Sepideh.mt 17530 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 8 آبان، 2012 درود بازم مسابقه داریم ... از اسمشم معلومه موضوع چیه فقط یه توضیحی راجع به کلمه دوست بگم:نامتون باید به یه دوست نوشته شده باشه ... حالا دوست میتونه مامانتون باشه،خدا باشه،همکلاسیتون باشه، یکی از دوستاتون تو همین سایت باشه، دوستتون باشه ( این جنسیتش فرق داره)، عشقتون باشه (که عاشقانه میشه نامتون خیلیم خوبه :girl_in_dreams:)... خلاصه نامتون مخاطب داشته باشه،واسه اون بنویسین نه واسه خودتون تا پنجشنبه هفته بعدم وقت دارین نامه هاتونو بصورت خصوصی برای من بفرستین جمعه نظرسنجی برگزار میشه قوانین خاصی هم نداره...فقط ضمن رعایت قوانین عمومی شرکت در مسابقات تالار ادبیات قوانین زیر رو هم رعایت کنید: 1. نوشته هاتون نه خیلی کوتاه باشه نه خیلی طولانی...(حداقل 5 سطر حداکثر 15 سطر) 2. سبک نوشته هاتون دست خودتونه...میتونه محاوره ای باشه هم میتونه ادبی باشه 3. بازم میگم حتما مخاطب داشته باشه...حالا مخاطبش هرکسی میتونه باشه 4. کپی برداریم که میدونین نداریم...نوشته 100% از خودتون باشه 5. مهلت ارسال تا 12 شب پنجشنبه 26 مرداد...(جمعه 27 مرداد نظرسنجی برگزار میشه ) *** یه نکته خیلی خیلی مهم اینکه نامه فدایت شوم ننویسین...درجریانین که؟*** منتظریم با تشکر نهال: بچه ها سعی کنید متن بفرستید نه شعر ! اینجوری بعضی ها شعر می فرستن بعضی ها متن نظرسنجی عادلانه نمیشه. پس فقط متن. اونایی هم که تا الان شعر فرستادن خواهشا عوض کنن. مرسی 68
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2012 فدایت شوم نباشه یهنی چی؟؟؟ ینی یه نوشته ای نباشه که همش قربون صدقه طرف رفته باشه نویسندش قربون صدقه هم میره ادبیات خوشگل داشته باشه تصدقاش 14
سـارا 20071 ارسال شده در 8 آبان، 2012 ینی یه نوشته ای نباشه که همش قربون صدقه طرف رفته باشه نویسندش قربون صدقه هم میره ادبیات خوشگل داشته باشه تصدقاش بدو بیراه می شه گفت با ادبیات خوشگل ؟؟؟؟ من فیلا اصلا رو مود قربون صدقه نیستم 10
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2012 بدو بیراه می شه گفت با ادبیات خوشگل ؟؟؟؟ من فیلا اصلا رو مود قربون صدقه نیستم بد و بیراه که زشته ولی نامست دیگه...گِلِه ، شکایت، حرفای نگفته ... 10
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 8 آبان، 2012 تمبر نمیخواد ؟ شما که حتما اسم و ادرس فرستنده رو باید کامل و دقیق بنویسی وگرنه مردودی!! 10
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2012 تمبر نمیخواد ؟ چرا آدرس فرستنده و گیرنده و کد پستی هم حتما باشه در پاکتشم به شیوه سنتی باید ببندی...چک میکنم اگه اینجوری نباشه امتیاز کم میشه ازت 12
.Apameh 25173 ارسال شده در 8 آبان، 2012 اتفاقا بد دلم گرفته نیاز دارم بنویسم حرفامو اگه بتونم حتما حتما شرکت میکنم 9
- Nahal - 47858 ارسال شده در 8 آبان، 2012 اتفاقا بد دلم گرفته نیاز دارم بنویسم حرفامواگه بتونم حتما حتما شرکت میکنم آفرین حتما سعی کن شرکت کنی 8
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2012 سعی میکنم بشر کتم خیلی سعی کن :shad: اتفاقا بد دلم گرفته نیاز دارم بنویسم حرفامواگه بتونم حتما حتما شرکت میکنم اگه بتونم نداره که...منتظرماااا :shad: 7
not found 16275 ارسال شده در 8 آبان، 2012 من نیز شاید اگه حسم بیاد باید از ته اعماق وجودت باشه یا از جای دیگه؟ 9
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2012 من نیزشاید اگه حسم بیاد باید از ته اعماق وجودت باشه یا از جای دیگه؟ حالا شما بنویس هرجور که شده 8
not found 16275 ارسال شده در 8 آبان، 2012 آقا میشه فحش بدی؟ بدوبیراه مثلا؟ سوژه خود را نمایاند:gnugghender: اگه از این بنفشای سایت بود چی؟ 7
- Nahal - 47858 ارسال شده در 8 آبان، 2012 آقا میشه فحش بدی؟بدوبیراه مثلا؟ سوژه خود را نمایاند:gnugghender: اگه از این بنفشای سایت بود چی؟ بگو می خوای برای من بنویسی دیگه چرا با خودت تعارف داری 9
not found 16275 ارسال شده در 8 آبان، 2012 بگو می خوای برای من بنویسی دیگه چرا با خودت تعارف داری نه شما نه ضحاک قرن:gnugghender: 7
ارسال های توصیه شده