MOHSEN MEHRABANI 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ باسلام مشکل در نرم افزار رویت داشتم خواستم بدونم میتونید مشکل منو پاسخ بدین؟ من رویت 2014:banel_smiley_4: رو نصب کردم اما گزینه های level و چهار نما غیر فعاله ایراد کار کجاست؟ لینک به دیدگاه
ozrazi 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۵ سلام من دیفاین اسلوپ رو تو قسمت رووف ندارم.چطوری میتونم فعالش کنم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز.پوسته ی شبیه این روباچه روشی میشه مدل کرد؟ Rhinoceros 5 1 لینک به دیدگاه
sevda66 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۶ با سلام تو نرم افزار میشه پلان رو به نرم افزار داد مقطع رو نرم افزار اماده کنه؟ لینک به دیدگاه
hanif0012003 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۸ سلام دوستان وقتتون بخیر من وقتی اینو نصب کردم با صفحه مشکی روبرو شدم هر کاری میکنم درست نمیشه!!!!!! کسی میدونه ؟ ممنون میشم لینک به دیدگاه
soudabeh.h 1 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۹ سلام دوستان من یه فایل دارم که وقتی روش کار کردم دیگه گزینه ی copy و mirror توش کار نمیکنه دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتی رفتم تو یه فایل صفر از نو شروع به ترسیم کردم و قبل شروع هم تست کردم این گزینه ها توش کار میکنه ولی وقتی پیش میرم و به مرحله ای میرسم که به این گزینه ها نیار دارم عمل نمیکنه دلیلش چیه؟؟؟ خواهشا یکی راهنمایی کنه 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۹ در در 26 شهریور 1399 در 00:52، soudabeh.h گفته است : سلام دوستان من یه فایل دارم که وقتی روش کار کردم دیگه گزینه ی copy و mirror توش کار نمیکنه دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتی رفتم تو یه فایل صفر از نو شروع به ترسیم کردم و قبل شروع هم تست کردم این گزینه ها توش کار میکنه ولی وقتی پیش میرم و به مرحله ای میرسم که به این گزینه ها نیار دارم عمل نمیکنه دلیلش چیه؟؟؟ خواهشا یکی راهنمایی کنه سلام مشکل سیستم واس منم میشد ویندوز عوض کردم درس شد 1 لینک به دیدگاه
soudabeh.h 1 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۹ در در 3 مهر 1399 در 12:33، Tamana73 گفته است : سلام مشکل سیستم واس منم میشد ویندوز عوض کردم درس شد سلام عزیزم منم آنتی ویروس نصب کردم بعد از رفع ویروس سیستمم دیگه مشکل حل شد ? الان عزیزم من برام سوال شده که چطوری یه متریال آماده که طبق سرچ کردنم تو نت بهش میگن تکسچر رو چطوری میتونم نصبت بدم به نمام تو رویت؟ ? ممنون میشم راهنمایی کنین لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده