رفتن به مطلب

کیک شکلاتی رژیمی


ارسال های توصیه شده

136228.jpg

مواد لازم :

گردوی خرد شده : ۱۵ گرم یا یك قاشق سوپخوری

خرمای پوست و هسته گرفته و خرد شده : ۲۵ گرم یا ۲ قاشق سوپخوری

تخم مرغ كامل به علاوه یك عدد سفیده تخم مرغ :۱ عدد

وانیل : نصف قاشق چایخوری

پودر قند : ۲ قاشق سوپخوری سر خالی

آرد سبوس دار ( مانند آرد نان سنگك ) : ۲۰ گرم یا ۳ قاشق سوپخوری

پودر كاكائو : ۱ قاشق سوپخوری

شیر كم چربی : ۲ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه :

فر را روشن كنید و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم كنید.

داخل یك قالب كیك كوچك را كمی چرب كنید و یك قطعه كاغذ روغنی به اندازه ته قالب بریده در آن قرار دهید.

خرما و گردوهای خرد شده را با هم مخلوط كرده و روی كاغذ روغنی داخل قالب به صورت لایه ای یكنواخت بریزید.

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا كنید.

زرده را با وانیل و پودر قند در یك ظرف كوچك گود بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا به صورت كرمی غلیظ در آید.

بهتر است هنگام زدن زرده و پودر قند ظرف حاوی آنها را درون ظرفی محتوی آب داغ قرار دهید و هم بزنید تا زودتر به یكنواختی مورد نظر برسید.

آرد و پودر كاكائو را الك كنید و به این مخلوط اضافه كرده، با یك قاشق خوب هم بزنید.

شیر را اضافه كنید و مخلوط نمایید.

سفیده تخم مرغ ها را در ظرف گودی ریخته با همزن برقی خوب بزنید تا كاملاً سفید و سفت شود و سپس به مخلوط بالا اضافه كنید.

مایه كیك را در قالب بریزید و آن را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه یا تا زمانی كه پف كرده و مغزپخت شود در فر بپزید.

كیك را از فر خارج كنید و با یك كارد دیواره دور كیك را از قالب جدا كرده و آن را برگردانید.

كاغذ روغنی زیر كیك را جدا كنید و كیك را بلافاصله و گرم سرو نمایید.

  • Like 6
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...