MOHSEN MEHRABANI 11 ارسال شده در 4 فروردین، 2017 باسلام مشکل در نرم افزار رویت داشتم خواستم بدونم میتونید مشکل منو پاسخ بدین؟ من رویت 2014:banel_smiley_4: رو نصب کردم اما گزینه های level و چهار نما غیر فعاله ایراد کار کجاست؟
ozrazi 11 ارسال شده در 15 خرداد، 2017 سلام من دیفاین اسلوپ رو تو قسمت رووف ندارم.چطوری میتونم فعالش کنم 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 17 خرداد، 2017 سلام دوست عزیز.پوسته ی شبیه این روباچه روشی میشه مدل کرد؟ Rhinoceros 5 1
sevda66 10 ارسال شده در 30 دی، 2017 با سلام تو نرم افزار میشه پلان رو به نرم افزار داد مقطع رو نرم افزار اماده کنه؟
hanif0012003 10 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2020 سلام دوستان وقتتون بخیر من وقتی اینو نصب کردم با صفحه مشکی روبرو شدم هر کاری میکنم درست نمیشه!!!!!! کسی میدونه ؟ ممنون میشم
soudabeh.h 1 ارسال شده در 15 آذر، 2020 سلام دوستان من یه فایل دارم که وقتی روش کار کردم دیگه گزینه ی copy و mirror توش کار نمیکنه دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتی رفتم تو یه فایل صفر از نو شروع به ترسیم کردم و قبل شروع هم تست کردم این گزینه ها توش کار میکنه ولی وقتی پیش میرم و به مرحله ای میرسم که به این گزینه ها نیار دارم عمل نمیکنه دلیلش چیه؟؟؟ خواهشا یکی راهنمایی کنه 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 24 آذر، 2020 در در 26 شهریور 1399 در 00:52، soudabeh.h گفته است : سلام دوستان من یه فایل دارم که وقتی روش کار کردم دیگه گزینه ی copy و mirror توش کار نمیکنه دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتی رفتم تو یه فایل صفر از نو شروع به ترسیم کردم و قبل شروع هم تست کردم این گزینه ها توش کار میکنه ولی وقتی پیش میرم و به مرحله ای میرسم که به این گزینه ها نیار دارم عمل نمیکنه دلیلش چیه؟؟؟ خواهشا یکی راهنمایی کنه سلام مشکل سیستم واس منم میشد ویندوز عوض کردم درس شد 1
soudabeh.h 1 ارسال شده در 4 دی، 2020 در در 3 مهر 1399 در 12:33، Tamana73 گفته است : سلام مشکل سیستم واس منم میشد ویندوز عوض کردم درس شد سلام عزیزم منم آنتی ویروس نصب کردم بعد از رفع ویروس سیستمم دیگه مشکل حل شد ? الان عزیزم من برام سوال شده که چطوری یه متریال آماده که طبق سرچ کردنم تو نت بهش میگن تکسچر رو چطوری میتونم نصبت بدم به نمام تو رویت؟ ? ممنون میشم راهنمایی کنین
ارسال های توصیه شده