mamooshak 8194 ارسال شده در 26 مهر، 2012 فکر بدی نیسولی بی رشوه؟ مثلا چی میخواهید اینجا بگید؟مشکوکهااااااااااااااااااا بی تلبیتها:vahidrk: وقتی توی تاپیکها مجردها میاید هم باید مأمور بذاریم دم در براتون من مرد تنهای شبم منم اومدم ببينم كيا متاهلن. سلام علیکم خوبین سلام دوستاناز اینکه تازه عضو شدم وبه جمع شما آمدم خوشحالم امیدوارم همیشه اینطور شجاع و دلیر باشین که به اینجا سر بزنین.!!! منم گنااااا دالمممممم رام بدین یعنی میگین ما که مجردیم ....اینجا پست بزاریم اسپم محسوب میشه؟!!!!!!!!!! اشکال نداره گلم غصه نخور.ما هم واسه مجردا یه تاپیک میزنیم. ما تعدادمون بیشتره نه چهارتاییم من امده ام وای وای من امده اممن یک مجردم میم شیمی شاهدخت هزار و خورده ای عالی مِک ، علی مِک، نمیدونم خلاصه یه چیزی هست دیگه سکوت دات اِن رِین فرح نمیدونم چی چی، یا یه چی توی این مایه ها! تینا شاروک فرنوش خادمی حانی مستر اسپسیفیک آونگر همگی یا تصویر صفحه ی دوم شنوسنومه میارن برام، یا اینکه اسم زن / شوبر هاشون رو بگن من خیالم راحت بشه متاهلن آها نه، شقایق و وحید و اسی خان قبلا امتحان پس دادن ، بقیه بیارن زودیییییییییی حتی استارتر، با توام میم شیمیییییییییی شنفتی؟؟؟؟؟ اینم دوباره میذارم : من امده ام وای وای من امده اممن یک مجردم :brodkavelarg::w13::ubhuekdv133q83a7yy7:3384s:
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 26 مهر، 2012 مهسا جون من کلا غیر از صفحه اول شناسنامم و صفحه مهرهای اضطراریش باقیش مثل کف دست پاک پاکه
شقایق31 40377 ارسال شده در 26 مهر، 2012 من امده ام وای وای من امده اممن یک مجردم یک دقیقه به این فکر کن تو شب میخوای بیای خونه و من رات ندم باز میگی مجردی؟ حالا میخواید چیکار کنید اگه خوبه من برم زن بگیرم سریع بگید ورود مجردا ممنوعه
Mr.101 27037 ارسال شده در 26 مهر، 2012 ورود مجردا ممنوعه خوب برنامتون چیه برم زن بگیرم بعد اگه گفتن چرا زن نگرفتی میگم شما معطل کردیناااااا
شقایق31 40377 ارسال شده در 26 مهر، 2012 خوب برنامتون چیه برم زن بگیرم بعد اگه گفتن چرا زن نگرفتی میگم شما معطل کردیناااااا تو نمیخواد دختر مردم و بد بخت کنی
Mr.101 27037 ارسال شده در 26 مهر، 2012 تو نمیخواد دختر مردم و بد بخت کنی چرا ؟؟؟؟؟؟؟ من به این دسته گلییییییی دقت کردید تعداد مجردا بیشتره :hapydancsmil:
شقایق31 40377 ارسال شده در 26 مهر، 2012 چرا ؟؟؟؟؟؟؟ من به این دسته گلییییییی دقت کردید تعداد مجردا بیشتره :hapydancsmil: مگه اینکه خودت از خودت تعریف کنی:vahidrk:
vahid88 9651 ارسال شده در 26 مهر، 2012 یکی نیست به من بگه تو اینجا چیکار می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟ من و چه به زن گرفتن :gnugghender:
Mr.101 27037 ارسال شده در 26 مهر، 2012 مگه اینکه خودت از خودت تعریف کنی:vahidrk: اصلا میرم خونه بابام!!!
شــاروک 30242 ارسال شده در 26 مهر، 2012 اونایی که شوهراشون به درک واصل شدنم میتونن بیااااان؟!!!! فکر کنید من یه شوهر مرده ام....... میخوام ببینم چی میگید شوماهاااااا
عاطفه کوچولو 2896 ارسال شده در 26 مهر، 2012 من اين جا مجرد ام كسي حرف بي ادبي بزنه روم اثر مي زاره مواظب باشيد از اون حرفا نزنيد
شــاروک 30242 ارسال شده در 26 مهر، 2012 من اين جا مجرد ام كسي حرف بي ادبي بزنه روم اثر مي زاره مواظب باشيد از اون حرفا نزنيد مگه قراره کسی اینجا حرف اونجوری بزنه؟!!!!!!!!!!!
عاطفه کوچولو 2896 ارسال شده در 26 مهر، 2012 مگه قراره کسی اینجا حرف اونجوری بزنه؟!!!!!!!!!!! جلو تر گفتم كه زن و شوهرا وارد مسايل جزيي نشن
soheiiil 24251 ارسال شده در 26 مهر، 2012 سقرط میگه: در هر صورت ازدواج کنیید اگه زنتون خوب بود که خوشبخت میشید ولی اگه زنتون باب میلتون نبود مثل من فیلسوف میشید:دی
شــاروک 30242 ارسال شده در 26 مهر، 2012 سلام هادی خان شما متأهلین دیگه؟ سقرط میگه: در هر صورت ازدواج کنییداگه زنتون خوب بود که خوشبخت میشید ولی اگه زنتون باب میلتون نبود مثل من فیلسوف میشید:دی با تشکر
ارسال های توصیه شده