رفتن به مطلب

امـان از این دهـه شصتـی ها ...

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 42
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من معین.... یک رهگذر هستم:mrsbeasley:

داشتم از این کوچه می گذشتم....نه فک کنین کار نداشتم وِل می گشتم.....شام زیاد خورده بودم....داشتم هضمش می کردم...:ws37:

من به این آمار کمی شک دارم....در این آمار گفته شده....هفته ای دو سه روز پوشک بسته می شده.....اونا که رنگ پوشک رو ندیدن،آیا مورد محاسبه قرار گرفتن؟!!....

بنده اعلام می کنم....این آمار مورد تایید نیست...:icon_pf (12):

این آمار از مدرسه.....آیا مدارس غیر انتفاعی که بعضی ها رفتن محاسبه شده؟!!!!:ws38:

آیا همه ی دهه ی 60 ها اینجوری بودن......؟!!!:ws38:

بنده در مورد دانشگاه و بی کاری با آقایون هیچ بحثی ندارم.....ولی در موارد فوق مشکوک هستم....تا مدارکش رو نشه قبول ندارم....می زنم زیر میز مذاکره:ws3:

:w58::wow:

لینک به دیدگاه

اره خداییش من با رتبه 34000 مجاز به انتخاب رشته نشدم ولی الان با 900000 هم مجاز به انتخاب رشته میشن:4564::4564::4564:

لینک به دیدگاه
اره خداییش من با رتبه 34000 مجاز به انتخاب رشته نشدم ولی الان با 900000 هم مجاز به انتخاب رشته میشن:4564::4564::4564:

البته ببخشیدها، شرمندم:hanghead: با 34000 چی میخواستید بخونید؟!!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3

لینک به دیدگاه
البته ببخشیدها، شرمندم:hanghead: با 34000 چی میخواستید بخونید؟!!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3

با عرض پوزش مضاعف...... آبیاری گیاهان دریایی!!! در شاخه ی نباتات می تونستن با این رتبه بخونن:w02:

لینک به دیدگاه
با عرض پوزش مضاعف...... آبیاری گیاهان دریایی!!! در شاخه ی نباتات می تونستن با این رتبه بخونن:w02:

با آب شیرین یا شور؟؟:ws3:

چون فرق میکنه ها:w02:

لینک به دیدگاه
با آب شیرین یا شور؟؟:ws3:

چون فرق میکنه ها:w02:

این رشته هر دو رو فرا می گیره....

در قالب یک رشته ی مادرتخصصی ارائه می شه.....این رتبه دقیقا شاخه ی نباتات این رشته (آبیاری گیاهان دریایی)رو در بر می گیره....اگه منظورتون شاخه نباتاتشه که آب شیرین دیگه:ws3:

لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

ولی تفریحات سالم ما بیشتر بود و دوست و رفیق زیاد داشتیم و ساده تر زندگی می کردیم تا بچه های حالا.

من دلم برای بچه های امروز می سوزه.

لینک به دیدگاه
ولی تفریحات سالم ما بیشتر بود و دوست و رفیق زیاد داشتیم و ساده تر زندگی می کردیم تا بچه های حالا.

من دلم برای بچه های امروز می سوزه.

دلت واسه خودمون بسوزه

کارتون هایی که پخش میشدن همشون یه مدل بودن!

شخصیت اصلی داستان مادر نداشت یا دنبال مادرش میگشت.

مگه ما چقدر درک میکردیم که دست گذاشته بودن رو حساس ترین نکته ضعف ما!!! خانواده و مادر!:sad0:

اما حالا به این نتیجه رسیدن که با عواطف بچه ها بازی نکنن!

کاج و همسایه بود تو کتاب فارسی چهارم ، عاقبت به خیر میشن هیچکدوم قطع نمیشن!:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
پسرا که الان با رتبه 2400پزشکی قبول میشن :w000:

همینو بگو!!!! بخدا دارم میسوزم!!! نمیدونی چه ظلمی به من شد!!! به همه شدهاااااااااااااا

ولی من خیلی ضرر کردم:sigh:

لینک به دیدگاه
چون پسرا پس فردا باید کار داشته باشن زن بگیرن با این وضع:w000:

امین جان چه منطقیه تو داری؟؟:w58:

مگه تلاش من نوعی باید فدای مصلحت اندیشی بی قانون و منطق یه عده بشه؟!:w58:

حتی اگه اینم قبول کنیم(که نمیکنیم) برای کار و ازدواج و اینجور چیزا یاشه!!!

تو دکتر بشی صاف میری سراغ یه خانوم دکتر!!!:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
امین جان چه منطقیه تو داری؟؟:w58:

مگه تلاش من نوعی باید فدای مصلحت اندیشی بی قانون و منطق یه عده بشه؟!:w58:

حتی اگه اینم قبول کنیم(که نمیکنیم) برای کار و ازدواج و اینجور چیزا یاشه!!!

تو دکتر بشی صاف میری سراغ یه خانوم دکتر!!!:banel_smiley_4:

نه اگه دکتر شدم با یه دبیرستانی ازدواج میکنم:w02::ws3:

آخه همین طوری 60 درصد دانشگاه را دخترا تشکیل میدن همین کارا را نکنن دیگه پسری تو دانشگاه نمیره چون دخترا درسخون ترن:banel_smiley_4:

تنها راهشم همینه که ظرفیت ها را تغییر بدن چون پسرا درسخون بشو نیستن:ws3: درسته منطق نا عادلانه ایه هست:hanghead:

لینک به دیدگاه

آخه همین طوری 60 درصد دانشگاه را دخترا تشکیل میدن همین کارا را نکنن دیگه پسری تو دانشگاه نمیره چون دخترا درسخون ترن:banel_smiley_4:

تنها راهشم همینه که ظرفیت ها را تغییر بدن چون پسرا درسخون بشو نیستن:ws3: درسته منطق نا عادلانه ایه هست:hanghead:

خو چشتون کور درستونو بخونید:vahidrk:

لینک به دیدگاه
خو چشتون کور درستونو بخونید:vahidrk:

نه نمیشه دست خودمون نیست :ws3:شما یه خورده کمتر درس بخونین همه چیز درست میشه:hapydancsmil:

لینک به دیدگاه
پسرا که الان با رتبه 2400پزشکی قبول میشن :w000:

والا بخدا پسر دایی مامانم با 2000امسال قبول شد پزشکی

اونم کجا همین بیخ گوشمون :w000:

امید داشتیم اگه قبول بشه دور دورا میشه

حسود نیستمااااااااا دمش گرم خونده قبول شده اما مامان من از وقتی نتایج اومده روز و شب نذاشته برامون:banel_smiley_4:

هرچی میگم بابا من ریاضی بودم میگه چه ربطی داره میخواستی بری تجربی:w58:

حالا باز خوبه رشتم تجربی نبود و گرنه دیگه وااااااااااااااااویلااااااااااااااااااااااااااا:sigh:

لینک به دیدگاه

دانشگاه کسی که درس خونه و تواناییشو داره تشکیل میده نه کسی که در آینده نیاز به شغل داره . بگذریم من منظورم کشور انسان ها بود نه ایران

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...