Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ اشتباه میکنی. ممکنه آقایون اینطوری باشن اما خانم ها دارن راست میگن. چون زندگی برای زن ها با نقص عضو خیلی سخت تر از مرداست. هر چقدم سخت باشه ولی باز از مرگ بهتره . مثلا : خانمی که پسره رو صورتش اسید پاشید ... دیگه نقص عضو برای یه خانم بدتر از این نمیشه ... کشت خودشو؟ تازه پسره رو هم بخشید 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ زندگی از هر چیزی شیرینتره حتی با نقص عضو........... 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ خب اون لحظه از کجا بدونم با بریدن زنده می مونم مگر اینکه کلا مارشناس باشم من یه بار خودم از نزدیک مردی رو که مار بش نیش زده بود دیدم مردی که به کمکش رفت اول کارد زنجان ( اسم خاصشو بلد نیستم ) رو به سنگ زد تا تیز بشه بعد اون قسمت زخم رو شکافت بعدش دهنشو برد و سم رو مکید تف کرد بیرون اگه چنین موقعیتی برام پیش بیاد منظورم اگه دستمو یا پامو مار نیش بزنه می تونم مثل اون مرد با کارد زخم رو بشکافم ولی بینی بریدن قضیه اش فرق می کنه نه نمی تونم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 درضمن باید محل بالاتر از گزیدگی رو با طناب یا پارچه سفت بست تا زهر به قلب نرسه 8 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ نيازي به نيش زدن و بريدن و نقص عضو نيس همين كه مار را ببينم درجا سكته را زدم :banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ واییییییییییییییی اصلا نمیتونم بهش فکر کنم اما مطمنم که بینیمو نمیبرم 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ بستگی به عضوش داره. در کل نمیتونم بدون دست ،پا و چشم زندگی کنم. 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ زندگی شیرین تر از این حرفاست لحظه هایی هست که رازی میشین فقط پلک بزنین ولی زنده باشین 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ من درچنین وضعیتی قرارنگرفتم ولی مشابه اینو داشتم.. میدونید بچه ها بستگی به موقعیتتون داره موقعیت انتخاب سخته ولی همیشه تلاش میکنید ب زنده بودن نه مرگ, انسان تااخرین روز مرگش تلاش میکنه, من خودم تجربه مرگ داشتم و اصلا درست هم نیست اینجا بیانش کنم, ولی خدانکنه برای کسی پیش بیاد برای یه ثانیه زنده بودن زمین و زمان رو بهم میریزید که این دنیا باشید زنده باشید نفس بکشید لمسش کنید. خیلی ساده نگیم بمیریم, فداشیم, نه,, توموقعیت قرار گرفتن خیلی سخته یادمون میره که بینی داشتیم. تلاش برای زنده بودن میکنیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده