El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ پس ینی شما میگین توو همه چیز باید بیخیالی طی کرداما به نظرتون توو روند زندگی تاثیر بدی نمیزاره؟ ینی باعث دردسر نمیشه اینکه بخوای همه چیزو بیخیالی طی کنی؟ من نگفتم باید بیخیالی طی کرد! بستگی به آدمش داره، به نظر من آدما هرگی کوچیکتر باشن بیخیال ترن 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ کلا به نظرم تو این اوضاع بی خیال زندگی بشیم بهتر تره :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ کلا این کلمه خیلی رو اعصاب منه! وقتی داری از ی دردی حرف میزنی که تمام سلولهای بدنتو زجر میده و بهم میگن بی خیال 2 تا فکر بذهنم میرسه: _طرف داره مسخرت میکنه _تو دلش بت میگه زر نزن حوصلتو ندارم خواهشا یکی بیاد سر این بیخیالی به منم یاد بده خورد شدیم زیر اینهمه بار! 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ به خدا که نمیشه بیخیال بود... خیلی سخته...یه مدته دارم امتحان میکنم که بیخیال باشم اما نمیشه به خدا... 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ بی خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــال قراره همین روزا بورس ارز وا کنن هی فرت و فرت اسکناس چاپ کنن بدن دستتون برید باهاش مرغ بخرید با نوشابه بخورین یه مدت خوش باشین بعد ببینیم چی میشه 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ کلا این کلمه خیلی رو اعصاب منه!وقتی داری از ی دردی حرف میزنی که تمام سلولهای بدنتو زجر میده و بهم میگن بی خیال 2 تا فکر بذهنم میرسه: _طرف داره مسخرت میکنه _تو دلش بت میگه زر نزن حوصلتو ندارم خواهشا یکی بیاد سر این بیخیالی به منم یاد بده خورد شدیم زیر اینهمه بار! به خدا که نمیشه بیخیال بود... خیلی سخته...یه مدته دارم امتحان میکنم که بیخیال باشم اما نمیشه به خدا... دقیقا مشکل منم با این بیخیالی همینه اینکه همه میگن "بیخیال باش" خوب منی که نمیتونم چیکار باید بکنم؟ واسه این راه حلی دارید؟ من نمیتونم همه چیزو ساده بگیرم...ینی دست خودم نیست بعضی وقتا اینقد به خودم میگم بیخیال که خودم با خودم دعوام میشه 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ یه روزی تو یه جایی که الان فقط تو داستانها اسمی ازش مونده یه بنده خدایی به یه بنده خدای دیگه ای گفت بیخیال بابا اونم با کش وقوس وکلی اداواطوار که شاید شما هم تو عالم خیال با همچین برخوردی اشنایی داشته باشین حاشا که تو عالم واقعیت این اتفاق بتونه اصلا رخ بده یا فکرشم محلی از اعراب داشته باشه بعد اون بنده خدایی که نمیخواست بیخیال قضیه بشه برگشت گفت بی خیار که سالاد درست نمیشه!! اما از اونجا که این یکی بنده خدا خیلی حاضرجواب تشریف داشت ومراحل لوزوی رو تا اشدش(با ارشدش اشتباه گرفته نشه)گذرونده بود گفت ای بنده خدای بی خبر از همه جا وهمه چیز اون سالادی که با خیار درست میشه سالاد فصل هست والان به لطایف الحیلی که منبعث از الطاف وکرامات وجود منور ماست هرنوع سالاد از فرنگی تا افریقایی در هرنوع رنگ وبسته بندی برایتان فراهم شده کافیست تا کمی از بی مایه فطیر بودن درایید تا چشمانتان منوروروشن گردد القصه بیخیال نشیم چیکار کنیم این موضوع انشایی بود که سرکلاس بعد از بحث درمورد مزایا ومعایب بیخیالی مطرح شد بعد هالو نامی از ته کلاس فریاد براورد که ای عزیزان من از ان بندگان به خطارفته ای هستم که بیخیال نشدم دراینجا ودرانجا بست نشستم و خواستم تا بیخیال هیچ ماجرایی نشوم ولکن با زلزلة الارض زلزلالها ما نیز چونان بید بلرزیدیم واین است عاقبت بیخیال نشدن بیخیال نشدن جایی ارزش داره که اون فرصت تصمیم گیری وتصمیم های ناشی از ان فرصت بتونن مطرح بشن ووقتی ما حتی برای اصلاح کارهای عمومیمون نمیتونیم اراده شخصیمون رو اثربخش تصور کنیم نتیجش میشه یه مشت حرف که ارزش عملی ندارن وبالطبع با مرور زمان این مسئله تبدیل میشه به یک ازار مزمن ذهنی که هیچکاره ایم تنها درمسائل شخصی هست که میشه الان بیخیال نبود ولی اخه اونم بعد از گذشت از یکی دومرحله حالت عمومی واشتراک جمعی پیدا میکنه ووقتی با ملت وجامعه وادمایی طرفیم که به بی خیار درست شدن سالاد اعتقاد پیدا کردن مسلما ما نیز امامزادگان بی معجز خواهیم بود حالا اندر باب بیخیال نشدن بازم میشه داد سخن درداد که ای داد بیداد نباید بیخیال شد قبول برادر من قبول خواهر من حرفتان بایسته ونیکو ولی تا شعور وجهه عام پیدا نکرده به جامعه تکنفره خودتان فکر کنید فکر نان باش که خربزه اب است ----------------------------------- نمیدونم تازگیا چه مرگم شده به هرچیزی که اعتقاد نداشتم دارم تاییدش میکنم یا منقلب شدم یا قلب میشوم هاها هاه 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ دقیقا مشکل منم با این بیخیالی همینهاینکه همه میگن "بیخیال باش" خوب منی که نمیتونم چیکار باید بکنم؟ واسه این راه حلی دارید؟ من نمیتونم همه چیزو ساده بگیرم...ینی دست خودم نیست بعضی وقتا اینقد به خودم میگم بیخیال که خودم با خودم دعوام میشه من که فک نمیکنم راه حلی باشه...فقط حرص و جوش بیشتری میخوری... شاید اگه کنار چند تا آدم که از خودت حساس تر یا باخیال تر باشن باشی...شاید اینطوری وقتی میبینی زیادی حساسن بدت بیاد تو هم بگی بابا اینجوری که خیلی ضایعس بزار ما هم خودمونو بزنیم به بی خیالی... اصن نسبت به چی نمیتونی بیخیال باشی؟ نسبت به وضع مملکت؟نسبت به گرونی؟یا نسبت به کار(مسئولیتی که به عهدته)؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ من که فک نمیکنم راه حلی باشه...فقط حرص و جوش بیشتری میخوری... شاید اگه کنار چند تا آدم که از خودت حساس تر یا باخیال تر باشن باشی...شاید اینطوری وقتی میبینی زیادی حساسن بدت بیاد تو هم بگی بابا اینجوری که خیلی ضایعس بزار ما هم خودمونو بزنیم به بی خیالی... اصن نسبت به چی نمیتونی بیخیال باشی؟ نسبت به وضع مملکت؟نسبت به گرونی؟یا نسبت به کار(مسئولیتی که به عهدته)؟ وضع مملکت رو که اجباری باید بیخیال باشی..نباشی هم نمیتونی کاری کنی و سرنوشت اوناییکه نسبت به این قضیه بیخیالی طی نکردن نصیبت میشه مورد دوم هم که گفتی زیاد به حادیِ بالا نیست...اونو واقعا زیاد باهاش حرص میخورم اما نسبت به مسائل دیگه نمیتونم بی تفاوت باشم...مثلا هنوزم بعد از گذشت 2 3 ماه هنوز دارم میگم استادِ فلان فلان شده نمره بهم کم داد..بعد که به نتیجه ای نمیرسم میگم بیخیالش اصن ..چه کنم!! و از این دست مسائل 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ وضع مملکت رو که اجباری باید بیخیال باشی..نباشی هم نمیتونی کاری کنی و سرنوشت اوناییکه نسبت به این قضیه بیخیالی طی نکردن نصیبت میشهمورد دوم هم که گفتی زیاد به حادیِ بالا نیست...اونو واقعا زیاد باهاش حرص میخورم اما نسبت به مسائل دیگه نمیتونم بی تفاوت باشم...مثلا هنوزم بعد از گذشت 2 3 ماه هنوز دارم میگم استادِ فلان فلان شده نمره بهم کم داد..بعد که به نتیجه ای نمیرسم میگم بیخیالش اصن ..چه کنم!! و از این دست مسائل عجب... منم نسبت به کارم خیلی حساسم...الان دو روزه انقد حرص خوردم که اعصاب واسم نمونده...واسه همین امروز استعفا دادم... لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ یه روزی تو یه جایی که الان فقط تو داستانها اسمی ازش مونده یه بنده خدایی به یه بنده خدای دیگه ای گفت بیخیال بابااونم با کش وقوس وکلی اداواطوار که شاید شما هم تو عالم خیال با همچین برخوردی اشنایی داشته باشین حاشا که تو عالم واقعیت این اتفاق بتونه اصلا رخ بده یا فکرشم محلی از اعراب داشته باشه بعد اون بنده خدایی که نمیخواست بیخیال قضیه بشه برگشت گفت بی خیار که سالاد درست نمیشه!! اما از اونجا که این یکی بنده خدا خیلی حاضرجواب تشریف داشت ومراحل لوزوی رو تا اشدش(با ارشدش اشتباه گرفته نشه)گذرونده بود گفت ای بنده خدای بی خبر از همه جا وهمه چیز اون سالادی که با خیار درست میشه سالاد فصل هست والان به لطایف الحیلی که منبعث از الطاف وکرامات وجود منور ماست هرنوع سالاد از فرنگی تا افریقایی در هرنوع رنگ وبسته بندی برایتان فراهم شده کافیست تا کمی از بی مایه فطیر بودن درایید تا چشمانتان منوروروشن گردد القصه بیخیال نشیم چیکار کنیم این موضوع انشایی بود که سرکلاس بعد از بحث درمورد مزایا ومعایب بیخیالی مطرح شد بعد هالو نامی از ته کلاس فریاد براورد که ای عزیزان من از ان بندگان به خطارفته ای هستم که بیخیال نشدم دراینجا ودرانجا بست نشستم و خواستم تا بیخیال هیچ ماجرایی نشوم ولکن با زلزلة الارض زلزلالها ما نیز چونان بید بلرزیدیم واین است عاقبت بیخیال نشدن بیخیال نشدن جایی ارزش داره که اون فرصت تصمیم گیری وتصمیم های ناشی از ان فرصت بتونن مطرح بشن ووقتی ما حتی برای اصلاح کارهای عمومیمون نمیتونیم اراده شخصیمون رو اثربخش تصور کنیم نتیجش میشه یه مشت حرف که ارزش عملی ندارن وبالطبع با مرور زمان این مسئله تبدیل میشه به یک ازار مزمن ذهنی که هیچکاره ایم تنها درمسائل شخصی هست که میشه الان بیخیال نبود ولی اخه اونم بعد از گذشت از یکی دومرحله حالت عمومی واشتراک جمعی پیدا میکنه ووقتی با ملت وجامعه وادمایی طرفیم که به بی خیار درست شدن سالاد اعتقاد پیدا کردن مسلما ما نیز امامزادگان بی معجز خواهیم بود حالا اندر باب بیخیال نشدن بازم میشه داد سخن درداد که ای داد بیداد نباید بیخیال شد قبول برادر من قبول خواهر من حرفتان بایسته ونیکو ولی تا شعور وجهه عام پیدا نکرده به جامعه تکنفره خودتان فکر کنید فکر نان باش که خربزه اب است ----------------------------------- نمیدونم تازگیا چه مرگم شده به هرچیزی که اعتقاد نداشتم دارم تاییدش میکنم یا منقلب شدم یا قلب میشوم هاها هاه :w16::w16: لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ تاپیکت رو که خوندم،یــاد آهنگ فیلم طهران تهران افتــادم! با صدای رضا یزدانی " بیخیال بدبیاری زنده باد این عاشقانه..." 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ تاپیکت رو که خوندم،یــاد آهنگ فیلم طهران تهران افتــادم! با صدای رضا یزدانی " بیخیال بدبیاری زنده باد این عاشقانه..." آره..شنیدم آهنگشو از یه جهاتی اگه بخوای به فازِ بیخیالی بزنی آره خوبه... نمونش دورو اطراف خودم زیادن البته همیشه با اینجور آدما حرص میخورم اونا دیگه خیلی بیخیالن البته 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ هر چی بیخیال نبودیم و حرص خوردیم که چیزی عوض نشد یه کم هم بزنیم به فاز بی خیالی !!! کی به کیه خسته شدم از حرص خوردن .... 1 لینک به دیدگاه
tabassom-m 171 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ بعضی وقتا باید با خیال زندگی کرد بعضی وقتا بی خیال اما باید زندگی کرد نیابد زندگی کردن رو خیال کرد.:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده