Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ من از این جور نامه ها زیاد واسم فرستادن میشه همونا رو بفرستم اونیکه جواب دادی جواب نامه رو بفرست 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ اونیکه جواب دادی جواب نامه رو بفرست اونجوری مجبور به خود سانسوری میشم که 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ اونجوری مجبور به خود سانسوری میشم که داداش ببخش بی مقدمه پا گذاشتم تو بحث فقط خواستم بگم سیبیل آواتارت تو حلقم. واقعا ببخشید که وارد بحثتون شدم،به این بحث پرمحتوا و آموزنده و عامه پسند ادامه بدین و ما هم نظاره گر هستیم 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ اونجوری مجبور به خود سانسوری میشم که خجالت نمیکشی برای خاله سارا یک نامه نمی نویسی؟ دیگه بهت آدامس نمیدم 3 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ خیلی دوست دارم شرکت کنم سعی میکنم تا 26 بفرستم 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ خیلی دوست دارم شرکت کنم سعی میکنم تا 26 بفرستم خوشحال میشیم عزیزم 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ خجالت نمیکشی برای خاله سارا یک نامه نمی نویسی؟ دیگه بهت آدامس نمیدم کدوم ادامس؟ 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ سه شنبه شداااااا تا پنجشنبه وقته هااااااا بشتابید و این حرفا دیگه 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ تا الان چند نفر شرکت کردن؟ کم نفر 4 لینک به دیدگاه
دختر زیبا 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ کم نفر هوم.یعنی برنده ی چند میلیار دلار خودم هستم یا نه؟ 3 لینک به دیدگاه
دختر زیبا 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ سه شنبه شدااااااتا پنجشنبه وقته هااااااا بشتابید و این حرفا دیگه بشتابید دیگه.اهه 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ بیانیه معین به کاربران خسته ادبیات پرونده 32،الف123985،شماره خبر22، ساعت 7:12 هوالادیب اهل بهانه ساز و تنبل و تن پرور ذهن گویند ما را با ادبیات چه کار؟؟!!! ما را با یار چه کار؟؟!!!.. با دوست محبت و با دشمن مدارا چه کار؟؟!! اهل بهانه ساز فغان دارند که ما بلد نیستیم....:cryingf:ما دوست نداریم....ما یار نداریم....:girl_blush2:برای که بنویسیم؟؟ اصلا چه بنویسیم.... و این اهل بهانه ساز....بهانه هایشان را جمع کنند بنویسند...خود می شود طومار.....:icon_razz: هاییییی ای اهل بهانه ساز...های تن پروران ذهن.....:Ghelyon: ای آنان که برای سلام هم دنبال کوچکی و بزرگی می گردید..... بهانه نمی خواد والا.....اصلا به خودت نامه بده....اصلا شکاویه بنویس...:icon_pf (12):اصلا نفرین نامه بنویس....نشد لیست خرید روزانه ات رو بنویس.... ولی بنویس جای اینکه بهانه بیاری.... های....نمک خورده های تالار ادبیات.....به خود آیید..... که تالار های دیگه بر ما دهن کجی می کنند... که زرشک!!!...این هم شد مسابقه.... والا ما کاربران ویژه سرمان پایین است.... چند روز است به پروفمون سر نزدیم..نکند تیکه ای، متلکی،پُشت چشم نازک کردنی،دل سوزندنی در قالب پیغام به ما نرسیده باشد.... های... آنان که از آن لام ادبیات لبیک رو بلدی....بیا و دستی به نشان لبیک بده.....:w73: خانوم هستی...:girlhi:اشکال ندارد..تشتی می گذاریم پر آب....دستت را در آب بزار....لبیک قبول است.... ولی بیا...بیا به میدان که جهاد باید کرد....:banel_smiley_90: اتمام پیام/ 10 لینک به دیدگاه
دختر زیبا 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ بیانیه معین به کاربران خسته ادبیاتپرونده 32،الف123985،شماره خبر22، ساعت 7:12 هوالادیب اهل بهانه ساز و تنبل و تن پرور ذهن گویند ما را با ادبیات چه کار؟؟!!! ما را با یار چه کار؟؟!!!.. با دوست محبت و با دشمن مدارا چه کار؟؟!! اهل بهانه ساز فغان دارند که ما بلد نیستیم....:cryingf:ما دوست نداریم....ما یار نداریم....:girl_blush2:برای که بنویسیم؟؟ اصلا چه بنویسیم.... و این اهل بهانه ساز....بهانه هایشان را جمع کنند بنویسند...خود می شود طومار.....:icon_razz: هاییییی ای اهل بهانه ساز...های تن پروران ذهن.....:Ghelyon: ای آنان که برای سلام هم دنبال کوچکی و بزرگی می گردید..... بهانه نمی خواد والا.....اصلا به خودت نامه بده....اصلا شکاویه بنویس...:icon_pf (12):اصلا نفرین نامه بنویس....نشد لیست خرید روزانه ات رو بنویس.... ولی بنویس جای اینکه بهانه بیاری.... های....نمک خورده های تالار ادبیات.....به خود آیید..... که تالار های دیگه بر ما دهن کجی می کنند... که زرشک!!!...این هم شد مسابقه.... والا ما کاربران ویژه سرمان پایین است.... چند روز است به پروفمون سر نزدیم..نکند تیکه ای، متلکی،پُشت چشم نازک کردنی،دل سوزندنی در قالب پیغام به ما نرسیده باشد.... های... آنان که از آن لام ادبیات لبیک رو بلدی....بیا و دستی به نشان لبیک بده.....:w73: خانوم هستی...:girlhi:اشکال ندارد..تشتی می گذاریم پر آب....دستت را در آب بزار....لبیک قبول است.... ولی بیا...بیا به میدان که جهاد باید کرد....:banel_smiley_90: اتمام پیام/ من که شرکت کردم مهندسی شیمی هستم.گوش بدین و شرکت کنین. 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ بیانیه معین به کاربران خسته ادبیاتپرونده 32،الف123985،شماره خبر22، ساعت 7:12 هوالادیب اهل بهانه ساز و تنبل و تن پرور ذهن گویند ما را با ادبیات چه کار؟؟!!! ما را با یار چه کار؟؟!!!.. با دوست محبت و با دشمن مدارا چه کار؟؟!! اهل بهانه ساز فغان دارند که ما بلد نیستیم....:cryingf:ما دوست نداریم....ما یار نداریم....:girl_blush2:برای که بنویسیم؟؟ اصلا چه بنویسیم.... و این اهل بهانه ساز....بهانه هایشان را جمع کنند بنویسند...خود می شود طومار.....:icon_razz: هاییییی ای اهل بهانه ساز...های تن پروران ذهن.....:Ghelyon: ای آنان که برای سلام هم دنبال کوچکی و بزرگی می گردید..... بهانه نمی خواد والا.....اصلا به خودت نامه بده....اصلا شکاویه بنویس...:icon_pf (12):اصلا نفرین نامه بنویس....نشد لیست خرید روزانه ات رو بنویس.... ولی بنویس جای اینکه بهانه بیاری.... های....نمک خورده های تالار ادبیات.....به خود آیید..... که تالار های دیگه بر ما دهن کجی می کنند... که زرشک!!!...این هم شد مسابقه.... والا ما کاربران ویژه سرمان پایین است.... چند روز است به پروفمون سر نزدیم..نکند تیکه ای، متلکی،پُشت چشم نازک کردنی،دل سوزندنی در قالب پیغام به ما نرسیده باشد.... های... آنان که از آن لام ادبیات لبیک رو بلدی....بیا و دستی به نشان لبیک بده.....:w73: خانوم هستی...:girlhi:اشکال ندارد..تشتی می گذاریم پر آب....دستت را در آب بزار....لبیک قبول است.... ولی بیا...بیا به میدان که جهاد باید کرد....:banel_smiley_90: اتمام پیام/ گویا با این جمله بندی ما شرکت نکنیم سنگین تریم ماشالا عین دونه های تسبیح کلمه ردیف میکنن . . انصرااف:banel_smiley_52: 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ گویا با این جمله بندی ما شرکت نکنیم سنگین تریم ماشالا عین دونه های تسبیح کلمه ردیف میکنن. . انصرااف:banel_smiley_52: بنده خدا کلی زحمت کشید که اشتیاق شرکت بیشتر بشه...شما میگی انصراف؟؟؟!!!نامه که قرار نیست حتما متن ادبی سنگین و وزین باشه...از دل باشه بسه 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ سلام. میشه تمدیدش کنید؟ من تایپ کردنم افتضاح کنده:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ سلام. میشه تمدیدش کنید؟ من تایپ کردنم افتضاح کنده:icon_pf (34): ای جان...عزیزم هنوز مهلتش تموم نشده تمدید شه که...استرس نگیر تـــــــــــــا پنجشنبه ساعت 12 شب وقت داری بفرستی بیشتر از این که طول نمیکشه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده