Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ ســـــــــــلام هیچی دیگه دوباره اومدیم تشخیص هویت میخوام رُند شه تعداد مسابقات عکسی بعد بریم واسه سری جدیدش...پس برسونینش به 60 تا که بریم واسه سری جدید حوصلمونم سرنره تابستونی از اونجایی که من سرعت و اینا ندارم و پست طولانی به سختی میتونم بذارم واسه قوانین رجوع کنین به این لینک: مســـابقه تشخیص هویت شماره پنجاه و هفت فقط بگم که جایزه مسابقه 20 امتیازه عکس هویت مجهول: راهنمایی ها: 1. از کاربران انجمن میباشد 2. بصورت یکی بود یکی نبود میاد انجمن 3. به غیر از پستای تخصصی والا من که پست دیگه ای در هیچ کجای تالار ندیدم ازش 4. شوخی موخیم نداره با کسی 5. به نت و کامپیوتر علاقه داره 6. تو یکی از میتینگایی که من بودم اونم بوده راهنمایی ها اضافه میشه...هرسری که میاین پست اول رو چک کنین همگی خوش اومدین خلاصه جمعه شب اعلام میشه هویت مجهولمون کیه برید از بچگیاتون عکس بگیرین بیارید واسه مسابقه 33 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ سپییییییییی، چقد خوب کردی اینجارو راه انداختی دوباره لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ 1. از کاربران انجمن میباشد خوووب شد گفتی من فکر کردم بچه بقال سر کوچس تو میتینگی اومده؟ لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ آتروس آتروس بچه بوده لنز می زاشته لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ 4 تا راهنمایی تپل گذاشتم دیگه با همینا سر کنین تا وقته راهنمایی بعدی برسه لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ رنگ چشماشو با فتوشاپ درست کرده؟یه وقت نکته انحرافی نباشه؟ لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ 4 تا راهنمایی تپل گذاشتم دیگه با همینا سر کنین تا وقته راهنمایی بعدی برسه :elivg5ddfqdy8k5mocf لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ تایید میشه پست محمد رضا رومیه آتروس و قشنگ اومدین لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ خیلی سخته که راهنمایی بیشتر لازم داریم لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ خواستم تقلب برسونم خوووب لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده