رفتن به مطلب

رفع اشکال و نمونه کارهای رویت

R.Irankhah

ارسال های توصیه شده

سلام. چند تا اشکال دارم.

وقتی از رویت به کد اکسپورت می گیرم یعنی به dwg همه چیز رنگی رنگی میشه! اینو چیکارش کنم همه بشه یه لایه و یه رنگ؟

بعد اگه بخوام به pdf خروجی بگیرم با اسکیل 1:1/4" اون موقع باید چیکار کنم؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام. چند تا اشکال دارم.

وقتی از رویت به کد اکسپورت می گیرم یعنی به dwg همه چیز رنگی رنگی میشه! اینو چیکارش کنم همه بشه یه لایه و یه رنگ؟

سلام مهناز جان

0xs9by55e48xvx1bhezr.jpg

• Like 2
لینک به دیدگاه

بعد اگه بخوام به pdf خروجی بگیرم با اسکیل 1:1/4" اون موقع باید چیکار کنم؟

اول شیت مورد نظر رو انتخاب کن بعد پلان و یا برش و نمای توی شیت رو انتخاب کن و از قسمت view scale روی custom بذار و توی کادر زیرش هر مقیاسی که مد نظرت هست رو وارد کن ، حالا میتونی شیت رو پی دی اف کنی :a030:

9x30olowyauzor04z8f.jpg

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

آره عزیزم چرا نشه ، توی نما یک لول جدید با ارتفاعی که لازم داری ایجاد کن (ارتفاعش رو بین اون دوتا لول تنظیم کن مثلا اگر لول 3 حدود 5 متر هست و لول 21 حدود 6 متر یک لول جدید با ارتفاع 4.5 ایجاد کن ):a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آره عزیزم چرا نشه ، توی نما یک لول جدید با ارتفاعی که لازم داری ایجاد کن (ارتفاعش رو بین اون دوتا لول تنظیم کن مثلا اگر لول 3 حدود 5 متر هست و لول 21 حدود 6 متر یک لول جدید با ارتفاع 4.5 ایجاد کن ):a030:

حالا یه چیزی....من توو نما لول هامو دارم....اما توو لیست کناری Delete کردم

gnbqn3qufyiyb2871u3.png

• Like 2
لینک به دیدگاه
حالا یه چیزی....من توو نما لول هامو دارم....اما توو لیست کناری Delete کردم

gnbqn3qufyiyb2871u3.png

خب توی نما هم پاکش کن یک بار دیگه ایجاد کن ، چون فکر نکنم توی لیست کناری بتونی باز بیاریش :ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب توی نما هم پاکش کن یک بار دیگه ایجاد کن ، چون فکر نکنم توی لیست کناری بتونی باز بیاریش :ws38:

باشه عزیزم ممنوننننننننننمhapydancsmil.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

سلام سلام خوبی؟

مینایی چند تا اشکال تخصصی :ws3:

من اون لول ها رو امتحان کردم برای ساختشون اما هیچ تغییری توو لیست سمت چپ واقع نشد...واسه همین ساختمونم خیلی بلند بود...اومدم کوتاه کردم ارتفاعش رو و توو یه save as اِ دیگه اوومدم پلان ها رو گذاشتم که ترتیب لول ها تا لول 3 اوکی هست..اما بعدش میره 18 و 19:ws3:

حالا، سقف طبقه آخر پروژم پریده و لولش رو م ندارم که سقف رو درست کنم...الان به نظرت میشه کاریش کرد؟:JC_thinking:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام سلام خوبی؟

مینایی چند تا اشکال تخصصی :ws3:

من اون لول ها رو امتحان کردم برای ساختشون اما هیچ تغییری توو لیست سمت چپ واقع نشد...واسه همین ساختمونم خیلی بلند بود...اومدم کوتاه کردم ارتفاعش رو و توو یه save as اِ دیگه اوومدم پلان ها رو گذاشتم که ترتیب لول ها تا لول 3 اوکی هست..اما بعدش میره 18 و 19:ws3:

حالا، سقف طبقه آخر پروژم پریده و لولش رو م ندارم که سقف رو درست کنم...الان به نظرت میشه کاریش کرد؟:JC_thinking:

اسم لولت شده 18 و 19 ، ولی ارتفاعشون درست هست ، چون بعدا اومدی لول جدید بین قبلی ها ایجاد کردی ، ترتیب اسم لول ها جابه جا شده ، آره عزیزم یک لول دیگه ایجاد کن برای سقف طبقه آخرت :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اسم لولت شده 18 و 19 ، ولی ارتفاعشون درست هست ، چون بعدا اومدی لول جدید بین قبلی ها ایجاد کردی ، ترتیب اسم لول ها جابه جا شده ، آره عزیزم یک لول دیگه ایجاد کن برای سقف طبقه آخرت :ws37:

اره ترتیب طبقات درست هست فقط اسمها مشکل داره:w02:

باشه عزیزم مرسییhapydancsmil.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام بچه ها.من مخام یه فایل مدلسازی شده توی راینو روبفرستم تو رویت.

میشه یکی بگه چطوری؟شدید لازم دارممم

اینم ایمیلم:np_designer@yahoo.com

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام بچه ها.من مخام یه فایل مدلسازی شده توی راینو روبفرستم تو رویت.

میشه یکی بگه چطوری؟شدید لازم دارممم

اینم ایمیلم:np_designer@yahoo.com

من تا حالا با با راینو کار نکردم و نمیدونم پسوند خروجی اش چی هست ؛ ولی فکر کنم اگر اکسپورت dwg بگیرید بتونید توی رویت فایلتون رو باز کنید (البته مطمئن نیستم )

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام مینا خانم

میشه بگید که چجوری اکسپورت پی دی اف و عکس بگیریم

اول باید یک نرم افزار پی دی اف ساز مثل (پی دی اف کریتور و یا نیترو پی دی اف )روی سیستمتون نصب کنید :ws37:

بعد کلید Ctrl+P رو فشار بدید و بقیه مراحل طبق عکس :a030:

9gdk8mxn11tjm4r2oe9a.jpg

• Like 5
لینک به دیدگاه
مینا خانم نگاه کنیید ببینید پیشرفتم در چه اندازه بوده؟

خیلی خوبه ، آفرین hapydancsmil.gif

سقفش هم قوس دار میساختید دیگه عالی میشد :w02:

پ.ن : البته شاید هم قوس داره ولی خیلی زیاد نیست به خاطر همین به چشم نمیاد

• Like 3
لینک به دیدگاه
خیلی خوبه ، آفرین hapydancsmil.gif

سقفش هم قوس دار میساختید دیگه عالی میشد :w02:

پ.ن : البته شاید هم قوس داره ولی خیلی زیاد نیست به خاطر همین به چشم نمیاد

سقفش قوسدار هست ولی قوسش زیاد نیست کار اولم بود البته از راهنماییهای شما بوده تا انجامش دادم

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

سلام

دوستان این رویت تحلیل های اقلیمی مث باد رو هم داره ؟ اگه داره تا چه اندازه در این مورد قوی هست ...

بعدش این project vasari و falcon آیا ابزارهایی اضافه هستن که تو رویت وجود دارن یا کلا جدان ؟

متشکرم

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام

دوستان این رویت تحلیل های اقلیمی مث باد رو هم داره ؟ اگه داره تا چه اندازه در این مورد قوی هست ...

بعدش این project vasari و falcon آیا ابزارهایی اضافه هستن که تو رویت وجود دارن یا کلا جدان ؟

متشکرم

تحلیل های اقلیمی رویت معماری شامل اینا میشه :

1-نور و سایه :

در این نرم افزار شما می توانید پس از ترسیم ساختمان ، موقعیت جغرافیایی بنا را به صورت دقیق مشخص نماییید و پس از آن کافی است که تاریخ و ساعت را در یک روز مشخص و یا در یک بازه زمانی مشخص ، تنظیم نمایید.بعد ازانجام این 2 مرحله اطلاعات سایه اندازی و نحوه حرکت خورشید و سایه به طور کاملا دقیق خروجی داده می شود.

2-میزان جذب انرژی خورشید :

ضمنا با نصب addin های مشخصی که قابل دانلود می باشد شما می توانید میزان جذب انرژی نور خورشید در سطوح مختلف ساختمان را در یک بازه زمانی مشخص ، از نرم افزار خروجی بگیرید.

باد رو اطلاع ندارم 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

در مورد سوال دومتون هم من که همچین ابزاری رو توی ورژن 2013 ندیدم ، اما سرچ کردم دیدم به نرم افزار اضافه شده ، احتمالا رویت 2014 باید داشته باشه :ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...