atefehkhanom 2893 ارسال شده در 30 شهریور، 2013 بچه ها کسی هست؟ من تو صفحه ام این قسمت که در و دیوار و پنجره هست....من فقط 4تا ایکون دارم...ایکون دیوار و ستونه و... چطوری میتونم بقیه اش بیارم؟ 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 20 مهر، 2013 با سلام همونطور که از اسم تاپیک مشخصه یه نیاز فوری دارم از دوستان کسی هست که help این نرم افزار رو به صورت آفلاین داشته باشه؟ جایی برای دانلود Help آفلاین این برنامه میشاسین؟ با تشکر 4
mersedeh mf 15 ارسال شده در 2 دی، 2013 سلام کسی میدونه توی revit چجوری باید دیوار اوریب بکشی؟؟؟؟ اگه کسی میدون تو رو خدا بگه گیر همینم چند روزه ... 3
mersedeh mf 15 ارسال شده در 2 دی، 2013 سلام کسی میدونه توی revit چجوری باید دیوار اوریب بکشی؟؟؟؟ اگه کسی میدون تو رو خدا بگه گیر همینم چند روزه ... 2
+پویا 2049 ارسال شده در 2 دی، 2013 سلام کسی میدونه توی revit چجوری باید دیوار اوریب بکشی؟؟؟؟ اگه کسی میدون تو رو خدا بگه گیر همینم چند روزه ... خب کاری نداره این کار .... برو به این لینک و بعد .... لینک 2
1ba 33 ارسال شده در 4 بهمن، 2013 چرا سرعت رویت اینقد پایینه؟؟؟؟تازه دارم یادمیگیرم رویتو....دارم تمرین میکنم سرعتش خیلی کنده...... 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 4 بهمن، 2013 چرا سرعت رویت اینقد پایینه؟؟؟؟تازه دارم یادمیگیرم رویتو....دارم تمرین میکنم سرعتش خیلی کنده...... چه سیستم عاملی دارین؟ ویندوز با چه ورژنی؟ نه اتفاقا سرعتش خیلی هم خوبه شاید اشتباه نصب کردین یا اینکه مشکل از جای دیگه ایه خیلی هم عالی 2
1ba 33 ارسال شده در 4 بهمن، 2013 سلام .ببخشید چرا رویت اینقد کنده؟؟؟تومراحل اولیه یادگیری ام....اما نمیدونم چرا اینقد کنده... 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 4 بهمن، 2013 سلام .ببخشید چرا رویت اینقد کنده؟؟؟تومراحل اولیه یادگیری ام....اما نمیدونم چرا اینقد کنده... سلام اینجا جوابتونو دادم http://www.noandishaan.com/forums/thread40866-2.html 1
1ba 33 ارسال شده در 8 بهمن، 2013 بالبتاب..ویندوز7.....رویتم2014....مکس و..راحت کارمیکنم..امارویتوخموچمشوبلد نیستم...نههه اشتباهنصب نکردم...مثلا 1دیوارمیکشم میخام زوم کنم کند انجام میده.. 2
saeid_ms 2536 ارسال شده در 8 بهمن، 2013 اساتید سلام عرض میکنم. بنده یه چند مدتی هست که میخواستم رویت رو شروع کنم الان اومدم با یه آموزش برم جلو که تو آموزش اومده لول(Level) تعریف کرده.در صورتی که تو رویت من گزینه لول غیر فعاله.چیکار باس بکنم؟ راستی این تمپلیت چیه؟ 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 10 بهمن، 2013 اساتید سلام عرض میکنم.بنده یه چند مدتی هست که میخواستم رویت رو شروع کنم الان اومدم با یه آموزش برم جلو که تو آموزش اومده لول(Level) تعریف کرده.در صورتی که تو رویت من گزینه لول غیر فعاله.چیکار باس بکنم؟ راستی این تمپلیت چیه؟ برای فعال شدن Level باید به نمای Elevation برید تمپلیت مجموعه ای از تعاریف و پیش فرض های رویت برای شروع انجام پروژه هست 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 10 بهمن، 2013 بالبتاب..ویندوز7.....رویتم2014....مکس و..راحت کارمیکنم..امارویتوخموچمشوبلد نیستم...نههه اشتباهنصب نکردم...مثلا 1دیوارمیکشم میخام زوم کنم کند انجام میده.. رویت 2014 کلا یه مقداری مشکل داره همچنین رویت 2014 دیگه روی ویندوز 8ی که 32 بیتی باشه هم نصب نمیشه پیشنهاد میکنم از همون 2013 استفاده کنی 2
asef-a 140 ارسال شده در 15 فروردین، 2014 سلام یه سوال من 3 طبقه دارم..در حالت سه بعدی میخوام مثلا طبقه سوم نمایش داده نشه،چه کار باید بکنم؟؟
+پویا 2049 ارسال شده در 30 فروردین، 2014 سلامیه سوال من 3 طبقه دارم..در حالت سه بعدی میخوام مثلا طبقه سوم نمایش داده نشه،چه کار باید بکنم؟؟ خب hiden کنید.....
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2014 سلام کسی میدونه توی revit چجوری باید دیوار اوریب بکشی؟؟؟؟ اگه کسی میدون تو رو خدا بگه گیر همینم چند روزه ... با اینکه میدونم از تاریخ سوال خیلی گذشته اما به خاطر کسایی که شاید براشون سوال پیش بیاد منظور شما از دیوار اریب چی هست؟؟؟
Negin jo0on 76 ارسال شده در 18 مهر، 2014 با اینکه میدونم از تاریخ سوال خیلی گذشته اما به خاطر کسایی که شاید براشون سوال پیش بیاد منظور شما از دیوار اریب چی هست؟؟؟ منظورشون احتمالا دیوار کج بوده...دیوار شیبدار=دیواری که تراز بالا وپایینش در یک راستا نیستن 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 18 مهر، 2014 منظورشون احتمالا دیوار کج بوده...دیوار شیبدار=دیواری که تراز بالا وپایینش در یک راستا نیستن خب دیوار اریب توی معماری مثلا کجاها استفاده داره؟؟؟
سامیار220 10919 ارسال شده در 18 مهر، 2014 منظورشون احتمالا دیوار کج بوده...دیوار شیبدار=دیواری که تراز بالا وپایینش در یک راستا نیستن خب دیوار اریب توی معماری مثلا کجاها استفاده داره؟؟؟ خیلی مکانها هست که ممکنه از این نوع دیوار استفاده بشه( محوطه سازی، پارتیشن ها، دیوارهای زیر شیروونی و ...) برای دوستانی که ممکنه به این سوال رو داشته باشن آموزش رو به صورت تصویری قرار میدم: اول دیواری که مدنظرتون هست رو بکشید و از دستور خارج بشید، بعد دیوار رو انتخاب کنید و گزینه Edit Profile رو انتخاب کنید: خطوط اون قسمت از دیوار رو که قراره ارتفاع کمتری داشته باشه رو انتخاب کنین(وقتی خط اول رو انتخاب میکنین برای انتخاب خط دوم کلید ctrl رو نگه دارید) به همون میزانی که لازم هست ارتفاع رو کم میکنیم بعد یه پیغام ظاهر میشه گزینه Remove constraints روانتخاب کنین: بعد توی قسمت Ok کنید: نتیجه کار تصویر زیر هستش: 5
ارسال های توصیه شده