B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ به همگي تبريك ميگم...نامه نوشتن واقعا سخته! اميدوارم هميشه موفق باشيد. 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ میگم ها وسط مسابقه قوانین عوض میکنید خدا سوسکتون میکنه ها 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ میگم ها وسط مسابقه قوانین عوض میکنید خدا سوسکتون میکنه ها قوانین عوض نشده یه پیشنهاد بوده همین قراره با فینالیستا مطرح بشه اگه قبول کردن که هیچی اگرم نه همون نامه قبلی چیزی اجبار نیس 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ تبریک و خسته نباشید به همه دوستان.....ایده خوبیه ولی خب الان نمیشه .. ایشالا سری های بعد از قبلش اعلام کنید 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ قوانین عوض نشدهیه پیشنهاد بوده همین قراره با فینالیستا مطرح بشه اگه قبول کردن که هیچی اگرم نه همون نامه قبلی چیزی اجبار نیس اما درکل ایده خوبی هست منم موافقم جالبه هیجا انگیز ناکه باعث میشه سطح نوشته ها هم بهترتر بشه 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ اینو اولش باید میگفتین وسط مسابقه که قوانینو عوض نمیکنن مگه آشپزیه که وسطش دستور عوض شه غذا خراب شه! یه نامه است ها میلینگ! فوقش به اون دوگوله یه نموره فُشار میاد راست ميگه... شايد يكي نتونست دوباره بنويسه!ما اعتراض داريم!!! از نامه های از قبل تهیه شده هم میشه استفاده کرد ها میگم ها وسط مسابقه قوانین عوض میکنید خدا سوسکتون میکنه ها سوسکم چیز خوبیه هیجان مسابقه رو بالا تر می بره! پ ن: شرکت کنندگان مارو باش، یکی ای یکی سایز گشاد تر!:icon_pf (34): بیاین من جای همه تون نامه می نویسم!:(87): همسایمونم هست میتونه عشقولانه اش کنه 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ مگه آشپزیه که وسطش دستور عوض شه غذا خراب شه!یه نامه است ها میلینگ! فوقش به اون دوگوله یه نموره فُشار میاد از نامه های از قبل تهیه شده هم میشه استفاده کرد ها سوسکم چیز خوبیه هیجان مسابقه رو بالا تر می بره! پ ن: شرکت کنندگان مارو باش، یکی ای یکی سایز گشاد تر! بیاین من جای همه تون نامه می نویسم! همسایمونم هست میتونه عشقولانه اش کنه پریه بی ادب 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ پریه بی ادب جانم نامه در کنم برات؟ 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ نامه شماره 5 اشک من درورد اتفاقی بود که نباید بیافته اما...................... ببخشید که نوشتم ناراحتت کرد ، من 2 ساله که دارم عذاب میکشم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده