شقایق31 40377 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ سلام سلام در یکی از فرومها که میگشتم یه تاپیک جالبی رو دیدم که با اندکی تغییرات اینجا میزارم دوست دارم همتون همکاری کنید وگرنه من میدونم با شما میخوایم با هم یک مدرسه بسازیم اول بهتون میگم برای ساختن یه مدرسه به چی نیاز داریم بعد هدفم رو میگم مدیر معاون ناظم دانش آموز خر خون(بالای یه عدد) دانش آموز زرنگ(بالای یک) دانش آموز متوسط(نامحدود) دانش آموز تنبل معلم فیزیک اخبار به روز:) شیمی زیست دینی زبان ادبیات فارسی ورزش و یکم تخصصی تر کلاس شهرسازی کلاس معماری کلاس مکانیک کلاس کامپیوتر کلاس آی تی کلاس عمران کلاس کشاورزی کلاس میم شیمی کلاس فضای سبز کلاس برق کلاس زیست پرورشی(به نوعی اطلاعات عمومی) (معلم پرورشی کارش یکم متفاوته با بقیه.فرقش اینه که معلمای دیگه خودشون مطلب مورد نظر رو میزنن ولی معلم پرورشی مطلبی رو با توجه به درخواست شاگرداش میزنه) -- خب حالا هدفمون چیه ؟؟ اولش یه برنامه ی هفتگی تعیین میکنیم .روزی 4 زنگ و هر زنگی بین 10 تا 15 دقیقه بعدشم دقیقه زنگ تفریح معلم هر درسی سر زنگ خودش میاد و یه مطلب مرتبط با درسش میزنه.(مثلا معلم ورزش یه مقاله ی ورزشی.معلم زبان یه مقاله ی مرتبط با زبان.معلم زیست یه مقاله ی سلامتی،پزشکی و ....) (و راجع به کار هر معلم تو پروفایلش بیشتر براش توضیح خواهم داد.) بعد دانش آموزا میان مقاله رو میخونن و اگر سوالی در رابطه با اون داشتن میپرسن . اگرهم نه که میریم زنگ بعدی. به نظرم کار جالبیه .هم اطلاعاتمون میره بالاتر.هم نوعی سرگرمیه زنگ تفریح هم که شد هر کاری خواستید میتونید اینجا انجام بدید فقط آشغال خوراکیاتونو رو زمین نریزید چون سرایدار نداریم:) هر کی متقاضیه یا علی. در پست #22 نام شرکت کنندگان اعلام می شود با اندکی تغییرات از سایت پرشین 68 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ من یا ناظم یا دانش اموز تنبل 12 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ من یا ناظم یا دانش اموز تنبل من مدیرم تو همون تو رشته برق باش 13 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ من مدیرم تو همون تو رشته برق باش خانوم مدیر من رو خاناوده به اجبار فرستادن برق من هیچی بلد نیستم به دانش اموز تنبل یااااااااااا ناظمی علاقه دارم یه چوب بگیرم دستم بقیه رو بزنم 12 لینک به دیدگاه
elham mirzai 113 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ چرا كلاس فضاي سبز نداريم؟؟؟ 11 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ کلاس میم شیمی چرا نداریم من میبندم در این مدرسه رو 10 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ ببخشید زمان تشکیل کلاساش کی هست؟ 12 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ خانوم مدیر من رو خاناوده به اجبار فرستادن برق من هیچی بلد نیستم به دانش اموز تنبل یااااااااااا ناظمی علاقه دارم یه چوب بگیرم دستم بقیه رو بزنم پس اسپم نکن لطفا همون شاگرد تنبل باش تا چیزی یاد بگیری 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ چرا كلاس فضاي سبز نداريم؟؟؟ کلاس میم شیمی چرا نداریممن میبندم در این مدرسه رو زیست.....:hapydancsmil: اضافه شد 10 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ پس اسپم نکن لطفا همون شاگرد تنبل باش تا چیزی یاد بگیری نه ناظم موخام این نشد کلاس کهه ه الان همه عنوان ها رو مدیر سبز ها بردارن به ما هیچی نرسه الان حتما ممد ادمین میشه ناظم نیوترون میشه دفتر دار من ناظم موخام 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ ببخشید زمان تشکیل کلاساش کی هست؟ بعد از اینکه بچه ها اومدن اعلام امادگی کردن در یک تاپیک مجزا اعلام میشه 8 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ من یا ناظم یا دانش اموز تنبل من میخواستم اینو بگم...:vahidrk: امید جون شمارو به عنوان شاگرد تنبل انتخاب کردن...پس من ناظم میخوام بشم... 7 لینک به دیدگاه
elham mirzai 113 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ اضافه شد كو كو پس چرا تو ليست كلاسا نيست؟؟؟:banel_smiley_4: 7 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ من میشم خرخون فقط شب امتحان درس میخونماااا 7 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ کار جالبیه!! من بشم مدیر؟؟ 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ كو كو پس چرا تو ليست كلاسا نيست؟؟؟:banel_smiley_4: الهام جان تو پست اول اضافه کردم 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ نه ناظم موخام این نشد کلاس کهه ه الان همه عنوان ها رو مدیر سبز ها بردارن به ما هیچی نرسه الان حتما ممد ادمین میشه ناظم نیوترون میشه دفتر دار من ناظم موخام تو بیا مبصل بشو 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ کار جالبیه!! من بشم مدیر؟؟ مدیر استارتر 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده