رفتن به مطلب

رفع اشکال و نمونه کارهای رویت

R.Irankhah

ارسال های توصیه شده

آقا سامیار سلام

اگر روی سقف یک وید و یا , جای یک نورگیر رادر آورده باشیم و مراحل آن تمام شده باشد در لینک زیر آورده شده. و سپس بخواهیم آن وید و یا روزنه را حذف و سقف بصورت یکپارچه در آید چکار کنم ؟

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

ممنون - مهدی

• Like 1
لینک به دیدگاه
آقا سامیار سلام

اگر روی سقف یک وید و یا , جای یک نورگیر رادر آورده باشیم و مراحل آن تمام شده باشد در لینک زیر آورده شده. و سپس بخواهیم آن وید و یا روزنه را حذف و سقف بصورت یکپارچه در آید چکار کنم ؟

ممنون - مهدی

مهدی جان فایلت رو من نمیتونم ببینم چون ورژن برنامت بالاتر هستش، اگه خواستی از کار عکس بگیر، عکسش رو برام بزار.

حالا من یه جواب کلی میزارم شاید به کارت اومد:

اول اینکه سقف رو با mass باید بکشی، برای ادیت ویدی که روش ایجاد کردی حجم رو انتخاب کن و گزینه Edit in place رو کلیک کن، بعد یک سطح از وید رو انتخاب کن و از قسمت create form گزینه solid form رو انتخاب کن. حفره ای که ایجاد کردی با فرم اولیه اش پر میشه. بعد کل mass رو انتخاب کن و گزینه join رو کلیک کن و بعد اون قسمت حفره رو که پر کردی انتخاب کن تا کل حجمت رو یکپارچه کنه.

• Like 1
لینک به دیدگاه

آقا سامیار سلام

فکر کنم سوال خودم را درست مطرح نکردم . من سقف را بوسیله Reference plane ترسیم کردم و همانطور گفته بودید در واقع حفره هست و نه وید . حفره را نمیتوانم حذف کنم .

در ذیل لینک عکس ها را آوردم

ممنون - مهدی

لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

آقا سامیار سلام

اگربخواهیم متریالی که به سطحی اختصاص میدهیم به ضخامت آن تعلق نگیرد چطوری انجام میشود؟

من تصویر سقف شیبدار ,که مصالح را فقط برای سطح فوقانی آن در نظر گرفته بودم , روی ضخامت آن هم ترسیم شده در لینک زیر آوردم.

در حالیکه نمیخواهم روی ضخامت آن ترسیم شود. چگونه حل کنم؟

ممنون - مهدی

لینک به دیدگاه
سلام دوستان.واسه مدل کردن پوسته هایی شبیه این عکس باید از چه روشی استفاده کرد؟

سلام

این نوع مدلینگ رو از روش پارامتریک انجام میدن این آموزش ها رو ببینید:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

سلام

دو تا سوال حیاتی داشتم اگه کسی میتونه لطفا دریغ نکنه

1. چطوری میشه توی رویت بعد از ساخت کامل یک پروژه و انداختن مثلا پلان داخل شیت حالا پلان را داخل شیت تغییر داد ولی در پرژه اصلی این اتفاق نیفته (توی ارشی کد به راحتی امکان پذیره)

2. چطوری از symbol های دوبعدی استفاده کنم ؟کدوم قسمت باید وارد بشن تا ارور نده

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

سلام یه سوال داشتم

نرم افزار رویت 2 سالی هس رو سیستمم هست وو استفاده میکنم ولی جدیدا مشکل پیدا کرده وقتی میخوام ی فایلی رو ادیت کنم یا اصلا هر کاری تب و ابزاری که قبل استفاده کردم میاد و هیچ طور هم نمیره فقط باید همه تب ها رو مینیمایز کنم و دوباره ماکسی مایز تا بیاد، واقعا دردسر ساز شده نمیتونم کار کنم باهاش ، ممنون میشم راهنمایی کنید:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام یه سوال داشتم

نرم افزار رویت 2 سالی هس رو سیستمم هست وو استفاده میکنم ولی جدیدا مشکل پیدا کرده وقتی میخوام ی فایلی رو ادیت کنم یا اصلا هر کاری تب و ابزاری که قبل استفاده کردم میاد و هیچ طور هم نمیره فقط باید همه تب ها رو مینیمایز کنم و دوباره ماکسی مایز تا بیاد، واقعا دردسر ساز شده نمیتونم کار کنم باهاش ، ممنون میشم راهنمایی کنید:hanghead:

نرم افزار رو یکبار پاک کنید دوباره نصب کنید

• Like 1
لینک به دیدگاه
نمیشه هر کاری میکنم ارور میده میگه اگه پاک کنی باید ویندوز عوض کنی :hanghead:

طبق این روش پاک کنین

• Like 2
لینک به دیدگاه
آقا سامیار سلام

در نرم افزار رویت ,بهترین پلاگین برای رندگیری چیه ؟ اگر بخوام در رویت هم رندر گیری کنم .

ممنون- مهدی

سلام

هم میتونید از پلاگین استفاده کنین مثل lumion, indigo و ... و هم اینکه در محیط خود نرم افزار رندر کنین و حتی میتونید طرح رو وارد مکس کنید و با وی ری رندر کنید

این آموزش در خود محیط رویت رندرینگ رو انجام میده

اون پلاگینها هم که خدممتون گفتم سرچ کنید نمونه رندرهاشون رو میبینید

این آموزش رو هم ببینید:

رندرینگ در رویت Your First Day Rendering in Revit

• Like 3
لینک به دیدگاه

آقا سامیار سلام

از راهنمایی شما ممنون هستم ولینک های آموزشی عالی بود

برای دستیابی به کیفیت تصویر بهتر و واقعی تر در رندرگیری . کدام ارجح تر است؟ استفاده از دو پلاگین اشاره شده و یا انتقال فایل رویت به تری دی مکس و سپس رندرگیری بوسیله ویری ؟

ممنون - مهدی

• Like 1
لینک به دیدگاه
آقا سامیار سلام

از راهنمایی شما ممنون هستم ولینک های آموزشی عالی بود

برای دستیابی به کیفیت تصویر بهتر و واقعی تر در رندرگیری . کدام ارجح تر است؟ استفاده از دو پلاگین اشاره شده و یا انتقال فایل رویت به تری دی مکس و سپس رندرگیری بوسیله ویری ؟

ممنون - مهدی

واقعی شدن رندر بیشتر بستگی به تبحر خودتون داره که چقدر حرفه ای میتونید با موتورهای رندر کار کنید

اگر در وی ری تخصص دارید خب میتونید طرح رو در مکس وارد کنید و رندر بگیرید اگر هم نه میتونید از خود رویت استفاده کنید.

تمام این پلاگینها میتونن کارهایی در سطح فوق العاده حرفه ای خلق کنن ولی به شرط اینکه کاربر با فوت و فن های رندرگیری آشنا باشه، به نظرم با هرکدوم که آشنایی بیشتری دارید همون رو دنبال کنید.

موفق باشید:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه

آقا سامیار سلام

من نتونستم از لینک Your First Day Rendering in Revit فایل آموزشی را دانلود کنم . البته بقیه لینک ها ی آموزشی و نمونه کارهای انجام شده در پست177 مشکل نداره و کار میکنه.

ممنون - مهدی

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...