*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ این حکایت شماستا :ws28: واسه من آش شله قلمکارِ 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ من واقعا یوماها میخونم همیشه :icon_pf (34): تو وقتی اسم گروه رو میگی مدل تاکینگ انتظار بیشتری هم نمیره ازت 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ ما که دیر رسیدیم.....ولی آهنگ 10 رو میحدسییییییییم آهوی دشت زنگاری.....تویی که میگی دوسم داریییییییییی البته فکر کنمااااااااااااا خواننده شم نمیدونم کیه.....حسن شماعی زاده؟!!!! 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ آهنگی مونده که من بحدسم؟:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ 1-با تو هستم ای مسافر -راد *pedram* 1 : راد - با تو هستم ای مسافر 1-با تو هستم ای مسافر -راد عاشق این اهنگم یک فکر کنم علی رضا عصار باشه [h=2]2-اگه یه عاشق ([/h][h=2]اگه یه عاشق تو دنیا باشه منم منم منم)[/h]حمید و عماد طالب زاده سـارا; آهنگ 2 : حمید و عماد طالب زاده ..اگه یه عاشق تو دنیا باشه منم منم منمممممممممممم :hapydancsmil: 3- Desert Rose --- Sting O-N 3. Desert Rose --- Sting 4- سیامک عباسی - خوشبختیت آرزومه MechJJ 4 محسن چاوشی با من بمون 4 سیامک عباسی - خوشبختیت آرزومهچه ساز دهنی هم میزنه لامصّب شماهر 4 خوشبختت ارزومه از از سیامک عباسی 5 - مجنون لیلی مازیار فلاحی سیندخت .FatiMa 5. قلب یخی مازیار فلاحی؟ 5 مجنون لیلی مازیار فلاحی 5 مازیار فلاحی - مجنون لیلی 5 هم مجنون لیلی مازیاد فلاحی ( 6-ماهسون - دینله چرگر *pedram* 6-آهنگ ترکیه ای از ماهسون 6: ماهسون - دینله 6 شهرزاد -بی نشون البته فک کنم اصلش ی آهنگ خارجی باشه... شماهر 6 از ماهسون هستش ترکی هستش 6- آرتاک خان(اگه اسمشو درست گفته باشم) آهنگشو اسمشو یادم نیس 7-كمر باريك- فرامرز آصف O-N 7. كمر باريك- فرامرز آصف (املاشو نميدونم درسته يا نه) 7-آصف. اسم آهنگو نمیدونم . کمر باریییییییییک من 7 هم همونی که اوریون بانو گفتن.فرامرز آصف-کمرباریک (املاشم درسته) 7 کمر باریک فرامرز اصف 8- هوای حوا - ناصر عبدالهی هیچکس نگفت [h=3]Brother Louie -9- Modern talking [/h] [QUOTE=pesare irani;1022253]اهنگ 9 لوی لوی از مدل تاکینگ 9 مدرن تاکینگ (چری لیدی) 10- آهو - مرتضی *Mina* خواننده sharook خواننده اهنگ شماره 10 میتونه مرتضی باشه ما که دیر رسیدیم.....ولی آهنگ 10 رو میحدسییییییییم آهوی دشت زنگاری.....تویی که میگی دوسم داریییییییییی البته فکر کنمااااااااااااا خواننده شم نمیدونم کیه.....حسن شماعی زاده؟!!!! سرانجام این مسابقه چی شد؟؟ به خوبی و خوشی تموم شد آهنگی مونده که من بحدسم؟:gnugghender: نخیر 8 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ شماره 9 اخر به کی رسید به سپی اسم خوانندش رو گفت فقط 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ به سپی اسم خوانندش رو گفت فقط من اول گفتم خب اشتباه تایپی بوددددددددددددددددددددددد و اشتباه لپی بود یالا منو برنده اعلام کن شادی کجایی حقم رو خوردن لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ من اول گفتم خب اشتباه تایپی بوددددددددددددددددددددددد و اشتباه لپی بود یالا منو برنده اعلام کن شادی کجایی حقم رو خوردن تو گفتیه بودی مدل تاکینگ خوب باشههه .. جفتتون برنده اید خوب 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ مهند حق منو از این میلاد ظالم بگیر لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ عه! 20 امتیاز گرفتم ینی؟ دست شوما درد نکنه لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ عه راستی اونا امتیاز نداشت 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تو هستم ای مسافر -راد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه یه عاشق ( اگه یه عاشق تو دنیا باشه منم منم منم) حمید و عماد طالب زاده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Desert Rose --- Sting برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سیامک عباسی - خوشبختیت آرزومه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مجنون لیلی مازیار فلاحی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ماهسون - دینله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام كمر باريك- فرامرز آصف برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هوای حوا - ناصر عبدالهی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Brother Louie - Modern talking برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهو - مرتضی با تشکر از میلاد عزیز ... تاپیک قفل شد :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده