Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ بهترین و تاثیرگذارترین نصیحتی که تاحالا شنیدی چی بوده ؟ اگر دوستان همکاری کنن در آخر میتونیم یه جمع بندی خوب داشته باشیم که مطمئنا برای همه خیلی مفید خواهد بود. 31 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ حماقت یعنی: صداقت داشتن با کسی که سیاست داره -------------------------------- شاد باش و شادی افزا 26 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ فلان فلان شده ! برو گم شو درستو بخون! 17 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ تاپیک خوبیه! من کالکشن نصیحت های مختلف از پدربزرگم و سایرین دارم! کلا آدمی بودم که زیاد نصیحتم کردن :دی خوشحال باشی همین نصیبت میشه ناراحت باشی همین ! پس چ بهتر که خوشحال باشی ------------------ راهی که باید رفت، باید رفت. ----------------- آدم حسود، بیماره! بیمار هم نیاز به درمان داره! تو هم که دکتر نیستی! پس بهترین هدیه به آدم حسود (بیمار) لبخنده. :) ---------------- آدمی که زیاد غر میزنه، همون قدر هم تلاشی برای بهبود اوضاع نمیکنه! پس بهتره به جای غر زدن بیل بزنی! :) ---------------- سعی کن که به چیزی که دوست داری برسی، اما با چیزی که داری حال کن! --------------- یادم اومد میگم. :) 28 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ حماقت یعنی: صداقت داشتن با کسی که سیاست داره فلان فلان شده ! برو گم شو درستو بخون! جدی حالا خیلی تاثیرگذار بوده ؟؟!! 12 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ کمتر پولاتو بابت چرتو پرت خرج کن! البته این چرتو پرت شامل چیزایی میشه که شدیدا بهشون نیاز دارم( اینم بگم که خوشبختانه تاثیری روم نداشته) 21 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ جدی حالا خیلی تاثیرگذار بوده ؟؟!! تاثیرش متفاوته. بصورت steady state هی وارد ذهن من میشه و گاهی به peak میرسه و روم اثر میذاره. 9 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ به هرچیزی که فکر کنی ، به همون میرسی، پس به چیزای خوب فکر کن . (خواهرم این جمله رو از یه جا خوند به من گفت؛حالا من بدجور به این اعتقاد دارم ) هرکسی ؛هر کاری کنه؛ حتما تو این دنیا نتیجشو میبینه اگه بدی کنه؛چوبشو میخوره،اگه خوبی کنه همین دنیا خیرشو میبینه ( راست گفته بخدا؛کاملا درسته) لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ میگن دلی رو نشکون که عشق توشه!میدونی چرا؟چون میگن خدا تو دل عاشقاست!(این جمله رو عشقم بهم گفته) 19 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ حماقت یعنی: صداقت داشتن با کسی که سیاست داره [/ QUOTE] این جمله الان رو من خیلی تاثیر گذاشت 15 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ نصیحت خیلی خوبه اما کیه که عمل کنه 8 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ هر کی هر کاری میخواد بکنه بکنه، تو کار خودتو بکن ******* خودت باش! ******* اگه کسی بهت حسادت کرد بدون توو کارت موفق بودی ******** زمستون میره روو سیاهیش واسه زغال میمونه (مامانم اینو بهم میگه همیشه) ******** هیچوقت نقطه ضعف دست دشمنت نده چون با همون نابودت میکنه (ایضا مامانم و خیلیای دیگه) اگه بازم بود میام میگم 20 لینک به دیدگاه
pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ هیچ وقت کاری نکن که وسیله خیمه شبازیه دوستات بشی 17 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ نصیحت خیلی خوبه اما کیه که عمل کنه چ :banel_smiley_4: 7 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ به هرچیزی که فکر کنی ، به همون میرسی، پس به چیزای خوب فکر کن . (خواهرم این جمله رو از یه جا خوند به من گفت؛حالا من بدجور به این اعتقاد دارم ) منم دقیقا به همین جمله اعتقاد دارم و به نظرم روی من خیلی تاثیر گذاشته و اینکه کوه به کوه نمیرسه ولی آدم به آدم میرسه ( با تمام وجود بهش رسیدم ) 16 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ از تلاشت کم نذار خدا میبینه --------------------------------- حرص نداشته هاتو نخور داشته هاتم از دست میدی -------------------------------------------------------- دورو و ریاکار نباش ----------------- قربون مامان بابام برم همش نصیحتای خوشکل خوشکل دارند :aghosh: 17 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ واسه کسی تب کن که واست بمیره 19 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ من نصیحت ناپذیرم !! تا چیزی رو خودم بش نرسم نصیحتای بقیه رنگ و رویی ندارن برام!!! حماقت یعنی: صداقت داشتن با کسی که سیاست داره مرسی مهناز. خیلییییییییییییی درسته. 12 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ هیچ وقت کاری نکن که وسیله خیمه شبازیه دوستات بشی :ws52: 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ نصیحت که زیاد شنیدیم .... از پدرم : .....در پیچ و خم زندگی سعی کن , همواره مرد باشی. و اینم یکی از تاثیر گذارترین جملاتی که همیشه در ذهنمه (از امیرالمومنین (ع)): آنچه برخود میپسندی بر دیگران هم بپسند 14 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده