poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ والا ما هرچی گفتیم، شما گفتین این اخلاق بد مردونس، این خصلت بد مرداس.....خب مشکل همینه دیگه. ما هم داریم میگیم این چیزا بده..... بله نمیگم مردا اخلاقشون بد نیست اما احساس دارن اما فهم و درک دارن با همه اون اخلاقای بد ! اینکه بگیم اخلاق فلان مرد بده خیلی فرق داره تا اینکه بگیم فلان مرد اصلا احساس نداره حرف اول چی بود ؟ مردا احساس ندارن اما الان میگیم مردا اخلاقای بد هم دارن ! اشتباه هم میکنن ! الان بهتر نشد احساستون به اتفاقای زندگی ؟ ب نظرتون جمله او ل اغراق امیز نبود ؟ لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ به خصلت های بد مردونه، عدم تشکر رو هم اضافه کنین والا ما که دیگه نیاز به تشکر نداریم کلا، اما خداییش از من یکی که اصلا تو این تاپیک تشکر نکردین!!!!(گفتم که منظورم نیاز به تشکر کردن نبود) 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ من ک از مریخ نیومدم کمثلا من داد نمیزنم خونه ؟ اعصابم خورد نمیشه ؟ این حرفا نیس بعدشم اعصابش خورد بوده بچه هم بودی مریض میشدی مامانت دعوات میکرد مگه نگفتم مواظب خودت باش ؟ دعوا میکرد یانه ؟ عصبانی میشد یا نه ؟ از دوست داشتن و نگرانی بود یا از بی اهمیتی ؟ بگه هم تو دلش اینجور نیس ب قران نیست پوریا مردونه بگو: تو داد می زنی سره زنت...زنت بال در میاره؟ نمیاره دیگه! یا داد می زنی بعدش یه جوری از دلش در میاری و اونم خوشخال می شه؟ 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ بله نمیگم مردا اخلاقشون بد نیستاما احساس دارن اما فهم و درک دارن با همه اون اخلاقای بد ! اینکه بگیم اخلاق فلان مرد بده خیلی فرق داره تا اینکه بگیم فلان مرد اصلا احساس نداره حرف اول چی بود ؟ مردا احساس ندارن اما الان میگیم مردا اخلاقای بد هم دارن ! اشتباه هم میکنن ! الان بهتر نشد احساستون به اتفاقای زندگی ؟ ب نظرتون جمله او ل اغراق امیز نبود ؟ من گفتم که احساس دارن اما به صورت افراط و تفریط که خودشون مشخص میکنن چه زمان لازمه(برا هر دو طرف) ازش استفاده میکنن(البته بیشتر تفریط!) 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ دقیقاَ...خیلی لطیف برخورد کنن می گن: ناراختی؟ جمع کن برو ورِ دلِ خانوادت...خوش اومدی... دقیقاً همین که میم شیمی گفت یه سری مردا باور ندارن که اونها هم می تونن اشتباه کنن و جالبه که اشتباهشون رو به شدت انکار می کنن و یه کاری می کنن که باورمون شه اشتباه از ما بوده نه اونا اهان دقیقا میخواستم ب همین ی سری برسم ! پس مردا احساس حالیشون میشه اما اشتباه میکنن گاهی ! اونم نه همشون بعضی هاشون ! پس همشون هم بد نیستن ! بعضی هاشون دچار اخلاقای بدی هستن ! همه هم مثل هم بد اخلاق نیستن همه هم مثل هم خوش اخلاق نیستن هر کی خوبی هایی و بدی هایی داره ! اما همونجو ر ک شمارو با خوبی و بدیتون دوست داره با خوبی و بدیش دوستش داشته باشین ! مطمئنا هیچ مردی فکر نمیکنه ب ینقص و بی اشکاله ! اما تووقع همراهی و کمک و صبر داره از شما واسه جلو بردن زندگی توقع حایت داره حتی با اون همه حرف مفتی ک از قدرت و غرورش میزنه ! حله ؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ اهاندقیقا میخواستم ب همین ی سری برسم ! پس مردا احساس حالیشون میشه اما اشتباه میکنن گاهی ! اونم نه همشون بعضی هاشون ! پس همشون هم بد نیستن ! بعضی هاشون دچار اخلاقای بدی هستن ! همه هم مثل هم بد اخلاق نیستن همه هم مثل هم خوش اخلاق نیستن هر کی خوبی هایی و بدی هایی داره ! اما همونجو ر ک شمارو با خوبی و بدیتون دوست داره با خوبی و بدیش دوستش داشته باشین ! مطمئنا هیچ مردی فکر نمیکنه ب ینقص و بی اشکاله ! اما تووقع همراهی و کمک و صبر داره از شما واسه جلو بردن زندگی توقع حایت داره حتی با اون همه حرف مفتی ک از قدرت و غرورش میزنه ! حله ؟ حله.... اما اون قرمزه حل نیست.... 4 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ به خصلت های بد مردونه، عدم تشکر رو هم اضافه کنینوالا ما که دیگه نیاز به تشکر نداریم کلا، اما خداییش از من یکی که اصلا تو این تاپیک تشکر نکردین!!!!(گفتم که منظورم نیاز به تشکر کردن نبود) فرصت نشد تشکر کنم معمولا وقتی پشت هم نقل قول میگیرم تشکر نمیکنم و اخرش از همه تشکر میکنم عجله کرددین ! تشکر همیشه ب زبون و واضح ک نباید باشه ! تشکر یعنی برای شما ارزش قائل شدم و شما رو دیدم . ک حتما اینجور بوده ک همه پستا رو جواب دادم پوریا مردونه بگو: تو داد می زنی سره زنت...زنت بال در میاره؟ نمیاره دیگه!یا داد می زنی بعدش یه جوری از دلش در میاری و اونم خوشخال می شه؟ من داد میزنم نه خوشحال نمیشه من داد میزنم و از خونه میرم بیرون با گل برمیگردم ! گاهی هم با قهر بر میگردم و اگه بدونه مقصره سعی میکنه از دلم دراره بعضی ها نمیرن بیرون بحث میکنن خراب تر میشه اوضاع من گفتم که احساس دارن اما به صورت افراط و تفریط که خودشون مشخص میکنن چه زمان لازمه(برا هر دو طرف) ازش استفاده میکنن(البته بیشتر تفریط!) اتاحالا نشده به همسرت بگی من الان هوس فلان چیزو کردم ؟ یا بگی دلم میخواد فلان جا برم ؟ فلان کارو کنم ؟ وقتی اون کارو برات انجام داده یعنی شما بودی ک زمان اون احساس و انتخاب کردی ! و مشخص کردی الان باید به شما توجه کنه ! تاحالا اینطور نشده ؟ 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ حله....اما اون قرمزه حل نیست.... اسمش خودخواهیه ! درمان نداره مهناز برو نبینمت :دی 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ اتاحالا نشده به همسرت بگی من الان هوس فلان چیزو کردم ؟ یا بگی دلم میخواد فلان جا برم ؟ فلان کارو کنم ؟ وقتی اون کارو برات انجام داده یعنی شما بودی ک زمان اون احساس و انتخاب کردی ! و مشخص کردی الان باید به شما توجه کنه ! تاحالا اینطور نشده ؟ چرا والا گفتم که خوبن تو این موارد اما امان از وقتی که عصبانی بشن یا کم حوصله باشن از شخص یا جای دیگه یا پای خونوادشون بیاد وسط!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ شقایق برو وحید ور خبر کن بده خدا پوریا بوکید از بس نقل قول گرفت و جواب داد..... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ اسمش خودخواهیه !درمان نداره مهناز برو نبینمت :دی نمی رم :tt2: من داد میزنم نه خوشحال نمیشه من داد میزنم و از خونه میرم بیرون با گل برمیگردم ! گاهی هم با قهر بر میگردم و اگه بدونه مقصره سعی میکنه از دلم دراره بعضی ها نمیرن بیرون بحث میکنن خراب تر میشه اوضاع مردی که گل نخره بعد دعوا...مرد نیست! آفرین پوریا...ما بهت افتخار می کنیم 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ خوب دیگه ادم ایزاده دیگه ! همیشه ک عواطف و روحیاتش ثابت نیس ! منحنیه بالا داره پایین داره ! اون دیگه مربوط به مرد بودن نیس مشکل از ادم ایزاد بودنشونه ! مگه خانوما ادم ایزاد نباشن چرا والاگفتم که خوبن تو این موارد اما امان از وقتی که عصبانی بشن یا کم حوصله باشن از شخص یا جای دیگه یا پای خونوادشون بیاد وسط!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی جدا از شوخی ؛ با همه زحمتایی ک واسه زندگی میکشین قوبل کنین خیلی فشتر روانی روی مرد این زمان هست خیلی سخته نون در اوردن خیلی سخته به زن بگی ندارم ؛ نخر ؛ صرفه جویی کن ! غرور مردونه تو این وضعیت اقتصادی خیلی اسیب پذیره کمی صبور باشین و با همه زحمتاتون یه کمی زحمت درک کردن مردا رو بکشین حتی با داد و دعوا با خستگی باور کنین کار کردن اگه برای شماو زندگی نبوود مردا خیلی دوس داشتن صبح تا شب پیش شما بشینن و لذت ببرن اگه هم از بیرون عصبانی ان بازم واسه نون دراوردن و زندگی مشترکتونه خوشگل تر ببینین ماجراها رو ! 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ نمی رم :tt2: مردی که گل نخره بعد دعوا...مرد نیست! آفرین پوریا...ما بهت افتخار می کنیم پس وحید خیلی وقته انصراف داده از مردونگی 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ اون موقع ما باید جشن گلریزون برگزار کنیم هفته ای یه بار (شوخی بودا) خداییش تا جاییکه بشه سعی میکنم هیچی نگم هروقت عصبانیه نخواد گل هم بخره تو این اوضاع اقتصادی 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ نمی رم :tt2: مردی که گل نخره بعد دعوا...مرد نیست! آفرین پوریا...ما بهت افتخار می کنیم پس دیگه یادم باشه نخرم خوشحالم ک کتک نخورده میخوام برم بخوابم ممنون ک نزدین انواع تعریفات و تمجیدات خودتونو با من درمیون بذارین حتما شب همگی بخیر 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ پس وحید خیلی وقته انصراف داده از مردونگی فرهاد یه بار 3 سال پیش برام گل مصنوعی خرید...گفت همین تا آخر عمر می ره...بسه قیافه ی من این بود=> 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ فرهاد یه بار 3 سال پیش برام گل مصنوعی خرید...گفت همین تا آخر عمر می ره...بسه قیافه ی من این بود=> اونم پس انصراف داده حروم شدیمممممم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ اونم پس انصراف داده حروم شدیمممممم حیفِ ما به خدا...( میم شیمی کجایی بیا از خودمون تعریف کنیم ) 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ میبینم که سوارپرایز تشکر ها برا آخر تاپیکه خب اینو تقسیم میکردین در طول تاپیک ما هم لذت می بردیم حقا که مردین 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ عجب جلسه ای بود آخر شبی آخرشم که هرکی حرف خودش شد! فقط قربونتون این تاپیکو نابود کنین که شوهرما یه وقت نیاد این طرفا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده