sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ من این متن رو از یه سایت خارجی براتون ترجمه میکنم که ادرسش گوشه ی هر عکس گداشته شده .اگر سوالی بود تا حد بضاعتم میتونم پاسخگو باشم . برای پیوند روشهای متعددی هست . ما در اینجا بعنوان نمونه ،روشی رو پیشنهاد میکنیم که شما میتوانید متناسب با هدف خود وفصل کار ،سایز پایه و پیوندک و نوع گیاه خود و ...ان را تغییر دهید . ابتدا یک گیاه cladode (کاکتوسهای برگ نما مثل آپونتیا) سالم جوان را تهیه کنید .(حداکثر یکساله) از هریک گیاه، 2 پایه (استوک) میتواند بدست آید .A و B یک گیاه بذری بردارید (بعنوان مثال :Astrophytum cv. superkabuto) برای اماده سازی پیوندک ریشه ها را با یک کارد بسیار تیز حذف کنید. پیوندک را روی پایه قرار دهید . پیوندک را روی پایه حرکت دهید تا حبابهای هوا در ان ناحیه از بین رود . اب اپونتیا بسیار چسبناک استو حالا اصلا نباید پیوندک بیفتد حتی اگر بصورت مایل باشد. از باندهای پلاستیکی برای نگهداشتن 2 قطعه با هم استفاده میشود . پیوند ها را در سایه (یا تاریکی ) و اتاق گرم به مدت یک هفته (یا بیشتر ) قبل از کشت نگهداری کنید . بعد از 10 روز گیاهان برای کشت اماده هستند .(اشکالی ندارد اگر اپونتیا کمی اب از دست داده باشد . این پدیده نرمال است) به آن آب دهید ،و برای چند روز آن را در سایه قرار دهید قبل از اینکه آنها را میان کاکتوسهای دیگر قرار دهید . بعضی گیاهان ابتدا گل میدهند! 20 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ دستت درد نکنه خوشکل وجالب بود .. بازم ازاین پیوند ها بذار مرسی لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ aaaa!!!! چه راحت این کارو کرد!!!! 3 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ 2 نوع پیوند دیگه هم هست که بعدا براتون میزارم:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ خيلي ممنون خيلي قشنگ بود ...:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ حال میکنی بهم میگی سوشی ها!:w00: سوشیانس سومین موعود زرتشته . یه جورایی مهدی موعود ما برای زرتشتیاست .سوشی که تو میگی ماهی نپخته است! 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ دلم میخواد اینطوری صدات کنم:3384s: :2525s:سوشـــــــــــــــــی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده