*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ > سلام دوستان عزیز . فقط خواهش میکنم سوالات را خیلی سریع و بدون معطلی جواب دهید به ترتیب از بالا شروع کنید به خواندن و به سطرهای پاییین نگاه نکنید. شما برای هر سوال فقط به اندازه 3 ثانیه وقت دارید ، پس سریع و با دقت جواب دهید نتیجه اش فوق العاده هست > شرطی شدن ذهن > لطفا به سوالات زير به سرعت پاسخ دهيد: > نتيجه چيست؟ > ۲+۲ >> ۴+۴ > ۸+۸ > ۱۶+۱۶ > > خيلي سريع عددي بين ۱۲ تا ۵ انتخاب کنيد. انتخاب کرديد؟ > حالا بريد پايين. > > > > > > > > > >عدد انتخابي شما ۷ بود؟ > > اين آزمايش توسط يکي از محققان برجسته در زمينه مطالعات ذهني در امريکا، پرفسور "مک کين" انجام شده. > در اين آزمايش با طرح ۴ سوال اول ذهن شما شرطي شده و در هنگام انتخاب عددي بين ۱۲ تا ۵ ابتدا ذهن اين دو عدد را جمع مي کند يعني ۱۷ ولي ۱۷ بين دو عدد ۱۲ تا ۵ نيست. ذهن اتوماتيک به عدد ۷ مي رسد که از ۵ هم بزرگتر است. > اين آزمايش انقلاب بزرگي در آزمايشات رفتاري ذهن نسبت به آموخته هاي ما از دوران کودکي و اجتماع و آنچيزي که شبانه روز از طريق رسانه ها به ما ميرسد ايجاد کرده است. > طبق نتيجه تحقيقات مردم وقتي ذهنشان شرطي شد از انتخاب يا تفکر در جهت ديگر مي ترسند و در دراز مدت استقلال فکري هر کس مسائل پيرامونش مي شود نه تفکرات واقعي خودش. > به گفته دانشمندان: بيشتر فکر کنيد و از بيان نتايجي که مي رسيد نترسيد. 33 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ اين آزمايش در بين خيلياز اقوام مي تونه داراي خطا باشه علتش اهميت عدد 7 هست در بين خود ايراني ها عدد 7 تقدس ويژه اي دارد و معمولا عدد انتخابي 7 است بدون پيش زمينه چيني و مقدمه اي كاش اين آزمايش را براي عددي مثلا مانند 9 انجام مي دادند تا نتايج مفيد تر باشد. 16 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ چرا ذهن من 9 رو انتخاب کرددددددددددددددددددددددد:w58: 16 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ ای بابا والا مال منم 9 رو انتخاب کرد!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 10 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ عالي بود تو خونه چند نفرهم امتحان كردن عدد 7 انتخاب شد سپاس 14 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ منم 7 انتخاب کردم ... :hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ من 8 گفتم... اگه 13 داشت اونو میگفتم... 12 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ منم 8 رو انتخاب کردم نمیدونم چرا ولی به اعداد فرد اعتماد ندارم 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ من دوبار(یکی 3 سال پیش، یه بار هم 1 ماه پیش) تست کردم و هر دو بار عدد 7 اومد به ذهنم 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ من 10 رو انتخاب کردمممممممممم :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
MS-engineer 215 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ خیلی جالبه منم بلافاصله 7 اومدتوذهنم امابه نطرم انتخاب این عددبا توجه به اهمیتیه که تو دهنمون داره!(اشاره ای که یکی از دوستان هم داشتن) بعد 6 رو انتخاب کردم!:texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ بچه ها خواهر منم 7 رو انتخاب کرد آخه میدونین چیه ما خانوادگی آدمای باهوشی هستیم 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ من که اصرار داشتم 32 رو انتخاب کنم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ من که اصرار داشتم 32 رو انتخاب کنم شما چون مکانیکی 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ منم دقیقا عدد 7 رو انتخاب کردم البته نا گفته نمونه عدد 7 عدد مورد علاقه منه ،لبته 5 رو هم دوست دارم اما 7 بیشتر 2 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ پس چرا من6 رو انتخاب کردم این تست اشتباهه آخه من خیلی باهوشم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده