azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ آقا این شرکت میکنما واسه من نون و آب نمیشه هااااا بنویسیییییییین اسم همه کسایی که الان گفتن شرکت میکنم و اینا رو مینویسم اگه شرکت نکنن...اگه شرکت نکنن...اگــــــــــه :gnugghender: خلاصــــــــــــــــــــه :gnugghender: تهدیدددددددددددد :ubhuekdv133q83a7yy7من امنیت جانی ندارممممممممممممممممم :mpr: آی هوارررررررررررررررررررررررررررررر آی بگیرینش سپیده رو بگیرینشششششششششششش 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ میگم ها من شرکت میکنم نفر اول هم میشم نهال جایزه من رو بده میخوام برم کار دارم بقییه تلاش نکنید من برنده هستم کسی دیگه برنده شه کشتمش :gnugghender: تو شرکت کن نفر اول هم بشو اول مسابقه بعد جایزه زمینه جرم و جنایت داریا 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ نهال تازشم من شرکت کردم تازشم رفیق نابابه اگر نه من بی تقصیرم 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ نهال تازشم من شرکت کردم تازشم رفیق نابابه اگر نه من بی تقصیرم به به آفرین خانوم خانوما :hapydancsmil: با این وضعیت استقبال خودم ننویسم بهتره 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ تو شرکت کن نفر اول هم بشو اول مسابقه بعد جایزه زمینه جرم و جنایت داریا فقط حرف میزنه این آذر بس که پرروه!!! زمینه چیه خود جرمه خود جنایت!!! آواتارشو نگا یا ابالفضل:icon_pf (34)::icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ فقط حرف میزنه این آذربس که پرروه!!! زمینه چیه خود جرمه خود جنایت!!! آواتارشو نگا یا ابالفضل:icon_pf (34)::icon_pf (34): تو با من حرف نزن عشق دزد تازشم تو اولترشش شروع کردی به خشانت نهال میسییییییییییییییی دوبست دارم 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ تو با من حرف نزن عشق دزد تازشم تو اولترشش شروع کردی به خشانت نهال میسییییییییییییییی دوبست دارم با شما نبودم که 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ فقط حرف میزنه این آذربس که پرروه!!! زمینه چیه خود جرمه خود جنایت!!! آواتارشو نگا یا ابالفضل:icon_pf (34)::icon_pf (34): شما خودت برو بنویس حالا دخترجون تو با من حرف نزن عشق دزد تازشم تو اولترشش شروع کردی به خشانت نهال میسییییییییییییییی دوبست دارم من بیشتر تر بجای اسپم بازی بنویسین 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ شما خودت برو بنویس حالا دخترجون من بیشتر تر بجای اسپم بازی بنویسین اسپم چیه میخوایم آپ بمنه شمام از تنهایی در بیای حسش نیومده هنوز 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ بعد به من میگه تنبل من که نوشتم فرستادم اسپم نکن بچه 6 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ به به تا به این لحظه 5 نفر :shad: عالیـــــــــــــــه :shad: 9 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ :banel_smiley_52: از تهدید دوستان لرزه ای بر تن افتاد که رستم هیبتی همچو ما هم کُرک و پَرش ریخت!:hrqr6zeqheyjho1f9mx باشد روحیه ی مردانه ی خود را حفظ کنیم و با شرکت در مسابقه و نشستن بر روی صندلی تماشاگران،دادی بزنیم..فریادی بزنیم..گلو بدرانیم و عربده ای بکشیم که.... توپ....تانک...فشفشه...این نوشته باید برنده بشه........:2rqfst4: داور دقت کن.....ناظر رای گیری دقت کن......رای دهنده دقت کن...... وای ویلا وا ویلا....بچه ها یکی دیگه......وا ویلا وا ویلا...بچه ها یکی دیگه..... چه مسابقه ی شود این مسابقه 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ به به تا به این لحظه 5 نفر :shad:عالیـــــــــــــــه :shad: عالــــــــــــــــــیه :w42: آفرین بچه ها منتظریم :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ بچه ها سعی کنید متن بفرستید نه شعر ! اینجوری بعضی ها شعر می فرستن بعضی ها متن نظرسنجی عادلانه نمیشه. پس فقط متن. اونایی هم که تا الان شعر فرستادن خواهشا عوض کنن. مرسی 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ سخت در تلاشید نامه بنویسید آفرین :hapydancsmil:ادامه بدید :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ نامه به كي بفرستيم ؟ چند تا نامه بفرستيم؟ نامه رسون به درستي نامه ها رو دست صاحابش ميرسونه آيا ؟ 5 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ سلام نامه اش محدودیت نداره؟ نمیشه سرگشاده باشه؟ 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ نامه به كي بفرستيم ؟ چند تا نامه بفرستيم؟نامه رسون به درستي نامه ها رو دست صاحابش ميرسونه آيا ؟ به هرکی که دوست دارین بنویسین...ولی واسه من بفرستین یه دونه هم بنویسین بهش سفارش میکنیم به درستی برسونه سلامنامه اش محدودیت نداره؟ نمیشه سرگشاده باشه؟ نه محدودیت نداره فقط نامه باشه...شعر نباشه ... هرجوری که میخوای بنویس حتی اسم مخاطب هم میتونه باشه...میتونه نباشه...محاوره ادبی هرچی فقط نامه 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ من از این جور نامه ها زیاد واسم فرستادن میشه همونا رو بفرستم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده