SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ کیاااااااااااااااباورت میشه یکی دو روزه یادت کردم؟؟؟؟ :hapydancsmil: دلم زمبه میخواددددددددد با هندونه چطوریییییی بابا اینطوری نگو، بذار برن مزدوج بشن اینام بیا تعریف کنیم دلشون آب بشه سلام خالــــــه من که همیشه نواندیشان میام یادی از شما میکنم و جات همیشه خالیه! اولا زیاد نواندیشان میومدی ولی الان فک کنم زیر بار تاهل وقت نمیکنی بیای اینورا. تاهل با اینکه مشکلات و مسئولیت ها و سختی های خودش رو داره ولی از مجرد بودن خیلی بهتره و اگه الان ازم بپرسن که مجردی بهتره یا تاهل، 100درصد میگم تاهل! متاهلا بیان از مشکلات و خوبی ها و خوشی ها بگن! شاید به درد زندگی خورد حرفامون! لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ قابل توجه کاربران متاهل انجمن و حومه : از این به بعد به کاندوم و قرص های ضد بارداریی که از دارو خونه ها یا خانه های بهداشت و غیره میگیرید اعتماد نکنید چون دقیقا عملکردشون برعکس خواهد شد لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ قابل توجه کاربران متاهل انجمن و حومه : از این به بعد به کاندوم و قرص های ضد بارداریی که از دارو خونه ها یا خانه های بهداشت و غیره میگیرید اعتماد نکنید چون دقیقا عملکردشون برعکس خواهد شد انگار داغ داری! لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ قابل توجه کاربران متاهل انجمن و حومه : از این به بعد به کاندوم و قرص های ضد بارداریی که از دارو خونه ها یا خانه های بهداشت و غیره میگیرید اعتماد نکنید چون دقیقا عملکردشون برعکس خواهد شد دلیلش رو ننوشتین! بعد همه فک میکنن چون تجربه ی بدی به وقوع پیوسته اینو گفتینده! دلیلش اینه که میگن جمعیت ایران کمه و باید افزایش جمعیت داشته باشیم! پس ممکنه اجناسی که واسه جلوگیری از بارداری میدن از این به بعد برعکس عمل کنه تا جمعیت زیاد شه!!! لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ من اینجا چه کار دارم آخه ایششششششششش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده