.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ سلام به دوستای گلم:love070: خوب می خوایم هر ماه دو بار مسابقه عکاسی رو برگزار کنیم موضوع این سری مسابقه بر اساس این تاپیک مسجده دوستای گلم یه هفته فرصت دارین عکسهایی که گرفتین با سایز 600*800 همراه با ذکر مشخصات عکس برای من خصوص بفرستین به سه نفر اول جوایز نفیسی اعطا می شه منتظر عکسای قشنگتون هستم موفق باشید :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 17 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ من اگر تونستم حتما میرم عکس میگیرم :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ من اگه تونستم عکس بگیرم....میتونم شرکت کنم؟ 6 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ من اگه تونستم عکس بگیرم....میتونم شرکت کنم؟ البته که می تونی خیلی هم خوشحال می شیم :love070: 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ من همین الان می فرستم عکسمو دمت گرم 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ منم 1 نگاه بندازم به عکسام ببینم اگه آبروریزی نبود شرکت میکنم:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ من اگه تونستم عکس بگیرم....میتونم شرکت کنم؟ من همین الان می فرستم عکسمو اوه اوه,معماریا بجنبن :gnugghender: لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ اوه اوه,معماریا بجنبن :gnugghender: معمارا دیگه به فکر انصراف باشن دیگه 5 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ منم حتما شرکت میکنم:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ ما هم اگر عكسي يافتيم مي شركتيم 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ شرکت خود را اعلام نمودم هدف فقط شرکت بود وگرنه زیاد خوب نبود عکسم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ 4 تا عکس داریم فعلا منتظر بقیه هستیم :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
gordia 969 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ اطلاع رسانیتوون اصـــــــــــــــــــــــــــــــــلن خوب نبود منم شرکت میکنم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده