو پروفایل ها ... اصلاً مسئولیت پذیر هستی؟ 7 لینک به دیدگاه
sharare18 139 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ ترجمه ی آموزش ... شرکت در مسابقات ... تبلیغات تو پروفایل ها ... اصلاً مسئولیت پذیر هستی؟ آخ چه جورم ولی من مسئولیت در حد مدیر شدن رو دوس میدارم خب 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ با اینکه من دو ساعته اومدم ولی چندان نچسبید حوصلم سر رفت خسته نشدین شما ؟؟ کسل کننده نیست ؟؟ برنامه زندگیتون رو به هم نمیزنه؟؟ اصلیتش اینه که اینجا مثلا سایت علمیه...قرار نیست بیای توش تفریح کنی که (ما خودمون به اصلیتش کاری نداریم ) این 2 ساعت که عضو بودی داشتی چی کار میکردی اونوقت؟ 19 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ چیزی که خسه کننده یا کسل کننده باشه که دیگه اصلا وقتی از آدم نمیگیره که بخواد برنامه زندگی رو به هم بزنه! کسی که به انجمن معتادِ به یک سری سلسله موارد پشت هم معتاد شده مثل دوستاش، بحث و گفت گوهایی که پیش میاد... هرچی بیشتر توی جلو رفتن و پیشرفتِ اینجا چه تو زمینه های علمیش چه روابط صمیمی نقش داشته باشی بعدا باعث ایجاد درجه های متفاوتی از اعتیادت میشه فکر میکنم کلا فروم علمی جایی نیست که صرفا بری بگردی بخوای سرگرم شی... یا برای استفاده میای که از تاپیکای علمی استفاده کنی و بری پی زندگیت.... با میای که خودت تاپیک بزنی و بحثای مختلف تو زمینه های مختلف داشته باشی و نظرات دیگران رو بدونی و نظر بدی و به امید خدا کم کم معتاد بشی... دو ساعت خیلی زودِ واسه رسیدن به چنین نتیجه ای 17 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ دقیقا همینه که انوشه گفـت......... بعضی از ماها هم چون مسئولیت داریم ، زیاد در انجمن حضور داریم، فکر هم نمیکنم شما منظورت فقط این فورم باشه ،کلا ریتم انجمن ها همینه...... بحث گفتگوی علمی و درکنارش تفریحی..........لزوما هم همه افراد رو به یک اندازه جذب نمیکنه ..........کسانی که در فروم حاضر میشن بیشتر از سر علاقه به مباحثه و دوستانشون ........... کسی هم که بخواد معتاد نشه رفته رفته کمترش میکنه ............یه اراده میخواد همین ........شما هر انجمنی بری بالاخره اون جذابیت اولیش بعدا برات ازبین میره......... ،اما مطمئنا یه چیزایی ازش یاد میگیری...........مهم اینکه در کنار زندگیمون باشه.......،نه کل زندگیمون ( با خـــودمم هستم ) :texc5lhcbtrocnmvtp8 :icon_gol: 13 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ جوانان مملكت جديدا چقد زود حوصلهشون سر ميره! از كجا متوجه شدي بقيه موتاد شدن؟ بعدم به نظر ميرسه شما تمام اين مدتو در حال تاپيك زدن بودي. صبر ميكردي جواباي تاپيكاتو ميديدي و يكي دوتاشون منتقل ميشد، حوصلهت سر نميرفت 18 لینک به دیدگاه
tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ منکه خسته شدم ...از چه چیز این انجمن خوشتون میاد که معتادش شدین؟؟؟؟ با اینکه من دو ساعته اومدم ولی چندان نچسبید حوصلم سر رفت خسته نشدین شما ؟؟ کسل کننده نیست ؟؟ برنامه زندگیتون رو به هم نمیزنه؟؟ منم تازه اومدم به نظر که سایت خیلی خوبی میاد اضافه اش کردم به بوک مارکهام! کاربراش خیلی با هم خوبن مخصوصا تایپیکهای تولد رو برو یه نگاه بنداز 15 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ منکه خسته شدم ...از چه چیز این انجمن خوشتون میاد که معتادش شدین؟؟؟؟ با اینکه من دو ساعته اومدم ولی چندان نچسبید حوصلم سر رفت خسته نشدین شما ؟؟ کسل کننده نیست ؟؟ برنامه زندگیتون رو به هم نمیزنه؟؟ خوب.... راستش فکر نمیکنم توو 2 ساعت بشه به همه زوایای این انجمن سرک کشید و متقابلا راجع بهش نظر داد...نه؟ خیلی ها من جمله خودِ من بعد از1 2 ماه تازه فهمیدم انجمن و دوستیش ینی چی اینجا انواع و اقسام معتادی رو داریم یکی به دوستاش معتادِ به قول انوشه یکی به بحثهای اینجا معتاد یکی به پروفایلش و پیغاماش معتادِ یکی به فعالیت توو تالارا معتادِ اما چیزی که راجع بهش 100 در هزاااااااااار مطمئنم اینه که توو 2 ساعت نمیشه معنیِ نواندیشان و معتاد شدنشو فهمید 13 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ تو این دو ساعت فهمیدی بچهها معتاد انجمنن؟!!!! چه سرعت و قدرته جستجو و شناسایی و تحلیلی! تو کسالت بار بودن انجمن ک در حال حاضر! شکی نیس :) 13 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ تو این دو ساعت فهمیدی بچهها معتاد انجمنن؟!!!! چه سرعت و قدرت جستجو و شناسایی و تحلیلی! تو کسالت بار بودن انجمن ک در حال حاضر! شکی نیس :) شما هم مسئولیت می خوای؟ تعارف نکنا ... :persiana__hahaha: 11 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ گاهی وقتا خسته کننده میشه. ولی بیشتر وقتا از بودن در کنار بچه ها لذت میبرم 8 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ شما هم مسئولیت می خوای؟ تعارف نکنا ... :persiana__hahaha:نهی منو کی دیدین فعالیت علمی انقده هم داشته باشم؟ یا علاقه ب مسولیت انقده هم نشون بدم؟ منو تارف ؟ من اینجام ک بخشای غیر علمی غیر فعال نشه :biggrin: 9 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ به نظر منم براي قضاوت خيلي زوده...من خودم جزء معتادين درحال تركم؛البته ترك كه نميشه كرد فقط سعي مي كنم كمش كنم! من فكر مي كنم هنوز دوستاي باحال و بامرام اين انجمنو يافت نكردي كه اين حرفو ميزني!وگرنه من فروم ديگه ام بودم ولي اينجا رو خيلي دست دارم...هم معتاد دوستامم هم شوخيا و كلكلايي كه تو تاپيكا با بچه ها مي كنيم هم مطالب علمي و غير علمي اينجا! اگه روابطتو قوي كني قول ميدم توام به قول خودت معتاد بشي!اگه نشدي بي تعارف بگو راهنماييت كنيم! 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ این سایت هم مثل خیلی سایت های دیگه بالا و پایین داره ولی هیچ وقت برای من کسل کننده نشده همیشه موضع جالب برای رفع کسالت داره 7 لینک به دیدگاه
sharare18 139 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ سلام سلام من نظریه خودم رو گفتم ...........قصد جسارت نداشتم به هیچ کدومتون 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ سلام سلام من نظریه خودم رو گفتم ...........قصد جسارت نداشتم به هیچ کدومتون ما ناراحت نشدیم کههههههههههههههههههههههههههههه پیشنهادمون بهت این بود که اگه دوست داری و میخوای معتاد شیدوس پیداکنی و توو تاپیکا( چه علمی چه غیر علمی) بری .... اوونوقت میبینی همچینم کسل که نمیشی هیچ،اصن نمیفهمی کی شب میشه :ffuzma2nlljlasbauln 6 لینک به دیدگاه
sharare18 139 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ دوس پیدا کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه نه نه.................................... تو به کردم که نفهمیده به جایی نروم.................. تنهایی بهتره دل نبندی بهتره بنظرم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده