- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ به گزارش ایرنا ،نوجوان سیزده سالهای که از بدو تولد از تنگی مجرای نای رنج میبرد، مورد پیوند سلولهای بنیادی قرار گرفت. این پسر سیزدهساله اولین کودکی است که مورد پیوند سلولهای بنیادی نای قرار گرفته و حال او هماکنون کاملاً خوب گزارش شده است. او در این روزها برای اولین بار در عمر خود بدون دارو و درمان به زندگی روزمره خود ادامه میدهد و در انجام امور روزانه هیچ مشکلی ندارد. او پنج ماه پیش از انجام پیوند براثر احساس ناراحتی شدید به بیمارستان مراجعه کرد و پزشکان پس از بررسی و انجام آزمایشهای مختلف درمان پیوند را برای او درنظر گرفتند. این پسر سیزده ساله قبل از پیوند در بخش مراقبتهای ویژه بستری شد تا بدن او برای پیوند کاملاً آماده شود. سلولهای بنیادی این پیوند از یک اهدا کننده دریافت و پس از ترکیب با پروتئینهای رشد به سلولهای بنیادی پسر نوجوان تزریق شدو به این ترتیب مجاری تنفسی در بدن بیمار ترمیم شد. این پیوند در نوع خود بینظیر است. 6 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ این پسر سیزده ساله قبل از پیوند در بخش مراقبتهای ویژه بستری شد تا بدن او برای پیوند کاملاً آماده شود. چه جالب! معمولا قبل از این پیوندا فرد رو تو بخش مراقبتای ویژه بستری میکنن و سیستم ایمنی بدنش رو خیلی خیلی خیلی ضعیف میکنن تا زمانی که سلول های بنیادی تزریق شد بدن به خاطر سیستم ایمنی ضعیفش نتونه علیه این سلولا مبارزه کنه و بیگانه تشخیصشون بده! و چون سیستم ایمنی خیلی ضعیفه برای جلوگیری از ابتلا به هر عفونتی باید تحت مراقبتای ویژه باشه. ولی نمیدونستم این زمان اینقد زیاده. یعنی 13 سال جالب بود 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ ولی نمیدونستم این زمان اینقد زیاده. یعنی 13 سال جالب بود پسره 13 سالش بوده عزیزم :ws3:13 سال بستریش نکردن 3 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ ولی نمیدونستم این زمان اینقد زیاده. یعنی 13 سال 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ پسره 13 سالش بوده عزیزم :ws3:13 سال بستریش نکردن عههه راس میگیاااااا:whistle: به من چه وقتی تو جمله از ویرگول به درستی استفاده نمیشه این معنیا رو هم میده خوب شد گفتی. باور کن بدجور تو فکر این پسر رفته بودم 13 سالو چه طور تحمل کرده:cry2: 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ عههه راس میگیاااااا:whistle:به من چه وقتی تو جمله از ویرگول به درستی استفاده نمیشه این معنیا رو هم میده خوب شد گفتی. باور کن بدجور تو فکر این پسر رفته بودم 13 سالو چه طور تحمل کرده:cry2: اول خبرم که نوشته بود نوجوان سیزده سالهای کلا فقط وسط خبر رو خوندیا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده