hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ بدو بدو 12 عکس تا الان 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ صبر کنین توروخدا من الان یادم افتاددددددددددددد 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ از اینکه لطف میکنید و عکس با اندازه 800 در 600 میفرستید واقعا ممنونم 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ ما نیز فرستادیم... هدف فقط شرکت کردن بود... 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ من از این موضوع خیلی عکس دارم آقا ... نمی دونم کدومو بفرستم پنمیشه دو تا بفرستم ؟ 3 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ صبر کنینا منم میفرستم فقط موندم کدومشونو انتخاب کنم که دیگه صدرصد مدالو ببرم لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ من از این موضوع خیلی عکس دارم آقا ... نمی دونم کدومو بفرستم پنمیشه دو تا بفرستم ؟ خووب ببین کدوم قشنگ تره اونو بفرست دیگه ---------------------- بدو بدو 15 تا عکس میخوایم رکورد رو بشکنیما بدو بدو 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ من عکسم آمادس باید سایز اصلی رو بفرستم ؟ 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ من عکسم آمادس باید سایز اصلی رو بفرستم ؟ سایزش و بی زحمت کم کن و در اندازه 800 در 600 بفرست 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ ما هم شرکت کردییییییییییییییییییییییییم 5 لینک به دیدگاه
amir dashi 85 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ حالا ببینم چی میشه کلی عکس تو سیستم دارم اگه کسی اهل کل کله بیام وگرنه حسش نیس چیکار کنم؟ کسی مدعی هست؟ 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ حالا ببینم چی میشه کلی عکس تو سیستم دارماگه کسی اهل کل کله بیام وگرنه حسش نیس چیکار کنم؟ کسی مدعی هست؟ داداش شما عکست رو بفرست حالا فقط باید خودت گرفته باشیا 3 لینک به دیدگاه
amir dashi 85 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ چششششششششششششششششششم خودم گرفتم البته خودمونیم با کمک بچه ها حالا بزار یه مدعی پیدا بشه هستیم در خدمتش 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ چششششششششششششششششششمخودم گرفتم البته خودمونیم با کمک بچه ها حالا بزار یه مدعی پیدا بشه هستیم در خدمتش داداش مدعی زیاده بفرست عکستو 2 لینک به دیدگاه
amir dashi 85 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ چششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششممممممممممممم دیگه مجبور شدم مدال و بگیرم البته واسه من مهم نیس فقط واسه کل کله منتظرشششششششش باشششششششششششششششششششششششش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده