dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ امشب آموزش راندو با وایتکس رو میذارم ولی جون آموزش با لوازم آرایش جایی نیست و خودم باید کار کنم و عکس بگیرم ایشالا فردا خواهشا یکم کار بذارید 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ منم دیدم با سایه برای راندو سایه و آسمون بچه ها استفاده میکردند خودم نی نیمونو باهاش شکل جک و جونور کردم.. 4 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ اینم آموزس راندو با وایتکس : http://www.noandishaan.com/forums/thread92905.html ایشالا با لوازم آرایشو فردا میذارم اگر کار نکنین نمیذارما 5 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ چشم حتما در اولین فرصت میزارم... کارام خونه هستش و منم خونه نیستم...رفتم حتما میزارم 3 لینک به دیدگاه
gordia 969 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ خیلی تاپیک خوبی بود... همین الان دست ب کار شدم دارم با لوازم آرایش عزیز و دلبندم راندو میزنم.... :hapydancsmil:عکسشو میذارم ببینین .. بذارین تموم شه فقط..... 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ یکی بگه این راندو چیه؟ :vahidrk: عکسا واسه من باز نمیشه، کوفتتون بشه تک خورا 3 لینک به دیدگاه
gordia 969 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ یکی بگه این راندو چیه؟ :vahidrk: عکسا واسه من باز نمیشه، کوفتتون بشه تک خورا تو صفحه های قبلی دوستان گفتن راندو یعنی چی...حالا من اینجا دوباره میگم .. ببین تو مثلن ی طرحی ی خونه ای مثلن تو ذهنته میخای اونو ب بهترین وجه ممکن به دیگران نشون بدی و بفهمونی برای این کار باید یتونی بکشیش... بعد که کشیدیش لازمه که رنگ بخوره . جهت تابش نور و سایش معلوم باشه ..و ی سری کارای دیگه ...خلاصه این که این رنگ آمیزیش علاوه بر زیبا تر کردنش اونو قابل فهم تر هم بکنه.... ب این جور رنگ آمیزی و کاری اضافه دیگه ای ک روی طرحمون پیاده میکنیم میگن راندو ... ک با کامپیوتر و نرم افزار هم میشه راندو کرد... 4 لینک به دیدگاه
gordia 969 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ من واسه راندو کردن با سایه این طرحو انتخاب کردم البته اولین تجربه ی راندوم با سایست... تو پست بعدی کارمو میذارم فقط نظر یادتون نره 2 لینک به دیدگاه
gordia 969 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ خوب.... اینم کار من .... کلش با سایه راندو شده ... کلن نزدیک نیم ساعت هم زمان برد فقط ببخشید اصن حوصله پاسپارتو کردنش رو نداشتم.... این عکس بدون اتد زدن نهاییشه ... اینم وقتی با روان نویس روش کار کردم نظرتونو بگین ...اتد ک روش زدم بهتر شده یا بدتر؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 موقع کار کردنم ی چیزایی رو متوجه شدم :دی 1: اینکه سایه چشم خیلی بوی خوبی داره 2: اول خاستم تنه درختمو با سایه کار کنم ولی اصلن جالب نشد واسه همین آخرش با مداد لب!! چوبای درختامو کشیدم از اون جایی که تو مغازه های لوازم آرایش فروشی انواع و اقسام مدادها با رنگای مختلف از سفید و کرم و طلایی گرفته تا سبز و سرمه ای و آبی و.... بخاطر همین از این مداد ها هم میشه خیلی استفاده کرد بخصوص تو راندو 3: متوجه ی ایراد کلی راندو با سایه چشم شدم ... هرچقدر هم ک سایه هات تیره باشن و هر چقدر هم ک بیشتر سایه بزنی بازم در نهایت راندوی کلی کمرنگ میشه.. درانتها ی سوال هم دارم.... وقتی روش دست کشیده میشه سایه چشماش پخش میشن.... اسپری فیکساتیو روش بزنم خوبه؟؟ 6 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ یکی بگه این راندو چیه؟ :vahidrk: عکسا واسه من باز نمیشه، کوفتتون بشه تک خورا توضیح راندو رو دادم یعنی رنگ آمیزی و فضا سازی کار و اینکه یکم حجمشون بالاست صبر کنی میاد 1 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ خوب....اینم کار من .... کلش با سایه راندو شده ... کلن نزدیک نیم ساعت هم زمان برد فقط ببخشید اصن حوصله پاسپارتو کردنش رو نداشتم.... این عکس بدون اتد زدن نهاییشه ... اینم وقتی با روان نویس روش کار کردم نظرتونو بگین ...اتد ک روش زدم بهتر شده یا بدتر؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 موقع کار کردنم ی چیزایی رو متوجه شدم :دی 1: اینکه سایه چشم خیلی بوی خوبی داره 2: اول خاستم تنه درختمو با سایه کار کنم ولی اصلن جالب نشد واسه همین آخرش با مداد لب!! چوبای درختامو کشیدم از اون جایی که تو مغازه های لوازم آرایش فروشی انواع و اقسام مدادها با رنگای مختلف از سفید و کرم و طلایی گرفته تا سبز و سرمه ای و آبی و.... بخاطر همین از این مداد ها هم میشه خیلی استفاده کرد بخصوص تو راندو 3: متوجه ی ایراد کلی راندو با سایه چشم شدم ... هرچقدر هم ک سایه هات تیره باشن و هر چقدر هم ک بیشتر سایه بزنی بازم در نهایت راندوی کلی کمرنگ میشه.. درانتها ی سوال هم دارم.... وقتی روش دست کشیده میشه سایه چشماش پخش میشن.... اسپری فیکساتیو روش بزنم خوبه؟؟ بهتره آخر کار فیکس بزی (البته امتحان نکردم ) من اول طرح رو میگشم بعد روش رنگ میکنم بله رنگ آمیزی ملایمی داره و اینکه بله من تو قسمت های بعدی با لوازم آرایش های دیگه هم یاد میدم که در آخر یک کار کامل انجام بدیم 2 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ خوب....اینم کار من .... کلش با سایه راندو شده ... کلن نزدیک نیم ساعت هم زمان برد فقط ببخشید اصن حوصله پاسپارتو کردنش رو نداشتم.... این عکس بدون اتد زدن نهاییشه ... اینم وقتی با روان نویس روش کار کردم نظرتونو بگین ...اتد ک روش زدم بهتر شده یا بدتر؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 موقع کار کردنم ی چیزایی رو متوجه شدم :دی 1: اینکه سایه چشم خیلی بوی خوبی داره 2: اول خاستم تنه درختمو با سایه کار کنم ولی اصلن جالب نشد واسه همین آخرش با مداد لب!! چوبای درختامو کشیدم از اون جایی که تو مغازه های لوازم آرایش فروشی انواع و اقسام مدادها با رنگای مختلف از سفید و کرم و طلایی گرفته تا سبز و سرمه ای و آبی و.... بخاطر همین از این مداد ها هم میشه خیلی استفاده کرد بخصوص تو راندو 3: متوجه ی ایراد کلی راندو با سایه چشم شدم ... هرچقدر هم ک سایه هات تیره باشن و هر چقدر هم ک بیشتر سایه بزنی بازم در نهایت راندوی کلی کمرنگ میشه.. درانتها ی سوال هم دارم.... وقتی روش دست کشیده میشه سایه چشماش پخش میشن.... اسپری فیکساتیو روش بزنم خوبه؟؟ لطفا کارای سایتون رو تو این قسمت بذارید : http://www.noandishaan.com/forums/thread92988.html 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده