سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ سلام . اگه میشه در مورد قسمت massو model in place فیلم های آموزشی بزارید و چطور میشه یه open آشپزخانه و یا دیواری مایل ایجاد کرد.ممنونم سلام قسمت هشتم این آموزش رو ببینید. 1 لینک به دیدگاه
saeed73 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ کسی هست با پلاگین مکسول برای رندر تو رویت کار کرده باشه .اگه کسی بلد هست راهنمایی کنه چون من وقتی رو پلاگین کلیک میکنم این پیغام رو میده : image output must be set before rendering لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ کسی هست با پلاگین مکسول برای رندر تو رویت کار کرده باشه .اگه کسی بلد هست راهنمایی کنه چون من وقتی رو پلاگین کلیک میکنم این پیغام رو میده : image output must be set before rendering این آموزش ها رو دانلود کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
saeed73 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ واسه طراحی ورودی آشپزخانه باید از چه ابزاری استفاده کرد ؟؟ چرا رندرهایی که میگرم کیفیت ندارن حتی وقتی روی high میزارم لینک به دیدگاه
mina70 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان عزیز رویت من یه مشکلی داره... این 4 تا شکلی که مربع مثلث هست و برای نشون دادن نماهای مختلف هست رو نداره.. یعنی مثل تصویر پایین نیست! همچنین در پنجره ی project browser، قسمت elevations (building evevation رو نداره..یعنی 4 نما مثل تصویر پایین نداره! همچنین این level بندی ها رو ندارم! ممنون می شم راهنمایی کنید. لینک به دیدگاه
ssh314 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ با سلام. من یه مشکلی دارم تو ترسیم،ممنون میشم اگه کسی بلده راهنماییم کنه. من وقتی سقف شیبدارمو از طریق modify sub element میکشم نمیتونم دیوار و سقف رو attach کنم،کسی میتونه مشکل منو حل کنه؟ با تشکر. لینک به دیدگاه
mms33333 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ آقا سامیار سلام از کجا عکس های پس زمینه برای رندرگیری رویت , مثل عکس آسمان , طبیعت و ............................. را میتوانم دانلود کنم ؟ ممنون - مهدی لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ آقا سامیار سلاماز کجا عکس های پس زمینه برای رندرگیری رویت , مثل عکس آسمان , طبیعت و ............................. را میتوانم دانلود کنم ؟ ممنون - مهدی سلام از این آدرس میتونید انواع تکسچر و بکگراند رو دانلود کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
saeed73 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ سلام .شما باید تمپلیت های رویت رو داشته باشید.که اکثرا از تمپلیت DefaultMetric استفاده میکنند.این تمپلیت رو دانلود کن 2 لینک به دیدگاه
saeed73 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ با سلام.من یه مشکلی دارم تو ترسیم،ممنون میشم اگه کسی بلده راهنماییم کنه. من وقتی سقف شیبدارمو از طریق modify sub element میکشم نمیتونم دیوار و سقف رو attach کنم،کسی میتونه مشکل منو حل کنه؟ با تشکر. ************************ سلام.وقتی روی دیوار کلیک میکنی گزینه attach رو میزنی بعد روی سقف کلیک میکنی دیوار به سقف وصل میشه لینک به دیدگاه
sepideh jokar 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ سلام ممنون میشم کمکم کنید من نمیتونم دیوار کج بکشم با رویت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و دیوارامو ک شکسته شکسته ان به هم وصلشون کنم لطفا کمک لینک به دیدگاه
sepideh jokar 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من ت.ی تری دی کردن پایانامم به مشکل خوردم با رویت کار میکنم نمیتونم دیوارامو کج کنک و چون شکسته ان به هم وصلشون کنم کمک لینک به دیدگاه
mms33333 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ آقا سامیار سلام : برای نمایش آب در سطوح آبنما و یا استخر ویا سواحل دریا ، بصورتی که آب شفاف و کمی مواج باشد و نهایتاَ در رندر گیری ، ترسیم واقعی تر بدست بدهد . روش کار با سطوح نشان دهنده آب چگونه هست ؟ از کدام متریال برای آب استفاده میشود؟ و تنظیمات آن چگونه است ؟ ممنون - مهدی لینک به دیدگاه
parvaz ta khorshid 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ سلام ،دوستان،به یک کمک فوری نیازمندم میخوام چنین دیواری درست کنم ممنون میشم مراحل کار برام توضیح بدین لینک به دیدگاه
bahar.mmih 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان من بعد از چند روز رفتم سراغ رویتم هر کاری می کنم نه متریال میگیره نه رندر حتی،2015 ام هست. نمی دونم باید چیکارش کنم!!!!! لینک به دیدگاه
sahba6006 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ دوستان کسی میدونه چطوراین حجم شیشه ای رو میشه به mass یا دیوار شیشه ای تبدیل کرد تا بتونم فرم frem بکشم ؟ لینک به دیدگاه
saeedeh26 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ سلام مینا خانم . من یه سوال داشتم ممنون میشم جوابموبدید نحوه کشیدن دیوارکج به چه صورته؟ توپلان دیوارم صافه تودوتا نماهاهم کجی رو درست کردم ولی دیوار تو پرسپکتیو صافه چه کار باید بکنم که کج بشه؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده