setare.blue 23086 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ بسیاری از کاربران اینترنت به طور خواسته یا ناخواسته با انجمنهای مختلفی آشنا میشوند وممکن است که به یکی ازاین انجمن ها به هر دلیلی جذب شوند. بعد از مدتی ساعات حضورشان (به دلیل جذب شدنشان) رفته رفته زیادتر میشود.ممکن است که فعالیت زیاد آنها به چندین ماه یا چندین سال ادامه یابد... در این میان خانواده ها زمانی که بچه هایشان یا حتی خواهر برادرشان ،ساعات متوالی را در اینترنت سپری میکنند،واکنش های مختلفی بروز میدهند که اکثرا مورد رضایت نیست. به طور مثال در خانواده من: _مادرم: به جای بازی ،یه ثوابی کن وبه من کمک کن!! (من صفحات زیادی رو وقتی انجمن حضور دارم باز میکنم،ومادرم اصلا متوجه کارهای من نمیشه،واین فکر رو میکنه،البته چندین بار براش توضیح دادم اما.......... ) _وگاهی اوقات: اگه اندازه ای که اونجا هستی (منظور انجمن نواندیشان هستش) درس میخوندی فیلسوف بودی!!!!!!! _برادرم:معلوم نیست در این انجمن چی کار میکنی!!؟ مواظب باش این پسرا رو مخت کار نکنن!!(خودشونم جنس خودشونو میشناسن!! :texc5lhcbtrocnmvtp8) در این چند وقت اخیر: من که حریف تو نشدم ،ول کن این انجمن بشی،لا اقل بیا فیس بوک و عضو بشو،خیلی جالبه،افراد متخصص مربوط به رشتت هم اونجا زیاد هستن........ .وقتتو بزار واسه اونجا!! _ پدرم: دختر تو چه میکنی!!!؟ تو این فضا ها باید خیلی حواست جمع باشه....... البته این واکنش ها ،بعضی اوقات پاسخی هم دارند ، و بعضی اوقات هم سکوت!! در اخر: واکنش افراد خانواده شما در مورد این مسائله چگونه است؟ :JC_thinking: شما اگر به جای خانواده خود بودید چه واکنشی را نشان می دادید.....؟ به زور طرف مقابل رو منع میکردید یا......... ؟ چه راهکارهایی داشتید؟ شما هم نظراتتون رو در مورد این موضوع بدهید.......... 55 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ چه تاپیک جالب انگیز ناکی وحید: انجمن چه خبر بود خسته نشدی؟ همه وقت ازادت تو اون خراب شده ایی علی پسرم: مامان کارت با این انجمنتون تموم نشد؟ من میخوام بازی کنم پاشو دیگه مامان: نت پت چیه آخه بریز دور اینا رو دو تا بچه داری بچسب به زندگیت:icon_razz: خواهرم: اینجا رو ولش کن دل بکن بیا بریم یه فروم دیگه ببینید من دو ساله دارم با اینا میجنگم محمد باید به من افتخار کنه همچنان هستم 38 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ خانواده من برادر::vahidrk: خواهر: مامان:بگیر بخواب دیگههههههههههههه:vahidrk: 30 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ چه تاپیک جالب انگیز ناکی وحید: انجمن چه خبر بود خسته نشدی؟ همه وقت ازادت تو اون خراب شده ایی علی پسرم: مامان کارت با این انجمنتون تموم نشد؟ من میخوام بازی کنم پاشو دیگه مامان: نت پت چیه آخه بریز دور اینا رو دو تا بچه داری بچسب به زندگیت:icon_razz: خواهرم: اینجا رو ولش کن دل بکن بیا بریم یه فروم دیگه ببینید من دو ساله دارم با اینا میجنگم محمد باید به من افتخار کنه همچنان هستم ببین علاقه چی کار کرده.............:biggrin: خوب خودت بودی چیکار میکردی؟ راهکاری هم داشتی برای اینکه طرف مقابل اینجارو ترک کنه؟ یا حتی ایترنت؟ :girl_in_dreams: 16 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ من خیلی وقته کم میام اما واکنش ما : مادر و پدر برادر خواهر خودم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 22 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ ببین علاقه چی کار کرده.............:biggrin: خوب خودت بودی چیکار میکردی؟ راهکاری هم داشتی برای اینکه طرف مقابل اینجارو ترک کنه؟ یا حتی ایترنت؟ :girl_in_dreams: کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی جدیدا خیلی خیلی اومدنم کم شده وقت ازادم و با ورزش میگذرونم تو خونه دیگه زیاد با گوشی نمیام انجمن نه اینکه نیاما ولی مثل سابق نمیام خدا رو چه دیدی شاید ما هم جز بندگان ترک کننده قرار گرفتیم 17 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی:5c6ipag2mnshmsf5ju3ولی جدیدا خیلی خیلی اومدنم کم شده وقت ازادم و با ورزش میگذرونم تو خونه دیگه زیاد با گوشی نمیام انجمن نه اینکه نیاما ولی مثل سابق نمیام خدا رو چه دیدی شاید ما هم جز بندگان ترک کننده قرار گرفتیم شدن که میشه...........!!! ماها که زیاد اعتیاد داریم بهویی ترک میکنیم!!! :icon_pf (34): اما میشه به حداقل رسوند............. :wht: 13 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ اکثرا در اتاقم بازه و خودم یه جورایی رو برو در هستم و کسی سیستم رو نمیبینه چیکا میکنم, اکثرا هم وقتی تو نت هستم در کنارش پروژه هامو انجام میدم, معمولا هم تو تاپیکایی میرم که خنده داره مثل سوتی و..., و خندم میگیره:persiana__hahaha:؛ تا خونوادم میبینتم, اینجور میشن و گیر میدن چی شده؟کی چی گفت بهت ؟ ولی بابام : بزار دو سال دیگه چشمات ضعیف شن و بخوای عینک بگیری,اونوقته نمیزارم عینک بزنی - (خدایی احساس میکنم چشام ضعیف شده,روم نمیشه بهشون بگم ) مامانم : دو دقیقه پاشو از پشت اون برو بخواب, یا چیزی بخور(برا قبل ماه رمضون) ؛برو تو آینه ببین چشاتو؛ببین چقدر گود شده داداشم: چیکار میکنی تو نت ؛ با این قیافه = خواهرم : تو که گفتی دیگه قراره کمتر نت بری ؛پس چی شد؟ منم هی میگم,ماه دیگه,ماه دیگه :mpr: ***************************************************** موقع ناهار و شام و... : من : نمیدونم چرا گشنم نیس بابا مامانم: از بس میشینی پشت لپ تاپ دیگه **************************************************************************** داداشم میره برا بچش کتاب شعر بگیره: کتابی میگیره که به بچه ها میگه اینقد نشینید بازی نکنید چشاتون ضعیف میشه و... بعد میدن من بخونم ، ****************************************************************************** اما خوشبختانه یه جوری هماهنگ میکنم تا به همه کارام برسم, تو ماه رمضون که کلا برا اینکه گشنم نشه؛ پشت سیستم میشینم کسی گیر نمیده و از خداشونه اما ماه های دیگه, بعد 11 شب اصلا خوششون نمیاد نت باشم لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ دوستان لطفا واکنش ها رو با شکلک خالی توضیح ندید. کلا کسی به من واکنش ماکنش نشون نمیده. :hrqr6zeqheyjho1f9mx اما خوب به نظرم بهتره جذبشون کنید که در انجمن ثبت نام کنن. 22 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ دوستان لطفا واکنش ها رو با شکلک خالی توضیح ندید. کلا کسی به من واکنش ماکنش نشون نمیده. :hrqr6zeqheyjho1f9mx اما خوب به نظرم بهتره جذبشون کنید که در انجمن ثبت نام کنن. یعنی میگی من مامانم و راضی کنم بیاد ثبت نام کنه؟ 15 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ اما ماه های دیگه, بعد 11 شب اصلا خوششون نمیاد نت باشم وصد البته از 11شب به اینور 1000تا فکر میکنن :texc5lhcbtrocnmvtp8........خبریه.........!!!! خودت جای اونها بودی چه واکنشی نشون میدادی؟ واکنش های خودتون رو هم بگین اگر جای اونها بودین؟ مسلما گاهی حق رو به اونها هم میدین،اما راهکارهاتون چی بود؟ 14 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ من در موقع که تو اینترنتم مامانم:تو کار رو زندگی نداری؟:ubhuekdv133q83a7yy7 بابام: تو کا رو زندگی نداری؟:ubhuekdv133q83a7yy7 خواهرم: تو کارو زندگی نداری؟:3384s: من : اگه داشتم که تو نت نبودم 22 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ همه چی برمیگرده به علت.... اگه تونستی به این سوال جواب بدی که چرا اینجایی؟میتونی راه حلی هم برای ترکش پیدا کنی حتما شنیدید که میگن کسی که خواب هست رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودشو به خواب زده رو نه! تا وقتی چیزهایی هست که باهاشون شاد میشی اینجا نمیشه ترکش کنی تا وقتی دلبسته چیزهای مجازی اینجا هستیم نمیشه چیزهایی مثل عناوین ، رفاقتهای مجازی ، شکلکها و ... گاهی هم دلبستگیهای ما مجازی نیستند ، واقعیتهای محض زندگی اند گاهی ما اینجاییم چون تداعی کننده رابطه ی شیرینی در گذشته ما بوده گاهی اینجاییم چون شخصی که ما دوستش داریم اینجاست گاهی اینجاییم چون انجمن مفری شده برای تنهایی ما...... خلاصه هرکس به بهانه ای اینجاست... واکنشهای خانواده ها هم شاید کمی تندروی داشته باشد اما منطقی و از سر دلسوزی ست گاهی خودخواهی ما ست که گمان میکنیم رفتار آنها مناسب نیست 25 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ یعنی میگی من مامانم و راضی کنم بیاد ثبت نام کنه؟ آره. چه اشکالی داره؟ مثلا خودت 60، 70 سالته اینجایی. خوب ما که نمیتونیم چیزی بهت بگیم. بالاخره تو هم دل داری دیگه. مامانتم همینطور. برش دار بیار. 19 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ وصد البته از 11شب به اینور 1000تا فکر میکنن :texc5lhcbtrocnmvtp8........خبریه.........!!!! خودت جای اونها بودی چه واکنشی نشون میدادی؟ واکنش های خودتون رو هم بگین اگر جای اونها بودین؟ مسلما گاهی حق رو به اونها هم میدین،اما راهکارهاتون چی بود؟ آره حق میدم بهشون,آقا من نادمَم , من پشیمونم, منو شطرنجی کنید قبلا برنامه داشتم که طبق ساعتای خاصی بیام,مثل 12-2 ؛ 20-22 , دوباره باید برنامه ریزی کنم, یاهو مسنجر رو که پاکیدم تا وقتم الکی نره، فعلا فقط انجمنم,که باید برنامه ریزی کنم دیگه جای اونا بودم میگفتم فقط حق داری 2 ساعت در روز بری تو نت ,بعد 2 ساعت نت رو قطع میکردم؛ اینم بگما,من فقط بیکارم میام نت،روزایی که بخوام باهاشون باشم یا درس و پروژه داشته باشم نمیام خو لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ مامانم : انقدر اینترنتی مدل لباس بیار من ببینم صبح برو نت عصرا باهام بیای پیاده روی بابام : سرعت نت خوبه یا نه ؟ می خوام ببینم دانلود می زارم شما ها مشکلی نداشته باشین داداشم : اه 4 سال پیش می رفتم انجمن فقط دانلود نزاریا :vahidrk: 23 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ کل افراد خانواده ایشالله اون کامپیوترت زود تر بسوزه راحت بشیم 21 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ خوب من چون درسم تموم شده تقریبا بیکارم همش، شب و روز میام نت خونواده ام فکر میکنن دارم به کارای پایان نامم میرسم طفلی ها. بابابزرگم: دخترم مواظب این گرگای کامپیوتر باش:zadan: منظورش گرگای اینترنت!!!!:persiana__hahaha: بابام:دخترم گور بابای پایان نامه و مدرک، اینقدر پشت این کامپیوتر نشین!:there: مامان: بسه دیگه، بیا کمی به من کمک کن خواهر: همه خواهر دارن منم خواهر دارم از این دوستای انجمنیت بپرس واسه من...... برادر::evilsmile: دوس دارم بفهمم 24 ساعت چیکار میکنی اون تو:gnugghender: معمولا کسی تو اتاقم نمیاد که ببینه چیکار میکنم. خونواده ام اعتماد کامل دارن. ولی کاش به اجبار محدودش میکردن اگه من جای خونواده بودم واقعا محدودش میکردم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 20 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ مامان: چیکار میکنی پشت کامپیوتر؟ من: تو انجمنم مامان مامان:آتیش بگیره اون انجمنتون الهی ----------------------------------------- بابا: خسته نشدی؟بیا شام من :الان میام بابا بابا : میخوام صد سال دیگه نیای هی میام میام 24 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ جواب...............؟ شما اگر به جای خانواده خود بودید چه واکنشی را نشان می دادید.....؟ به زور طرف مقابل رو منع میکردید یا......... ؟ چه راهکارهایی داشتید؟ هیچی حتمی سیم کامپیوتر رو میکشیدین پرت میکردین بیرون........... خوب چه میکردین؟نظر بدین؟ 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده