رفتن به مطلب

ابراز همدردی و کمک های مادی و معنوی ورزشکاران به زلزله زدگان آذربایجان

ارسال های توصیه شده

[TABLE=width: 100%, align: center]

[TR]

[TD][TABLE=width: 95%, align: center]

[TR]

[TD]

[h=1]ارسال اولين محموله پرسپوليس براي زلزله‌زدگان[/h]

[h=2] باشگاه پرسپوليس اولين محموله خود را براي زلزله‌زده‌هاي آذربايجان ارسال کرد.[/h][/TD]

[TD=align: left]00006383.jpg[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE=width: 95%, align: center]

[TR]

[TD=colspan: 3]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3]به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، محموله کمک‌هاي باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس براي حادثه ديدگان زلزله آذربايجان شرقي امروز (دوشنبه) ارسال شد.

باشگاه پرسپوليس محموله‌اي در قالب يک کاميون متشکل از اقلام زيستي مانند مواد غذايي، پتو، چادر و لوازم بهداشتي را براي زلزله زدگان آذربايجان شرقي ارسال کرد.

باشگاه پرسپوليس براي کمک به حادثه ديدگان زلزله آذربايجان کمک‌هاي مالي و برنامه‌هاي معنوي و ورزشي ديگري نيز مد نظر دارد که متعاقبا اعلام خواهد شد.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• Like 5
لینک به دیدگاه

[TR]

[TD][h=1]کمک 50 ميليوني باشگاه ملوان به زلزله‌زدگان[/h]

[h=2] مالک باشگاه ملوان از کمک 50 ميليون توماني اين باشگاه براي همدردي با زلزله‌زدگان آذربايجان خبر داد.[/h][/TD]

[TD=align: left]00000495.jpg[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3]حسين هدايتي گفت: به تمام بازماندگان زلزله آذربايجان تسليت مي‌گويم. باشگاه ملوان مبلغ 50ميليون تومان براي همدردي و رفع مشکلات به زلزله زدگان کمک خواهد کرد. من از مردم هم مي‌خواهم مثل هميشه حضور پررنگي در صحنه کمک به هموطنان خود داشته باشند.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• Like 5
لینک به دیدگاه

[TR]

[TD][h=1]درخواست اتحاديه فوتبال براي کمک به زلزله‌زدگان[/h]

[h=2] اتحاديه فوتبال با انتشار پيامي خواستار حمايت باشگاه‌ها از زلزله زدگان استان آذربايجان شرقي شد.[/h][/TD]

[TD=align: left]00038206.jpg[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3]اتحاديه‌ي باشگاه‌هاي فوتبال ايران با انتشار نامه‌اي ضمن تسليت زلزله تاسف بار استان آذربايجان شرقي به کليه آسيب‌ديدگان و نيز کليه هموطنان؛ از باشگاه‌هاي فوتبال کشور خواست تا با برگزاري ديدارهايي خيرخواهانه به نفع زلزله‌زدگان از آنها حمايت کنند.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• Like 4
لینک به دیدگاه

[TR]

[TD][h=1]ديدار ملوان و تراکتور به نفع زلزله زدگان[/h]

[h=2] مديرعامل باشگاه ملوان بندرانزلي از ارائه پيشنهاد براي بازي دوستانه با تراکتورسازي جهت کمک به زلزله‌زدگان استان آذربايجان شرقي خبر داد.[/h][/TD]

[TD=align: left]00026765.jpg[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3]صادق درودگر در گفتگو با مهر، ضمن بيان مطلب فوق گفت: باشگاه ملوان امروز پيشنهاد بازي دوستانه با تراکتورسازي را مطرح کرد تا عوايد اين بازي در اختيار زلزله‌زدگان استان آذربايجان شرقي قرار بگيرد.

وي همچنين از اهداي مبلغ 50 ميليون تومان از سوي حسين هدايتي به نيابت از دو باشگاه استيل آذين و ملوان بندرانزلي براي کمک به بازماندنگان اين زلزله خبر داد.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• Like 3
لینک به دیدگاه

[TR]

[TD][h=1]راه آهني ها به ياري زلزله زدگان رفتند[/h]

[h=2] مديران و برخي از اعضاي کادرفني و بازيکنان تيم فوتبال راه‌آهن براي کمک به زلزله‌‌زدگان استان آذربايجان شرقي راهي شهر اهر شدند.[/h][/TD]

[TD=align: left]00026772.jpg[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3]به گزارش مهر، صادق رئيسي کيا مديرعامل، اسد فلاح سرپرست، علي دايي سرمربي، محمد دايي مربي، حسين پاشايي کاپيتان و حسين کعبي بازيکن تيم راه‌آهن امروز دوشنبه براي ياري زلزله‌زدگان استان آذربايجان شرقي راهي شهر اهر شدند.

بر پايه اين گزارش، مسئولان باشگاه راه آهن مبلغ 50 ميليون تومان هداياي غيرنقدي شامل اجناس مورد نياز هموطنان آسيب ديده در اين زلزله را به وسيله دو دستگاه کاميون براي مصيبت زدگان به همراه خود به اين شهر منتقل کرده و به صورت حضوري آنها را به آسيب ديدگان از زلزله اين شهر اهدا مي‌کنند.

اسد فلاح سرپرست تيم راه‌آهن در گفتگو با خبرنگار مهر با تاييد اين اخبار گفت: کاروان تيم فوتبال راه‌آهن که براي برپايي اردوي آماده‌سازي راهي شهر سرعين اردبيل شده، پس از بازگشت مديران و نمايندگان اعضاي کادرفني و بازيکنان از شهر اهر، با پروازي مستقيم به تهران باز مي‌گردند.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• Like 2
لینک به دیدگاه

[TR]

[TD][h=1]ديدار استقلال-تراکتور به نفع زلزله‌زدگان[/h]

[h=2] مديرعامل باشگاه استقلال پيشنهاد داد به نفع زلزله‌زدگان آذربايجان شرقي با تراکتورسازي بازي کنند.[/h][/TD]

[TD=align: left]00940637.jpg[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3]علي فتح الله زاده گفت: به باشگاه تراکتورسازي پيشنهاد مي کنم براي کمک به بازماندگان زلزله آذربايجان شرقي يک بازي دوستانه با استقلال در تبريز برگزار کند.

وي افزود: پيشنهاد من اين است که اين مسابقه در تعطيلي دوم ليگ در شهريور ماه برگزار شود تا عوايد آن به زلزله‌زده‌ها برسد.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• Like 3
لینک به دیدگاه

[TR]

[TD][h=1]سوريان در رأس هيئتي به مناطق زلزله‌زده مي‌رود[/h]

[h=2] فرماندار شهرستان ري گفت: پس از جمع‌آوري کمک‌هاي مردم شهرستان ري به زلزله زدگان هيئتي با محوريت حميد سوريان، بزرگ‌مرد کشتي فرنگي جهان به مناطق زلزله زده اعزام مي‌شود.[/h][/TD]

[TD=align: left]00940378.jpg[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3] امير حسين باقرنژاد در ارتباط با مراسم تجليل از نابغه کشتي فرنگي جهان گفت: در مراسم تجليل از حميد سوريان کمک‌هاي مردم شهرستان ري با محوريت بزرگ‌مرد کشتي فرنگي جهان جمع‌آوري مي‌شود.

فرماندار شهرستان ري با اشاره به اقداماتي که پس از افتخارآفريني فرزند ري صورت گرفته است، بيان داشت: پس کسب نشان طلا المپيک 2012 لندن توسط فرزند ري کميته استقبال از حميد سوريان با محوريت اداره ورزش و جوانان شهرستان ري تشکيل شد.

وي در ارتباط با ترکيب کميته استقبال از نابغه کشتي فرنگي جهان عنوان کرد: کميته استقبال از حميد سوريان با حضور هيئت کشتي شهرستان ري، کارشناسان، اداره ورزش و جوانان، پيشکسوتان، ورزشکاران و نخبگان شهرستان ري تشکيل شد.

باقر نژاد با اشاره به اينکه مراسم استقبال از نخبه کشتي فرنگي جهان با شکوه هرچه تمام‌تر برگزار شد، خاطرنشان کرد: با توجه به اقدامات صورت گرفته باشکوه و بدون حادثه برگزار شد و بر اساس تمهيدات صورت گرفته شده چندين دستگاه اتوبوس هماهنگ شد تا ضمن تکريم شهروندان ري، جوانان شهرستان براي شرکت در مراسم استقبال مسير 40 کيلومتري فرودگاه بين‌المللي امام خميني (ره) تا منزل حميد سوريان از موتور سيکلت استفاده نکنند، که به فضل خدا مراسم استقبال با شکوه و آبرومندانه برگزار شد.

وي ادامه داد: با توجه به وقوع زلزله در آذربايجان جمعي از هموطنان عزيزمان کشته و مجروح شدند و غمي بر همه دل‌ها نشست و پس از اين اتفاق کميته روز جمعه جلسه فوق‌العاده‌‌اي گذاشت و با پيشنهاد حميد سوريان و کميته استقبال کمک‌هاي نقدي و غير نقدي مردم شهرستان ري با محوريت نابغه کشتي جهان براي بازماندگان اين حادثه جمع‌آوري مي‌شود.

باقرنژاد خاطرنشان کرد: کمک‌هاي مردمي تا بعدازظهر جمعه روز قدس جمع‌آوري و پس از تجميع آن در فرمانداري ري کمک‌ها در قالب هيئتي با محوريت حميد سوريان به مناطق زلزله‌زده ارسال مي‌شود.

فرماندار شهرستان ري در ارتباط با فلسفه ارسال کمک‌هاي مردمي به مناطق زلزله‌زده تصريح کرد: پس از وقوع اين حادثه کمک‌هاي مردمي وسيله‌اي است براي ابراز همدردي مردم و پيام ما اين است که مردم ساير مناطق کشور با هموطنان زلزله زده ابراز همدردي مي‌کنند و خودشان را شريک غمشان مي‌دانند.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• Like 3
لینک به دیدگاه

[TR]

[TD][h=1]پروين: زلزله، المپيک را به کام‌مان تلخ کرد[/h]

[h=2] رئيس کميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: اتفاقاتي که براي هموطنان‌مان در زلزله شمال غرب کشور افتاد المپيک را به کام‌مان تلخ کرد.[/h][/TD]

[TD=align: left]00014634.jpg[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3] علي پروين در خصوص زلزله اخير که منجر به کشته شدن بيش از 300 نفر از هموطنان‌مان‌ شد، اظهار داشت: در حالي که از موفقيت ورزشکاران‌مان در المپيک خوشحال بوديم خبر زلزله تمام ايران را ماتم زده کرد. اين اتفاق موفقيت‌ در المپيک را به کام همه تلخ کرد.

وي خاطرنشان کرد: آمادگي خودم را براي هر گونه کمک به هموطنان عزيزم اعلام مي‌کنم و انشاالله سعي خواهيم کرد در اين شرايط سخت به افرادي که خانه و زندگي خود را از دست داده‌اند کمک کنيم. من مطمئن هستم مردم ايران مثل هميشه باز هم در صحنه حضور پيدا خواهند کرد و در يک عزم ملي اين مشکل را هم پشت سر خواهند گذاشت.

پروين افزود: از تمام ورزشکاران مي‌خواهم به مردم آسيب ديده کمک کنند. من هم کاري از دستم بر آيد انجام خواهم داد و اگر قرار باشد مسابقه‌اي براي کمک به اين عزيزان برگزار شود خودم به ميدان خواهم رفت.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• Like 3
لینک به دیدگاه

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD][h=1]تقديم طلاي 96 کيلوگرم المپيک به زلزله‌زدگان[/h]

[h=2] مرد طلايي کشتي فرنگي المپيک لندن با اعلام اينکه مدال طلاي خود را به زلزله‌زدگان آذربايجان شرقي تقديم مي‌کنم، گفت: کمک‌هاي نقدي و دارويي خود را براي زلزله‌زدگان ارسال مي‌کنم.[/h][/TD]

[TD=align: left]00940496.jpg[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3] قاسم رضايي بيان کرد: مردم در پيروزي‌هاي‌مان نقش اساسي داشتند و همه مدال‌آوري و افتخارآفريني خود را مديون مردم کشورمان و دعاي خيرشان مي‌دانم.

وي افزود: اگر در المپيک 2012 لندن تيم ملي کشتي فرنگي کشورمان با کسب مدال‌هاي رنگارنگ نسبت به ادوار گذشته کارنامه بسيار خوبي کسب کرد همه و همه حاصل دعاي خير و خلوص نيت مردم بوده که من از همه آنها صميمانه تشکر مي‌کنم.

رضايي با اعلام اينکه اگر مردم براي پيروزي‌مان دست به دعا شدند ما نيز بايد در روزهاي سخت همدم و ياورشان باشيم، اذعان کرد: مدال طلاي المپيک 2012 لندن در وزن 96 کيلوگرم کشتي فرنگي را تقديم زلزله‌زدگان هريس و ورزقان استان آذربايجان شرقي مي‌کنم.

وي اضافه کرد: اين حادثه دلخراش قلب همه ملت ايران اسلامي را به درد آورده همچنين بعد از رقابت‌هاي المپيک از اين ضايعه اسفبار اطلاع پيدا کردم که با شنيدن آن بسيار متاثر و ناراحت شدم.

مرد طلايي وزن 96 کيلوگرم رقابت‌هاي کشتي فرنگي المپيک 2012 لندن با اعلام اينکه قصد داشتم تا براي ابراز همدردي با مردم زلزله‌زده کشورمان و بازماندگان افرادي که در اين حادثه جان خود را از دست دادند عازم استان آذربايجان شرقي شوم، ادامه داد: اين مهم به خاطر مراسم استقبال در شهرستان آمل و لطف همه مردم مازندران محقق نشد ولي از همين جا مدال خود را تقديم همه آذري زبان‌هاي کشورمان کردم تا اين حرکت کوچک براي مردم زلزله‌زده کشورمان کارساز باشد.

رضايي با ابراز اينکه اميدوارم توانسته باشم همدردي خود را با بازماندگان اين حادثه اعلام کنم، گفت: کمک‌هاي نقدي و خريدهاي دارويي نيز در نظر دارم تا در روزهاي آينده براي زلزله‌زدگان ارسال کنم و اگر بتوانم نيز با سفر به اين استان قصد ديدار از نزديک مردم حادثه ديده کشورمان را دارم.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• Like 2
لینک به دیدگاه

محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس هم اعلام کرد مهدوی کیا بخشی از قرارداد خود را به مردم زلزله زده اهدا کرده است

[TR]

[TD][h=1]کمک 100 ميليوني باشگاه داماش به زلزله‌زدگان[/h]

[h=2] باشگاه داماش گيلان 100 ميليون تومان به مردم زلزله‌زده آذربايجان شرقي کمک کرد.[/h][/TD]

[TD=align: left]00029500.jpg[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3] باشگاه داماش گيلان مبلغ 50 ميليون تومان به صورت نقدي و 50 ميليون تومان به صورت غيرنقدي با تهيه اقلام مورد نياز به مردم زلزله زده آذربايجان شرقي کمک کرد.

اين باشگاه همچنين اعلام کرد در روز بازي با پرسپوليس با هماهنگي‌ با هلال احمر کمک‌هاي مردمي جمع آوري مي‌شود و اين باشگاه اين آمادگي را دارد که پذيراي کمک‌هاي مردمي باشد.

عوايد بازي پرسپوليس و داماش نيز به زلزله زدگان اختصاص مي‌يابد.

اين دو تيم يکشنبه هفته آينده در چارچوب هفته پنجم ليگ برتر در استاديوم عضدي رشت با يکديگر روبرو مي‌شوند.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• Like 1
لینک به دیدگاه

[TR]

[TD][h=1]پيام تسليت رضازاده به زلزله‌زدگان آذربايجان[/h]

[h=2] رئيس فدراسيون وزنه‌برداري به زلزله‌زدگان آذربايجان شرقي مصيت وارده را تسليت گفت.[/h][/TD]

[TD=align: left]00034475.jpg[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3] حسين رضازاده ضمن عرض تسليت به زلزله‌زدگان آذربايجان شرقي و ابراز همدردي با خانواده‌هاي قربانيان و بازماندگان در اين خصوص در گفت و گويي با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس گفت: هر کاري از دستم برآيد دريغ نکرده و حاضرم به به زلزله‌زدگان اين استان به هر نحو ممکن کمک کنم.

وي ادامه داد: با اطلاع از دوستانم در جمعيت هلال احمر، وضعيت کمک رساني به خوبي پيش مي‌رود.

رضازاده تأکيد کرد: قرار است شنبه آينده راهي مناطق زلزله زده شده تا از نزديک از اين مناطق بازديد کرده و با مردم اين منطقه همراه و همدل شوم.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...