azarafrooz 14221 ارسال شده در 10 آبان، 2012 آقا این شرکت میکنما واسه من نون و آب نمیشه هااااا بنویسیییییییین اسم همه کسایی که الان گفتن شرکت میکنم و اینا رو مینویسم اگه شرکت نکنن...اگه شرکت نکنن...اگــــــــــه :gnugghender: خلاصــــــــــــــــــــه :gnugghender: تهدیدددددددددددد :ubhuekdv133q83a7yy7من امنیت جانی ندارممممممممممممممممم :mpr: آی هوارررررررررررررررررررررررررررررر آی بگیرینش سپیده رو بگیرینشششششششششششش 5
- Nahal - 47858 ارسال شده در 10 آبان، 2012 میگم ها من شرکت میکنم نفر اول هم میشم نهال جایزه من رو بده میخوام برم کار دارم بقییه تلاش نکنید من برنده هستم کسی دیگه برنده شه کشتمش :gnugghender: تو شرکت کن نفر اول هم بشو اول مسابقه بعد جایزه زمینه جرم و جنایت داریا 6
azarafrooz 14221 ارسال شده در 10 آبان، 2012 نهال تازشم من شرکت کردم تازشم رفیق نابابه اگر نه من بی تقصیرم 4
- Nahal - 47858 ارسال شده در 10 آبان، 2012 نهال تازشم من شرکت کردم تازشم رفیق نابابه اگر نه من بی تقصیرم به به آفرین خانوم خانوما :hapydancsmil: با این وضعیت استقبال خودم ننویسم بهتره 5
not found 16275 ارسال شده در 10 آبان، 2012 تو شرکت کن نفر اول هم بشو اول مسابقه بعد جایزه زمینه جرم و جنایت داریا فقط حرف میزنه این آذر بس که پرروه!!! زمینه چیه خود جرمه خود جنایت!!! آواتارشو نگا یا ابالفضل:icon_pf (34)::icon_pf (34): 5
azarafrooz 14221 ارسال شده در 10 آبان، 2012 فقط حرف میزنه این آذربس که پرروه!!! زمینه چیه خود جرمه خود جنایت!!! آواتارشو نگا یا ابالفضل:icon_pf (34)::icon_pf (34): تو با من حرف نزن عشق دزد تازشم تو اولترشش شروع کردی به خشانت نهال میسییییییییییییییی دوبست دارم 5
not found 16275 ارسال شده در 10 آبان، 2012 تو با من حرف نزن عشق دزد تازشم تو اولترشش شروع کردی به خشانت نهال میسییییییییییییییی دوبست دارم با شما نبودم که 4
- Nahal - 47858 ارسال شده در 10 آبان، 2012 فقط حرف میزنه این آذربس که پرروه!!! زمینه چیه خود جرمه خود جنایت!!! آواتارشو نگا یا ابالفضل:icon_pf (34)::icon_pf (34): شما خودت برو بنویس حالا دخترجون تو با من حرف نزن عشق دزد تازشم تو اولترشش شروع کردی به خشانت نهال میسییییییییییییییی دوبست دارم من بیشتر تر بجای اسپم بازی بنویسین 4
not found 16275 ارسال شده در 10 آبان، 2012 شما خودت برو بنویس حالا دخترجون من بیشتر تر بجای اسپم بازی بنویسین اسپم چیه میخوایم آپ بمنه شمام از تنهایی در بیای حسش نیومده هنوز 4
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 10 آبان، 2012 به به تا به این لحظه 5 نفر :shad: عالیـــــــــــــــه :shad: 9
moein.s 18984 ارسال شده در 10 آبان، 2012 :banel_smiley_52: از تهدید دوستان لرزه ای بر تن افتاد که رستم هیبتی همچو ما هم کُرک و پَرش ریخت!:hrqr6zeqheyjho1f9mx باشد روحیه ی مردانه ی خود را حفظ کنیم و با شرکت در مسابقه و نشستن بر روی صندلی تماشاگران،دادی بزنیم..فریادی بزنیم..گلو بدرانیم و عربده ای بکشیم که.... توپ....تانک...فشفشه...این نوشته باید برنده بشه........:2rqfst4: داور دقت کن.....ناظر رای گیری دقت کن......رای دهنده دقت کن...... وای ویلا وا ویلا....بچه ها یکی دیگه......وا ویلا وا ویلا...بچه ها یکی دیگه..... چه مسابقه ی شود این مسابقه 8
- Nahal - 47858 ارسال شده در 10 آبان، 2012 به به تا به این لحظه 5 نفر :shad:عالیـــــــــــــــه :shad: عالــــــــــــــــــیه :w42: آفرین بچه ها منتظریم :hapydancsmil: 8
- Nahal - 47858 ارسال شده در 10 آبان، 2012 بچه ها سعی کنید متن بفرستید نه شعر ! اینجوری بعضی ها شعر می فرستن بعضی ها متن نظرسنجی عادلانه نمیشه. پس فقط متن. اونایی هم که تا الان شعر فرستادن خواهشا عوض کنن. مرسی 5
- Nahal - 47858 ارسال شده در 11 آبان، 2012 سخت در تلاشید نامه بنویسید آفرین :hapydancsmil:ادامه بدید :hapydancsmil: 5
*sepid* 9772 ارسال شده در 11 آبان، 2012 نامه به كي بفرستيم ؟ چند تا نامه بفرستيم؟ نامه رسون به درستي نامه ها رو دست صاحابش ميرسونه آيا ؟ 5
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2012 نامه به كي بفرستيم ؟ چند تا نامه بفرستيم؟نامه رسون به درستي نامه ها رو دست صاحابش ميرسونه آيا ؟ به هرکی که دوست دارین بنویسین...ولی واسه من بفرستین یه دونه هم بنویسین بهش سفارش میکنیم به درستی برسونه سلامنامه اش محدودیت نداره؟ نمیشه سرگشاده باشه؟ نه محدودیت نداره فقط نامه باشه...شعر نباشه ... هرجوری که میخوای بنویس حتی اسم مخاطب هم میتونه باشه...میتونه نباشه...محاوره ادبی هرچی فقط نامه 4
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 12 آبان، 2012 من از این جور نامه ها زیاد واسم فرستادن میشه همونا رو بفرستم 4
ارسال های توصیه شده