رفتن به مطلب

گپ متاهلین

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 126
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

کیااااااااااااااا

باورت میشه یکی دو روزه یادت کردم؟؟؟؟ :hapydancsmil:

دلم زمبه میخواددددددددد :4564: با هندونه :4564:

چطوریییییی

بابا اینطوری نگو، بذار برن مزدوج بشن اینام :ws3: بیا تعریف کنیم دلشون آب بشه :ws28:

سلام خالــــــه

من که همیشه نواندیشان میام یادی از شما میکنم و جات همیشه خالیه! اولا زیاد نواندیشان میومدی ولی الان فک کنم زیر بار تاهل وقت نمیکنی بیای اینورا.

تاهل با اینکه مشکلات و مسئولیت ها و سختی های خودش رو داره ولی از مجرد بودن خیلی بهتره و اگه الان ازم بپرسن که مجردی بهتره یا تاهل، 100درصد میگم تاهل!

متاهلا بیان از مشکلات و خوبی ها و خوشی ها بگن! شاید به درد زندگی خورد حرفامون!

:w16:

لینک به دیدگاه

قابل توجه کاربران متاهل انجمن و حومه :

از این به بعد به کاندوم و قرص های ضد بارداریی که از دارو خونه ها یا خانه های بهداشت و غیره میگیرید اعتماد نکنید چون دقیقا عملکردشون برعکس خواهد شد
:whistle:

لینک به دیدگاه

از این به بعد به کاندوم و قرص های ضد بارداریی که از دارو خونه ها یا خانه های بهداشت و غیره میگیرید اعتماد نکنید چون دقیقا عملکردشون برعکس خواهد شد

:ws52: انگار داغ داری!

لینک به دیدگاه

دلیلش رو ننوشتین! بعد همه فک میکنن چون تجربه ی بدی به وقوع پیوسته اینو گفتینده! :ws3:

دلیلش اینه که میگن جمعیت ایران کمه و باید افزایش جمعیت داشته باشیم! پس ممکنه اجناسی که واسه جلوگیری از بارداری میدن از این به بعد برعکس عمل کنه تا جمعیت زیاد شه!!! :hanghead:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...