Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2012 من از این جور نامه ها زیاد واسم فرستادن میشه همونا رو بفرستم اونیکه جواب دادی جواب نامه رو بفرست 3
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 12 آبان، 2012 اونیکه جواب دادی جواب نامه رو بفرست اونجوری مجبور به خود سانسوری میشم که 3
moein.s 18984 ارسال شده در 12 آبان، 2012 اونجوری مجبور به خود سانسوری میشم که داداش ببخش بی مقدمه پا گذاشتم تو بحث فقط خواستم بگم سیبیل آواتارت تو حلقم. واقعا ببخشید که وارد بحثتون شدم،به این بحث پرمحتوا و آموزنده و عامه پسند ادامه بدین و ما هم نظاره گر هستیم 4
- Nahal - 47858 ارسال شده در 13 آبان، 2012 اونجوری مجبور به خود سانسوری میشم که خجالت نمیکشی برای خاله سارا یک نامه نمی نویسی؟ دیگه بهت آدامس نمیدم 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 13 آبان، 2012 خیلی دوست دارم شرکت کنم سعی میکنم تا 26 بفرستم خوشحال میشیم عزیزم 3
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 13 آبان، 2012 خجالت نمیکشی برای خاله سارا یک نامه نمی نویسی؟ دیگه بهت آدامس نمیدم کدوم ادامس؟ 2
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 14 آبان، 2012 سه شنبه شداااااا تا پنجشنبه وقته هااااااا بشتابید و این حرفا دیگه 4
دختر زیبا 150 ارسال شده در 14 آبان، 2012 سه شنبه شدااااااتا پنجشنبه وقته هااااااا بشتابید و این حرفا دیگه بشتابید دیگه.اهه 4
moein.s 18984 ارسال شده در 14 آبان، 2012 بیانیه معین به کاربران خسته ادبیات پرونده 32،الف123985،شماره خبر22، ساعت 7:12 هوالادیب اهل بهانه ساز و تنبل و تن پرور ذهن گویند ما را با ادبیات چه کار؟؟!!! ما را با یار چه کار؟؟!!!.. با دوست محبت و با دشمن مدارا چه کار؟؟!! اهل بهانه ساز فغان دارند که ما بلد نیستیم....:cryingf:ما دوست نداریم....ما یار نداریم....:girl_blush2:برای که بنویسیم؟؟ اصلا چه بنویسیم.... و این اهل بهانه ساز....بهانه هایشان را جمع کنند بنویسند...خود می شود طومار.....:icon_razz: هاییییی ای اهل بهانه ساز...های تن پروران ذهن.....:Ghelyon: ای آنان که برای سلام هم دنبال کوچکی و بزرگی می گردید..... بهانه نمی خواد والا.....اصلا به خودت نامه بده....اصلا شکاویه بنویس...:icon_pf (12):اصلا نفرین نامه بنویس....نشد لیست خرید روزانه ات رو بنویس.... ولی بنویس جای اینکه بهانه بیاری.... های....نمک خورده های تالار ادبیات.....به خود آیید..... که تالار های دیگه بر ما دهن کجی می کنند... که زرشک!!!...این هم شد مسابقه.... والا ما کاربران ویژه سرمان پایین است.... چند روز است به پروفمون سر نزدیم..نکند تیکه ای، متلکی،پُشت چشم نازک کردنی،دل سوزندنی در قالب پیغام به ما نرسیده باشد.... های... آنان که از آن لام ادبیات لبیک رو بلدی....بیا و دستی به نشان لبیک بده.....:w73: خانوم هستی...:girlhi:اشکال ندارد..تشتی می گذاریم پر آب....دستت را در آب بزار....لبیک قبول است.... ولی بیا...بیا به میدان که جهاد باید کرد....:banel_smiley_90: اتمام پیام/ 10
دختر زیبا 150 ارسال شده در 14 آبان، 2012 بیانیه معین به کاربران خسته ادبیاتپرونده 32،الف123985،شماره خبر22، ساعت 7:12 هوالادیب اهل بهانه ساز و تنبل و تن پرور ذهن گویند ما را با ادبیات چه کار؟؟!!! ما را با یار چه کار؟؟!!!.. با دوست محبت و با دشمن مدارا چه کار؟؟!! اهل بهانه ساز فغان دارند که ما بلد نیستیم....:cryingf:ما دوست نداریم....ما یار نداریم....:girl_blush2:برای که بنویسیم؟؟ اصلا چه بنویسیم.... و این اهل بهانه ساز....بهانه هایشان را جمع کنند بنویسند...خود می شود طومار.....:icon_razz: هاییییی ای اهل بهانه ساز...های تن پروران ذهن.....:Ghelyon: ای آنان که برای سلام هم دنبال کوچکی و بزرگی می گردید..... بهانه نمی خواد والا.....اصلا به خودت نامه بده....اصلا شکاویه بنویس...:icon_pf (12):اصلا نفرین نامه بنویس....نشد لیست خرید روزانه ات رو بنویس.... ولی بنویس جای اینکه بهانه بیاری.... های....نمک خورده های تالار ادبیات.....به خود آیید..... که تالار های دیگه بر ما دهن کجی می کنند... که زرشک!!!...این هم شد مسابقه.... والا ما کاربران ویژه سرمان پایین است.... چند روز است به پروفمون سر نزدیم..نکند تیکه ای، متلکی،پُشت چشم نازک کردنی،دل سوزندنی در قالب پیغام به ما نرسیده باشد.... های... آنان که از آن لام ادبیات لبیک رو بلدی....بیا و دستی به نشان لبیک بده.....:w73: خانوم هستی...:girlhi:اشکال ندارد..تشتی می گذاریم پر آب....دستت را در آب بزار....لبیک قبول است.... ولی بیا...بیا به میدان که جهاد باید کرد....:banel_smiley_90: اتمام پیام/ من که شرکت کردم مهندسی شیمی هستم.گوش بدین و شرکت کنین. 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 14 آبان، 2012 بیانیه معین به کاربران خسته ادبیاتپرونده 32،الف123985،شماره خبر22، ساعت 7:12 هوالادیب اهل بهانه ساز و تنبل و تن پرور ذهن گویند ما را با ادبیات چه کار؟؟!!! ما را با یار چه کار؟؟!!!.. با دوست محبت و با دشمن مدارا چه کار؟؟!! اهل بهانه ساز فغان دارند که ما بلد نیستیم....:cryingf:ما دوست نداریم....ما یار نداریم....:girl_blush2:برای که بنویسیم؟؟ اصلا چه بنویسیم.... و این اهل بهانه ساز....بهانه هایشان را جمع کنند بنویسند...خود می شود طومار.....:icon_razz: هاییییی ای اهل بهانه ساز...های تن پروران ذهن.....:Ghelyon: ای آنان که برای سلام هم دنبال کوچکی و بزرگی می گردید..... بهانه نمی خواد والا.....اصلا به خودت نامه بده....اصلا شکاویه بنویس...:icon_pf (12):اصلا نفرین نامه بنویس....نشد لیست خرید روزانه ات رو بنویس.... ولی بنویس جای اینکه بهانه بیاری.... های....نمک خورده های تالار ادبیات.....به خود آیید..... که تالار های دیگه بر ما دهن کجی می کنند... که زرشک!!!...این هم شد مسابقه.... والا ما کاربران ویژه سرمان پایین است.... چند روز است به پروفمون سر نزدیم..نکند تیکه ای، متلکی،پُشت چشم نازک کردنی،دل سوزندنی در قالب پیغام به ما نرسیده باشد.... های... آنان که از آن لام ادبیات لبیک رو بلدی....بیا و دستی به نشان لبیک بده.....:w73: خانوم هستی...:girlhi:اشکال ندارد..تشتی می گذاریم پر آب....دستت را در آب بزار....لبیک قبول است.... ولی بیا...بیا به میدان که جهاد باید کرد....:banel_smiley_90: اتمام پیام/ گویا با این جمله بندی ما شرکت نکنیم سنگین تریم ماشالا عین دونه های تسبیح کلمه ردیف میکنن . . انصرااف:banel_smiley_52: 5
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 14 آبان، 2012 گویا با این جمله بندی ما شرکت نکنیم سنگین تریم ماشالا عین دونه های تسبیح کلمه ردیف میکنن. . انصرااف:banel_smiley_52: بنده خدا کلی زحمت کشید که اشتیاق شرکت بیشتر بشه...شما میگی انصراف؟؟؟!!!نامه که قرار نیست حتما متن ادبی سنگین و وزین باشه...از دل باشه بسه 4
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 14 آبان، 2012 سلام. میشه تمدیدش کنید؟ من تایپ کردنم افتضاح کنده:icon_pf (34): 5
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 14 آبان، 2012 سلام. میشه تمدیدش کنید؟ من تایپ کردنم افتضاح کنده:icon_pf (34): ای جان...عزیزم هنوز مهلتش تموم نشده تمدید شه که...استرس نگیر تـــــــــــــا پنجشنبه ساعت 12 شب وقت داری بفرستی بیشتر از این که طول نمیکشه 5
ارسال های توصیه شده