Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ اینم از لینک های مراسم با شکوه افتتاحیه المپیک برای دوستانی که این رخداد را از دست دادند کیفیت تصویری : ۷۶۸×۴۳۲ | ۲۵٫۰۰۰ fps کیفیت صدا : ACC | 143 Kbps | 2 channels | 48.0 KHz مدت زمان : ۳ ساعت و ۵۶ دقیقه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل: حجم کل ( 2.96 گیگابایت ) - حجم هر پارت : 700 مگابایت ( 5 پارت ) | نکته : به علت فشار روی سرور در هر لحظه امکان دانلود یک پارت را دارید. 5 لینک به دیدگاه
pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ خیلی حجمش زیاده :icon_pf (34): حجم ترافیکم تموم میشه تکرارش چه زمانیه بشینیم بینیم ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ خیلی حجمش زیاده :icon_pf (34):حجم ترافیکم تموم میشه تکرارش چه زمانیه بشینیم بینیم ؟؟؟ دانلودش کن و بهونه نیار 1 لینک به دیدگاه
pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ دانلودش کن و بهونه نیار نیخوام حجمم تموم میشه 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ من دیشب تا 4:30 بیدار بودم پخش زنده اش رو از ماهواره دیدم واقعا که عجـــــــــــــب چیزی بود من که کلی لذت بردم من با این که اهل تی وی نیستم اما این برنامه حقیقتا ارزش بیدار موندن و دیدن رو داشت :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده