atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ بچه ها کسی هست؟ من تو صفحه ام این قسمت که در و دیوار و پنجره هست....من فقط 4تا ایکون دارم...ایکون دیوار و ستونه و... چطوری میتونم بقیه اش بیارم؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ با سلام همونطور که از اسم تاپیک مشخصه یه نیاز فوری دارم از دوستان کسی هست که help این نرم افزار رو به صورت آفلاین داشته باشه؟ جایی برای دانلود Help آفلاین این برنامه میشاسین؟ با تشکر 4 لینک به دیدگاه
mersedeh mf 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ سلام کسی میدونه توی revit چجوری باید دیوار اوریب بکشی؟؟؟؟ اگه کسی میدون تو رو خدا بگه گیر همینم چند روزه ... 3 لینک به دیدگاه
mersedeh mf 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ سلام کسی میدونه توی revit چجوری باید دیوار اوریب بکشی؟؟؟؟ اگه کسی میدون تو رو خدا بگه گیر همینم چند روزه ... 2 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ سلام کسی میدونه توی revit چجوری باید دیوار اوریب بکشی؟؟؟؟ اگه کسی میدون تو رو خدا بگه گیر همینم چند روزه ... خب کاری نداره این کار .... برو به این لینک و بعد .... لینک 2 لینک به دیدگاه
1ba 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۲ چرا سرعت رویت اینقد پایینه؟؟؟؟تازه دارم یادمیگیرم رویتو....دارم تمرین میکنم سرعتش خیلی کنده...... 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۲ چرا سرعت رویت اینقد پایینه؟؟؟؟تازه دارم یادمیگیرم رویتو....دارم تمرین میکنم سرعتش خیلی کنده...... چه سیستم عاملی دارین؟ ویندوز با چه ورژنی؟ نه اتفاقا سرعتش خیلی هم خوبه شاید اشتباه نصب کردین یا اینکه مشکل از جای دیگه ایه خیلی هم عالی 2 لینک به دیدگاه
1ba 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۲ سلام .ببخشید چرا رویت اینقد کنده؟؟؟تومراحل اولیه یادگیری ام....اما نمیدونم چرا اینقد کنده... 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۲ سلام .ببخشید چرا رویت اینقد کنده؟؟؟تومراحل اولیه یادگیری ام....اما نمیدونم چرا اینقد کنده... سلام اینجا جوابتونو دادم http://www.noandishaan.com/forums/thread40866-2.html 1 لینک به دیدگاه
1ba 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۲ بالبتاب..ویندوز7.....رویتم2014....مکس و..راحت کارمیکنم..امارویتوخموچمشوبلد نیستم...نههه اشتباهنصب نکردم...مثلا 1دیوارمیکشم میخام زوم کنم کند انجام میده.. 2 لینک به دیدگاه
saeid_ms 2536 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۲ اساتید سلام عرض میکنم. بنده یه چند مدتی هست که میخواستم رویت رو شروع کنم الان اومدم با یه آموزش برم جلو که تو آموزش اومده لول(Level) تعریف کرده.در صورتی که تو رویت من گزینه لول غیر فعاله.چیکار باس بکنم؟ راستی این تمپلیت چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ اساتید سلام عرض میکنم.بنده یه چند مدتی هست که میخواستم رویت رو شروع کنم الان اومدم با یه آموزش برم جلو که تو آموزش اومده لول(Level) تعریف کرده.در صورتی که تو رویت من گزینه لول غیر فعاله.چیکار باس بکنم؟ راستی این تمپلیت چیه؟ برای فعال شدن Level باید به نمای Elevation برید تمپلیت مجموعه ای از تعاریف و پیش فرض های رویت برای شروع انجام پروژه هست 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ بالبتاب..ویندوز7.....رویتم2014....مکس و..راحت کارمیکنم..امارویتوخموچمشوبلد نیستم...نههه اشتباهنصب نکردم...مثلا 1دیوارمیکشم میخام زوم کنم کند انجام میده.. رویت 2014 کلا یه مقداری مشکل داره همچنین رویت 2014 دیگه روی ویندوز 8ی که 32 بیتی باشه هم نصب نمیشه پیشنهاد میکنم از همون 2013 استفاده کنی 2 لینک به دیدگاه
asef-a 140 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۲ سلام یه سوال من 3 طبقه دارم..در حالت سه بعدی میخوام مثلا طبقه سوم نمایش داده نشه،چه کار باید بکنم؟؟ لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ سلامیه سوال من 3 طبقه دارم..در حالت سه بعدی میخوام مثلا طبقه سوم نمایش داده نشه،چه کار باید بکنم؟؟ خب hiden کنید..... لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ سلام کسی میدونه توی revit چجوری باید دیوار اوریب بکشی؟؟؟؟ اگه کسی میدون تو رو خدا بگه گیر همینم چند روزه ... با اینکه میدونم از تاریخ سوال خیلی گذشته اما به خاطر کسایی که شاید براشون سوال پیش بیاد منظور شما از دیوار اریب چی هست؟؟؟ لینک به دیدگاه
Negin jo0on 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ با اینکه میدونم از تاریخ سوال خیلی گذشته اما به خاطر کسایی که شاید براشون سوال پیش بیاد منظور شما از دیوار اریب چی هست؟؟؟ منظورشون احتمالا دیوار کج بوده...دیوار شیبدار=دیواری که تراز بالا وپایینش در یک راستا نیستن 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ منظورشون احتمالا دیوار کج بوده...دیوار شیبدار=دیواری که تراز بالا وپایینش در یک راستا نیستن خب دیوار اریب توی معماری مثلا کجاها استفاده داره؟؟؟ لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ منظورشون احتمالا دیوار کج بوده...دیوار شیبدار=دیواری که تراز بالا وپایینش در یک راستا نیستن خب دیوار اریب توی معماری مثلا کجاها استفاده داره؟؟؟ خیلی مکانها هست که ممکنه از این نوع دیوار استفاده بشه( محوطه سازی، پارتیشن ها، دیوارهای زیر شیروونی و ...) برای دوستانی که ممکنه به این سوال رو داشته باشن آموزش رو به صورت تصویری قرار میدم: اول دیواری که مدنظرتون هست رو بکشید و از دستور خارج بشید، بعد دیوار رو انتخاب کنید و گزینه Edit Profile رو انتخاب کنید: خطوط اون قسمت از دیوار رو که قراره ارتفاع کمتری داشته باشه رو انتخاب کنین(وقتی خط اول رو انتخاب میکنین برای انتخاب خط دوم کلید ctrl رو نگه دارید) به همون میزانی که لازم هست ارتفاع رو کم میکنیم بعد یه پیغام ظاهر میشه گزینه Remove constraints روانتخاب کنین: بعد توی قسمت Ok کنید: نتیجه کار تصویر زیر هستش: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده