saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ روز گذشته و در آستانه ديدار پرسپوليس و صبا ، جشن تولد غلام رضا رضائي در هتل اوين برگزار شد. ديروز در اردوي پيش از بازي پرسپوليس مقابل صبا ، تولد غلامرضا رضائي و ميثم عليپور ، فييزيوتراپ سرخپوشان ، بهانهاي شد تا پرسپوليسيها جشن کوچکي را برگزار کنند و با روحيهي مضاعف به پيشواز صبا بروند. دو کيک تولد ، يکي براي غلامرضا و ديگري براي ميثم عليپور. محفل پرسپوليسي ها شيرين تر و شادتر از هميشه. 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ خیلی شکیبا بودم ولی عکسی در کار نبود! لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ لنگیا رو :vahidrk: تفلده حموم که نیست کیسه کش بخوایم 1 لینک به دیدگاه
Yoohoo 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ :vahidrk: تفلدهحموم که نیست کیسه کش بخوایم فقط نگاشون میکنم 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ فقط نگاشون میکنم از کارت میافتی یه وقت! 1 لینک به دیدگاه
Yoohoo 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ از کارت میافتی یه وقت! کار ما شناسایی راز یه لنگیه 4 تاییست، ودیگر هیچ 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ کار ما شناسایی راز یه لنگیه 4 تاییست، ودیگر هیچ آورین آورین!! اونوقت بلتی تا 6 بشموری؟ 1 لینک به دیدگاه
Yoohoo 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ آورین آورین!!اونوقت بلتی تا 6 بشموری؟ بلی بلی، یک دو سه چهار پنج هوپ هفت هشت نه....... 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ بلی بلی، یک دو سه چهار پنج هوپ هفت هشت نه....... :2525s: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده