Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ والا بچه های 70_71 هم دسته کمی از دهه 60 ایها ندارنا لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ والا بچه های 70_71 هم دسته کمی از دهه 60 ایها ندارنا :there: لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ من معین.... یک رهگذر هستم:mrsbeasley: داشتم از این کوچه می گذشتم....نه فک کنین کار نداشتم وِل می گشتم.....شام زیاد خورده بودم....داشتم هضمش می کردم... من به این آمار کمی شک دارم....در این آمار گفته شده....هفته ای دو سه روز پوشک بسته می شده.....اونا که رنگ پوشک رو ندیدن،آیا مورد محاسبه قرار گرفتن؟!!.... بنده اعلام می کنم....این آمار مورد تایید نیست...:icon_pf (12): این آمار از مدرسه.....آیا مدارس غیر انتفاعی که بعضی ها رفتن محاسبه شده؟!!!! آیا همه ی دهه ی 60 ها اینجوری بودن......؟!!! بنده در مورد دانشگاه و بی کاری با آقایون هیچ بحثی ندارم.....ولی در موارد فوق مشکوک هستم....تا مدارکش رو نشه قبول ندارم....می زنم زیر میز مذاکره :wow: لینک به دیدگاه
desinger.bardia 2114 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ سلام منم یه ده 60 دیگه واقعا درسته ........... تازه باید گواهی نامه رو هم میگفتی که تا به ما رسید ساله شد.......... لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ اره خداییش من با رتبه 34000 مجاز به انتخاب رشته نشدم ولی الان با 900000 هم مجاز به انتخاب رشته میشن:4564: لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ اره خداییش من با رتبه 34000 مجاز به انتخاب رشته نشدم ولی الان با 900000 هم مجاز به انتخاب رشته میشن:4564: البته ببخشیدها، شرمندم با 34000 چی میخواستید بخونید؟!!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ البته ببخشیدها، شرمندم با 34000 چی میخواستید بخونید؟!!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 با عرض پوزش مضاعف...... آبیاری گیاهان دریایی!!! در شاخه ی نباتات می تونستن با این رتبه بخونن لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ با عرض پوزش مضاعف...... آبیاری گیاهان دریایی!!! در شاخه ی نباتات می تونستن با این رتبه بخونن با آب شیرین یا شور؟؟ چون فرق میکنه ها لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ با آب شیرین یا شور؟؟چون فرق میکنه ها این رشته هر دو رو فرا می گیره.... در قالب یک رشته ی مادرتخصصی ارائه می شه.....این رتبه دقیقا شاخه ی نباتات این رشته (آبیاری گیاهان دریایی)رو در بر می گیره....اگه منظورتون شاخه نباتاتشه که آب شیرین دیگه لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ ولی تفریحات سالم ما بیشتر بود و دوست و رفیق زیاد داشتیم و ساده تر زندگی می کردیم تا بچه های حالا. من دلم برای بچه های امروز می سوزه. لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ ولی تفریحات سالم ما بیشتر بود و دوست و رفیق زیاد داشتیم و ساده تر زندگی می کردیم تا بچه های حالا.من دلم برای بچه های امروز می سوزه. دلت واسه خودمون بسوزه کارتون هایی که پخش میشدن همشون یه مدل بودن! شخصیت اصلی داستان مادر نداشت یا دنبال مادرش میگشت. مگه ما چقدر درک میکردیم که دست گذاشته بودن رو حساس ترین نکته ضعف ما!!! خانواده و مادر! اما حالا به این نتیجه رسیدن که با عواطف بچه ها بازی نکنن! کاج و همسایه بود تو کتاب فارسی چهارم ، عاقبت به خیر میشن هیچکدوم قطع نمیشن! لینک به دیدگاه
tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ پسرا که الان با رتبه 2400پزشکی قبول میشن لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ پسرا که الان با رتبه 2400پزشکی قبول میشن همینو بگو!!!! بخدا دارم میسوزم!!! نمیدونی چه ظلمی به من شد!!! به همه شدهاااااااااااااا ولی من خیلی ضرر کردم لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ پسرا که الان با رتبه 2400پزشکی قبول میشن چون پسرا پس فردا باید کار داشته باشن زن بگیرن با این وضع لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ چون پسرا پس فردا باید کار داشته باشن زن بگیرن با این وضع امین جان چه منطقیه تو داری؟؟ مگه تلاش من نوعی باید فدای مصلحت اندیشی بی قانون و منطق یه عده بشه؟! حتی اگه اینم قبول کنیم(که نمیکنیم) برای کار و ازدواج و اینجور چیزا یاشه!!! تو دکتر بشی صاف میری سراغ یه خانوم دکتر!!! لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ امین جان چه منطقیه تو داری؟؟مگه تلاش من نوعی باید فدای مصلحت اندیشی بی قانون و منطق یه عده بشه؟! حتی اگه اینم قبول کنیم(که نمیکنیم) برای کار و ازدواج و اینجور چیزا یاشه!!! تو دکتر بشی صاف میری سراغ یه خانوم دکتر!!! نه اگه دکتر شدم با یه دبیرستانی ازدواج میکنم آخه همین طوری 60 درصد دانشگاه را دخترا تشکیل میدن همین کارا را نکنن دیگه پسری تو دانشگاه نمیره چون دخترا درسخون ترن تنها راهشم همینه که ظرفیت ها را تغییر بدن چون پسرا درسخون بشو نیستن درسته منطق نا عادلانه ایه هست لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ نه اگه دکتر شدم با یه دبیرستانی ازدواج میکنم آخه همین طوری 60 درصد دانشگاه را دخترا تشکیل میدن همین کارا را نکنن دیگه پسری تو دانشگاه نمیره چون دخترا درسخون ترن تنها راهشم همینه که ظرفیت ها را تغییر بدن چون پسرا درسخون بشو نیستن درسته منطق نا عادلانه ایه هست خو چشتون کور درستونو بخونید:vahidrk: لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ خو چشتون کور درستونو بخونید:vahidrk: نه نمیشه دست خودمون نیست شما یه خورده کمتر درس بخونین همه چیز درست میشه:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ پسرا که الان با رتبه 2400پزشکی قبول میشن والا بخدا پسر دایی مامانم با 2000امسال قبول شد پزشکی اونم کجا همین بیخ گوشمون امید داشتیم اگه قبول بشه دور دورا میشه حسود نیستمااااااااا دمش گرم خونده قبول شده اما مامان من از وقتی نتایج اومده روز و شب نذاشته برامون هرچی میگم بابا من ریاضی بودم میگه چه ربطی داره میخواستی بری تجربی حالا باز خوبه رشتم تجربی نبود و گرنه دیگه وااااااااااااااااویلااااااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ نه اگه دکتر شدم با یه دبیرستانی ازدواج میکنم آخه همین طوری 60 درصد دانشگاه را دخترا تشکیل میدن همین کارا را نکنن دیگه پسری تو دانشگاه نمیره چون دخترا درسخون ترن تنها راهشم همینه که ظرفیت ها را تغییر بدن چون پسرا درسخون بشو نیستن درسته منطق نا عادلانه ایه هست دانشگاه کسی که درس خونه و تواناییشو داره تشکیل میده نه کسی که در آینده نیاز به شغل داره . بگذریم من منظورم کشور انسان ها بود نه ایران لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده