dp_poone 1932 ارسال شده در 31 مهر، 2012 مواد لازم : یک مقوای گرم بالا (ترجیحا 400 گرمی ) وایتکس یک پالت آب نکته های به درد بخور رنگ مشکی مقوا در مقایسه با رنگهای دیگه کار قشنگتری به ما میده :wubpink: هرچی ضخامت مقوا بیشتر یاشه تنوع رنکهای بدست اومده بیشتر میشه 30
dp_poone 1932 مالک ارسال شده در 31 مهر، 2012 حالا باید رنگ درست کنید اولا حواستون یاشه وایتکس خیلی کم باید استفاده شه . اگر بیشتر از حد باشه مقواتون سوراخ میشه خوب واسه رنگ ساختن توی هر قسمت پالت به یک مقدار مساوی آب بریزید ( به تعداد رنگهایی که می خوایید بسازید ، توجه کنید که با یه مقوای 400 گرم بیشتر از 4،5 رنگ بیشتر رنگ نمیشه ساخت ) و به هر کدوم مقداری وایتکس اضافه کنید و روی مقوا امتحان کنید تا رنگ دلخواهتون پیدا شه [/img] 29
dp_poone 1932 مالک ارسال شده در 31 مهر، 2012 ادامه عکسا : مثل این میتونید چند سری رنگ درست کنید تا اینا رو روی کار به عنوان رنگ استفاده کنید [/img] 28
dp_poone 1932 مالک ارسال شده در 31 مهر، 2012 برای شروع کار هر قسمتی از طرحتون رو که قرار در روشنائی بیشتری باشه وایتکس خالص تر (مقدار وایتکس بیشتر ) و هر جا که قرار شد نور کمتر باشه از وایتکس با آب بیشتر استفاده می کنیم [/img] [/img] 25
dp_poone 1932 مالک ارسال شده در 31 مهر، 2012 در آخر هم میتونید برای دور گیری از روان نویس سفید استفاده کنید. برای این کار میتوان از غلط گیر ، مداد کنته سفید ، خودنویس سفید ، گچ سفید و روان نویس مشکی استفاده کرد [/img] 29
dp_poone 1932 مالک ارسال شده در 31 مهر، 2012 یکسری کار که از همه جا کشتم خودم رو پیدا کردم عکس 2: [/img] عکس 4: 31
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 31 مهر، 2012 وایتکس رو کجا استفاده کردی؟ یعنی همزمان با آب و رنگ یا بعدش .. طریقه استفادهش چطوری بود؟ 12
dp_poone 1932 مالک ارسال شده در 1 آبان، 2012 وایتکس رو کجا استفاده کردی؟یعنی همزمان با آب و رنگ یا بعدش .. طریقه استفادهش چطوری بود؟ ببین وایتکس رنگ مقوا رو از بین میبره پس هرچی وایتکس بیشتر بزنی ( نسبت به اب ) رنگ بیشتری از مقوات می بره مثلا روی یک مقوای سیاه وقتی وایتکس میزنی قهوه ای میشه ( مثل شکل توضیحات و شکل 1 و 4 ) یا مثلا روی بنفش یاسی و صورتی میشه ، روی سرمه ای تونالیته ی آبی و فیروزه ای و کمی هم رو به سبز ، روی قهوه ای کرم و نارنجی ، روی قرمز ، صورتی بنفش و ..... 14
taghdir 2528 ارسال شده در 1 آبان، 2012 کارها حرف نداشت عالی بووود...واقعا لذت بردم از دیدنشووون خسته نباشی مهندس 9
taghdir 2528 ارسال شده در 1 آبان، 2012 فقط یه سوال عزیز وایتکس با گواش هم جواب میده؟! یا تنها آبرنگ؟ 8
dp_poone 1932 مالک ارسال شده در 1 آبان، 2012 فقط یه سوال عزیز وایتکس با گواش هم جواب میده؟!یا تنها آبرنگ؟ بابا من کی گفتم آبرنگ :jawdrop: گفتم آب وقتی وایتکس رو مقوا میخوره رنگ مقوا رو می بره که خودش رنگ ساخته شده 9
dp_poone 1932 مالک ارسال شده در 1 آبان، 2012 این کار آقای h.shafiee هست که مثل کارای 3D شون عالیه ممنون بابت تاپیک خوبتون خواهش تمام این کارا رو من ار اینترنت در آوردم و هیج کدوم کار خودم نیست ، فقط پون جایی متن نداشت متنشو خودم زدم کارای ایشون عالیه اگر تو کارا نگاه کنید اسمشون زیر چندتا کار دیگه هم هست شما سایتی ، بلاگی میشناسید که کاراشو گذاشته یاشه ؟کاراش عالیه 6
ارسال های توصیه شده