Saba Heidari 14145 ارسال شده در 10 آبان، 2012 سلام دوستای خوبم. به نظر شما بزرگترین اشتباه یه ادم تو زندگی چی میتونه باشه؟؟؟؟؟ 13
morvaridtalaee 2591 ارسال شده در 12 آبان، 2012 به نظر من بزرگترين اشتباه يه ادم تكرار اشتباهاتي هست كه مرتكب شده .....و نداشتن ايمان كامل و خالص و اعماد كامل به خدا 4
Run Away 226 ارسال شده در 18 اسفند، 2013 بزرگترین اشتباه من این بود که وقتم رو، فکرم رو و همه وجودم رو وقف چیزایی کردم که ذره ای لیاقتش رو نداشتن. نه به خاطر اینکه اون چیزهایی که لیاقت نداشتن بد بودن، نه، نه. فقط به خاطر اینکه آنچه من ابراز می کردم با موجودیت اونها سازگار نبود. شاید هم عرضه من اشتباه بود و طریقه عرضه اش اشتباه تر و اصرار بر عرضه کردنش هم اشتباه تر تر. ولی حرف یک بزرگی امشب در من تحولی ایجاد کرد برای کج کردن همیشگی مسیرم. اینکه بزرگترین اشتباه یک انسان میتونه این باشه که نخواد معمولی باشه. همین باعث میشه تو هیچ بخشی پا نذاره چون آرمانگرایی، جرات معمولی بودن رو ازش میگیره. تو زندگیتون یک هنر رو باد بگیرید : هنر معمولی بودن !!! پس با سعی در جبران اشتباهم، آدمی معمولی خواهم شد و برای همیشه از فضاهای آرمانی خواهم رفت. بای ! آرمان های سوخته. 4
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 20 اسفند، 2013 راهنمایی دیگران رو فکر کنی دارن برات دل سوزی میکنند 4
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 26 اسفند، 2013 سلام دوستای خوبم. به نظر شما بزرگترین اشتباه یه ادم تو زندگی چی میتونه باشه؟؟؟؟؟ بزرگترین اشتباه آدم ها حماقتشون میتونه باشه و بعلاوه اینکه برای رسیدن به یه نقطه که شاید بنظر اون شخص خیلی اون نقطه براش ایده آل باشه و باعث خرابی همه پل های پشت سرش بشه... 7
آریودخت 43941 ارسال شده در 26 اسفند، 2013 عمر رو بیهوده گذروندن و بعد افسوس خوردن ... اما دیگه فایده نداشته باشه 4
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 26 اسفند، 2013 بزرگترین اشتباه آمی اینست که : میخواست و نمیتوانست و میتوانست و نخواست .... 6
Yamna 1 17420 ارسال شده در 26 اسفند، 2013 زمانی که کاری بکنی که دیگه روت نشه سرتو بالا کنی به آسمونی که خدا توشه تگاه کنی:icon_pf (34): 2
ارسال های توصیه شده