هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ وقتی تو يه رابطه دچار احساسات شديد شدی بدون خودت نيستی, خرِ درونته!!! --------------------------------------------------------------- ديالوگ طلايی باباشاه - قهوه تلخ - مهران مدیری " موافقم خیلی شدید" برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 35 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ منکه کلا فی الواقع!! خر درونمم!:icon_pf (34): 13 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ خر درونم افسار گسیخته شد بود یه مدت !!! 11 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ رام کردن خر درون کار خیلی سختیه 7 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ بعضي وقتا بيدار كردنشم خيلي سخته 18 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ خب خر نبودن خوبه به شرطی ک خر نبودن مساوی گرگ بودن نباشه اینم مساله ایه ! 7 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ بستگي داره به اين كه با چه كسي رابطه مي خواهي برقرار كني 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ خر درونم یه مدته عادت کرده خفه باشه البته خودم خفش کردم 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ می گما چرا اونا که راحت تر می تونن احساساتشون رو کنترل کنن،از این اسم ها برای احساسشون در نمی آرن من یک نظر کوچولو دارم:babygirl: واسه ضعف ها نباید اسم گذاشت باید ضعف ها رو کم کرد! وگرنه می شه در مقابله با عصبانیت....طمع....حسادت....و... هم تو دل خودمون یک خر فرض کنیم در اون صورت چه خر تو خری شود تو دلمون 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ همه ما یک خر درون داریم که گاهی اوقات کنترل امور را در دست میگیره :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ موافقم خیلی شدید بار اول عادیه چون گاهی خرشدنم لازمه بار دومم حالا مشکلی نداره ولی برا دفعات بعدی... البته خر شدن بعضیها به دفعات و زود گذره یعنی عادتشون همینه! 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ خری آمد بسوی مادر خویش بگفت مادر چرا رنجم دهی بیش برو امشب برایم خواستگاری اگر تو بچه ات را دوست داری خر مادر بگفتا ای پسر جان تو را من دوست دارم بهتر از جان ز بین این همه خرهای خوشگل یکی را کن نشان چون نیست مشکل خر از شادمانی جفتکی زد کمی عرعر نمود و پشتکی زد بگفت مادر به قربان نگاهت به قربان دو چشمان سیاهت خر همسایه را عاشق شدم من به زیبائی نباشد مثل او زن بگفت مادر برو پالان به تن کن برو اکنون بزرگان را خبر کن به آداب و رسومات زمانه شدند داخل به رسم عاقلانه دو تا پالان خریدند پای عقدش یه افسار طلا با پول نقدش خریداری نمودند یک طویله همانطوری که رسم است در قبیله خر عاقد کناب خود گشائید وصال عقد ایشان را نمائید دوشیزه خر خانم آیا رضائی به عقد این خر خوش تیپ در آیی یکی از حاضرین گفتا به خنده عروس خانم به گل چیدن برفته برای بار سوم خر بپرسید که خر خانم سرش یکباره جنبید خران عرعر کنان شادی نمودند یونجه کام خود شیرین نمودند به امید خوشی و شادمانی برای این دو خر در زندگانی 9 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ کلا خر درونم خیلی چموشه خیلی وقتها میدونم کاری غلطه ولی بازم انجامش میدم 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ و بعضیا از این خرا نه یه دونه که دست کم هف هش تا تو درونشون دارن شایدم از خر کردن هف هش نفر لذت می برن 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ از فیلمی مثل قهوه تلخ بیش از این انتظار نمیره ! من نمی دونم توی این فیلم چه علاقه ایه که آدم رو این قدر تشبیه به حیوانات کنن اما یه هر حال گاهی کاملا نیازه که عنان کارا رو بدی دست همین احساسات ..... وقتی همش هم بخوای با عقل پیش بری یه جایی می رسه که می شی آدم آهنی 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ از همه ی این خر ها بگذریم....مهم ترین جمله در مورد خر اینه که: هیچ وقت با یه خر درد دل نکن.... چون اون خره هم افسار گسیخته می شه و نابودت می کنه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده