*pedram* 21266 ارسال شده در 3 آبان، 2012 > سلام دوستان عزیز . فقط خواهش میکنم سوالات را خیلی سریع و بدون معطلی جواب دهید به ترتیب از بالا شروع کنید به خواندن و به سطرهای پاییین نگاه نکنید. شما برای هر سوال فقط به اندازه 3 ثانیه وقت دارید ، پس سریع و با دقت جواب دهید نتیجه اش فوق العاده هست > شرطی شدن ذهن > لطفا به سوالات زير به سرعت پاسخ دهيد: > نتيجه چيست؟ > ۲+۲ >> ۴+۴ > ۸+۸ > ۱۶+۱۶ > > خيلي سريع عددي بين ۱۲ تا ۵ انتخاب کنيد. انتخاب کرديد؟ > حالا بريد پايين. > > > > > > > > > >عدد انتخابي شما ۷ بود؟ > > اين آزمايش توسط يکي از محققان برجسته در زمينه مطالعات ذهني در امريکا، پرفسور "مک کين" انجام شده. > در اين آزمايش با طرح ۴ سوال اول ذهن شما شرطي شده و در هنگام انتخاب عددي بين ۱۲ تا ۵ ابتدا ذهن اين دو عدد را جمع مي کند يعني ۱۷ ولي ۱۷ بين دو عدد ۱۲ تا ۵ نيست. ذهن اتوماتيک به عدد ۷ مي رسد که از ۵ هم بزرگتر است. > اين آزمايش انقلاب بزرگي در آزمايشات رفتاري ذهن نسبت به آموخته هاي ما از دوران کودکي و اجتماع و آنچيزي که شبانه روز از طريق رسانه ها به ما ميرسد ايجاد کرده است. > طبق نتيجه تحقيقات مردم وقتي ذهنشان شرطي شد از انتخاب يا تفکر در جهت ديگر مي ترسند و در دراز مدت استقلال فکري هر کس مسائل پيرامونش مي شود نه تفکرات واقعي خودش. > به گفته دانشمندان: بيشتر فکر کنيد و از بيان نتايجي که مي رسيد نترسيد. 33
amirgb 8546 ارسال شده در 3 آبان، 2012 اين آزمايش در بين خيلياز اقوام مي تونه داراي خطا باشه علتش اهميت عدد 7 هست در بين خود ايراني ها عدد 7 تقدس ويژه اي دارد و معمولا عدد انتخابي 7 است بدون پيش زمينه چيني و مقدمه اي كاش اين آزمايش را براي عددي مثلا مانند 9 انجام مي دادند تا نتايج مفيد تر باشد. 16
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 آبان، 2012 چرا ذهن من 9 رو انتخاب کرددددددددددددددددددددددد:w58: 16
s.zarei 3090 ارسال شده در 3 آبان، 2012 عالي بود تو خونه چند نفرهم امتحان كردن عدد 7 انتخاب شد سپاس 14
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 3 آبان، 2012 منم 8 رو انتخاب کردم نمیدونم چرا ولی به اعداد فرد اعتماد ندارم 6
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 3 آبان، 2012 من دوبار(یکی 3 سال پیش، یه بار هم 1 ماه پیش) تست کردم و هر دو بار عدد 7 اومد به ذهنم 6
MS-engineer 215 ارسال شده در 3 آبان، 2012 خیلی جالبه منم بلافاصله 7 اومدتوذهنم امابه نطرم انتخاب این عددبا توجه به اهمیتیه که تو دهنمون داره!(اشاره ای که یکی از دوستان هم داشتن) بعد 6 رو انتخاب کردم!:texc5lhcbtrocnmvtp8 4
zahra-d 4993 ارسال شده در 3 آبان، 2012 بچه ها خواهر منم 7 رو انتخاب کرد آخه میدونین چیه ما خانوادگی آدمای باهوشی هستیم 3
*mini* 37778 ارسال شده در 3 آبان، 2012 منم دقیقا عدد 7 رو انتخاب کردم البته نا گفته نمونه عدد 7 عدد مورد علاقه منه ،لبته 5 رو هم دوست دارم اما 7 بیشتر 2
tina-arch مهمان ارسال شده در 3 آبان، 2012 پس چرا من6 رو انتخاب کردم این تست اشتباهه آخه من خیلی باهوشم
ارسال های توصیه شده