dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ مواد لازم : یک مقوای گرم بالا (ترجیحا 400 گرمی ) وایتکس یک پالت آب نکته های به درد بخور رنگ مشکی مقوا در مقایسه با رنگهای دیگه کار قشنگتری به ما میده :wubpink: هرچی ضخامت مقوا بیشتر یاشه تنوع رنکهای بدست اومده بیشتر میشه 30 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ حالا باید رنگ درست کنید اولا حواستون یاشه وایتکس خیلی کم باید استفاده شه . اگر بیشتر از حد باشه مقواتون سوراخ میشه خوب واسه رنگ ساختن توی هر قسمت پالت به یک مقدار مساوی آب بریزید ( به تعداد رنگهایی که می خوایید بسازید ، توجه کنید که با یه مقوای 400 گرم بیشتر از 4،5 رنگ بیشتر رنگ نمیشه ساخت ) و به هر کدوم مقداری وایتکس اضافه کنید و روی مقوا امتحان کنید تا رنگ دلخواهتون پیدا شه [/img] 29 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ ادامه عکسا : مثل این میتونید چند سری رنگ درست کنید تا اینا رو روی کار به عنوان رنگ استفاده کنید [/img] 28 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ برای شروع کار هر قسمتی از طرحتون رو که قرار در روشنائی بیشتری باشه وایتکس خالص تر (مقدار وایتکس بیشتر ) و هر جا که قرار شد نور کمتر باشه از وایتکس با آب بیشتر استفاده می کنیم [/img] [/img] 25 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ در آخر هم میتونید برای دور گیری از روان نویس سفید استفاده کنید. برای این کار میتوان از غلط گیر ، مداد کنته سفید ، خودنویس سفید ، گچ سفید و روان نویس مشکی استفاده کرد [/img] 29 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ یکسری کار که از همه جا کشتم خودم رو پیدا کردم عکس 2: [/img] عکس 4: 31 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ من خودم این دوتا رو خیلی دوست دارم [/img] 27 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ وایتکس رو کجا استفاده کردی؟ یعنی همزمان با آب و رنگ یا بعدش .. طریقه استفادهش چطوری بود؟ 12 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ وایتکس رو کجا استفاده کردی؟یعنی همزمان با آب و رنگ یا بعدش .. طریقه استفادهش چطوری بود؟ ببین وایتکس رنگ مقوا رو از بین میبره پس هرچی وایتکس بیشتر بزنی ( نسبت به اب ) رنگ بیشتری از مقوات می بره مثلا روی یک مقوای سیاه وقتی وایتکس میزنی قهوه ای میشه ( مثل شکل توضیحات و شکل 1 و 4 ) یا مثلا روی بنفش یاسی و صورتی میشه ، روی سرمه ای تونالیته ی آبی و فیروزه ای و کمی هم رو به سبز ، روی قهوه ای کرم و نارنجی ، روی قرمز ، صورتی بنفش و ..... 14 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ کارها حرف نداشت عالی بووود...واقعا لذت بردم از دیدنشووون خسته نباشی مهندس 9 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ فقط یه سوال عزیز وایتکس با گواش هم جواب میده؟! یا تنها آبرنگ؟ 8 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ عکس 1: ممنون بابت تاپیک خوبتون 9 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ فقط یه سوال عزیز وایتکس با گواش هم جواب میده؟!یا تنها آبرنگ؟ بابا من کی گفتم آبرنگ :jawdrop: گفتم آب وقتی وایتکس رو مقوا میخوره رنگ مقوا رو می بره که خودش رنگ ساخته شده 9 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ این کار آقای h.shafiee هست که مثل کارای 3D شون عالیه ممنون بابت تاپیک خوبتون خواهش تمام این کارا رو من ار اینترنت در آوردم و هیج کدوم کار خودم نیست ، فقط پون جایی متن نداشت متنشو خودم زدم کارای ایشون عالیه اگر تو کارا نگاه کنید اسمشون زیر چندتا کار دیگه هم هست شما سایتی ، بلاگی میشناسید که کاراشو گذاشته یاشه ؟کاراش عالیه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده