Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستای خوبم. به نظر شما بزرگترین اشتباه یه ادم تو زندگی چی میتونه باشه؟؟؟؟؟ 13 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ انجام خطا و اشتباهی که هیچ راه بازگشتی نداشته باشه 5 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ به نظر من بزرگترين اشتباه يه ادم تكرار اشتباهاتي هست كه مرتكب شده .....و نداشتن ايمان كامل و خالص و اعماد كامل به خدا 4 لینک به دیدگاه
Run Away 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ بزرگترین اشتباه من این بود که وقتم رو، فکرم رو و همه وجودم رو وقف چیزایی کردم که ذره ای لیاقتش رو نداشتن. نه به خاطر اینکه اون چیزهایی که لیاقت نداشتن بد بودن، نه، نه. فقط به خاطر اینکه آنچه من ابراز می کردم با موجودیت اونها سازگار نبود. شاید هم عرضه من اشتباه بود و طریقه عرضه اش اشتباه تر و اصرار بر عرضه کردنش هم اشتباه تر تر. ولی حرف یک بزرگی امشب در من تحولی ایجاد کرد برای کج کردن همیشگی مسیرم. اینکه بزرگترین اشتباه یک انسان میتونه این باشه که نخواد معمولی باشه. همین باعث میشه تو هیچ بخشی پا نذاره چون آرمانگرایی، جرات معمولی بودن رو ازش میگیره. تو زندگیتون یک هنر رو باد بگیرید : هنر معمولی بودن !!! پس با سعی در جبران اشتباهم، آدمی معمولی خواهم شد و برای همیشه از فضاهای آرمانی خواهم رفت. بای ! آرمان های سوخته. 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ اینکه خودش رو نبخشه وفرصت زندگی رو از خودش بگیره 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ راهنمایی دیگران رو فکر کنی دارن برات دل سوزی میکنند 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ عاشق شدن تصحیح میکنم .... عاشق یه آدم اشتباهی شدن ... 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ سلام دوستای خوبم. به نظر شما بزرگترین اشتباه یه ادم تو زندگی چی میتونه باشه؟؟؟؟؟ بزرگترین اشتباه آدم ها حماقتشون میتونه باشه و بعلاوه اینکه برای رسیدن به یه نقطه که شاید بنظر اون شخص خیلی اون نقطه براش ایده آل باشه و باعث خرابی همه پل های پشت سرش بشه... 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ عمر رو بیهوده گذروندن و بعد افسوس خوردن ... اما دیگه فایده نداشته باشه 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ بزرگترین اشتباه آمی اینست که : میخواست و نمیتوانست و میتوانست و نخواست .... 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ زمانی که کاری بکنی که دیگه روت نشه سرتو بالا کنی به آسمونی که خدا توشه تگاه کنی:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ بزرگترین اشتباه..... تکیه گاه انسان غیر خدا باشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده