B nam o neshan 12214 ارسال شده در 22 آبان، 2012 به همگي تبريك ميگم...نامه نوشتن واقعا سخته! اميدوارم هميشه موفق باشيد. 4
azarafrooz 14221 ارسال شده در 22 آبان، 2012 میگم ها وسط مسابقه قوانین عوض میکنید خدا سوسکتون میکنه ها 3
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 22 آبان، 2012 میگم ها وسط مسابقه قوانین عوض میکنید خدا سوسکتون میکنه ها قوانین عوض نشده یه پیشنهاد بوده همین قراره با فینالیستا مطرح بشه اگه قبول کردن که هیچی اگرم نه همون نامه قبلی چیزی اجبار نیس 4
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 22 آبان، 2012 تبریک و خسته نباشید به همه دوستان.....ایده خوبیه ولی خب الان نمیشه .. ایشالا سری های بعد از قبلش اعلام کنید 4
azarafrooz 14221 ارسال شده در 22 آبان، 2012 قوانین عوض نشدهیه پیشنهاد بوده همین قراره با فینالیستا مطرح بشه اگه قبول کردن که هیچی اگرم نه همون نامه قبلی چیزی اجبار نیس اما درکل ایده خوبی هست منم موافقم جالبه هیجا انگیز ناکه باعث میشه سطح نوشته ها هم بهترتر بشه 3
pari daryayi 22938 ارسال شده در 22 آبان، 2012 اینو اولش باید میگفتین وسط مسابقه که قوانینو عوض نمیکنن مگه آشپزیه که وسطش دستور عوض شه غذا خراب شه! یه نامه است ها میلینگ! فوقش به اون دوگوله یه نموره فُشار میاد راست ميگه... شايد يكي نتونست دوباره بنويسه!ما اعتراض داريم!!! از نامه های از قبل تهیه شده هم میشه استفاده کرد ها میگم ها وسط مسابقه قوانین عوض میکنید خدا سوسکتون میکنه ها سوسکم چیز خوبیه هیجان مسابقه رو بالا تر می بره! پ ن: شرکت کنندگان مارو باش، یکی ای یکی سایز گشاد تر!:icon_pf (34): بیاین من جای همه تون نامه می نویسم!:(87): همسایمونم هست میتونه عشقولانه اش کنه 3
میلاد 24047 ارسال شده در 22 آبان، 2012 مگه آشپزیه که وسطش دستور عوض شه غذا خراب شه!یه نامه است ها میلینگ! فوقش به اون دوگوله یه نموره فُشار میاد از نامه های از قبل تهیه شده هم میشه استفاده کرد ها سوسکم چیز خوبیه هیجان مسابقه رو بالا تر می بره! پ ن: شرکت کنندگان مارو باش، یکی ای یکی سایز گشاد تر! بیاین من جای همه تون نامه می نویسم! همسایمونم هست میتونه عشقولانه اش کنه پریه بی ادب 4
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 23 آبان، 2012 نامه شماره 5 اشک من درورد اتفاقی بود که نباید بیافته اما...................... ببخشید که نوشتم ناراحتت کرد ، من 2 ساله که دارم عذاب میکشم 1
ارسال های توصیه شده