Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 1 آبان، 2012 ســـــــــــلام هیچی دیگه دوباره اومدیم تشخیص هویت میخوام رُند شه تعداد مسابقات عکسی بعد بریم واسه سری جدیدش...پس برسونینش به 60 تا که بریم واسه سری جدید حوصلمونم سرنره تابستونی از اونجایی که من سرعت و اینا ندارم و پست طولانی به سختی میتونم بذارم واسه قوانین رجوع کنین به این لینک: مســـابقه تشخیص هویت شماره پنجاه و هفت فقط بگم که جایزه مسابقه 20 امتیازه عکس هویت مجهول: راهنمایی ها: 1. از کاربران انجمن میباشد 2. بصورت یکی بود یکی نبود میاد انجمن 3. به غیر از پستای تخصصی والا من که پست دیگه ای در هیچ کجای تالار ندیدم ازش 4. شوخی موخیم نداره با کسی 5. به نت و کامپیوتر علاقه داره 6. تو یکی از میتینگایی که من بودم اونم بوده راهنمایی ها اضافه میشه...هرسری که میاین پست اول رو چک کنین همگی خوش اومدین خلاصه جمعه شب اعلام میشه هویت مجهولمون کیه برید از بچگیاتون عکس بگیرین بیارید واسه مسابقه 33
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 1 آبان، 2012 1. از کاربران انجمن میباشد خوووب شد گفتی من فکر کردم بچه بقال سر کوچس تو میتینگی اومده؟
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 1 آبان، 2012 4 تا راهنمایی تپل گذاشتم دیگه با همینا سر کنین تا وقته راهنمایی بعدی برسه
alimec 23102 ارسال شده در 1 آبان، 2012 4 تا راهنمایی تپل گذاشتم دیگه با همینا سر کنین تا وقته راهنمایی بعدی برسه :elivg5ddfqdy8k5mocf
ارسال های توصیه شده