nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ اگر دوست دارین بفهمین که اسم خودتون به زبون ژاپنی چی میشه طبق زیر عمل کنید A-ka B-tu C-mi D-te E-ku F-lu G-ji H-ri I-ki J-zu K-me L-ta M-rin N-to O-mo P-no Q-ke R-shi S-ari T-s U-do V-ru W-mei X-na Y-fu Z-zi ترجمه اسمتونو به ژاپنی بنویسین! 11 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ rin mo ku ki to حالا این که وَگفتی یعنی چه؟!! 2 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ rin mo ku ki to حالا این که وَگفتی یعنی چه؟!! از بعد اینجوری صدات میکنیم 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ از بعد اینجوری صدات میکنیم فک کنم اون سه تا سیلاب اول اسمم باشه بعدش می گه کی هستی تو رین مو کو کی تو این جوری: رین مو کو کی( هستی) تو؟؟؟؟؟!!!! 3 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ فک کنم اون سه تا سیلاب اول اسمم باشه بعدش می گه کی هستی تو رین مو کو کی تو این جوری: رین مو کو کی( هستی) تو؟؟؟؟؟!!!! :ws28: سلام رین مو کو کی تو 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ :ws28:سلام رین مو کو کی تو سلام و تعظیم ژاپنی عرض می کنم فک کنم به زودی تاپیک شوت خواهد شد به بخش گفتگوهای خودمانی 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ برا من شد tu ka te shi ki:ws28: 3 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ سلام و تعظیم ژاپنی عرض می کنمفک کنم به زودی تاپیک شوت خواهد شد به بخش گفتگوهای خودمانی eeeeeeeeeeeeeeeeeee akhe chera 2 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ برا من شدtu ka te shi ki:ws28: سلام توکاتاشی کی خوبی؟؟؟؟ داداشت خوبه؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ eeeeeeeeeeeeeeeeeee akhe chera تجربه نشون داده از این دست تاپیک می رن اونجا 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ سلام توکاتاشی کیخوبی؟؟؟؟ داداشت خوبه؟؟؟؟؟ سلامممممم میسی الان کدوم یک از داداشامو میگی 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ tukuritokazi واسه من شد تو کوری تو کازی:ws28: لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ سلامممممممیسی الان کدوم یک از داداشامو میگی همون پسر بده لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ تجربه نشون داده از این دست تاپیک می رن اونجا ایییییییییییییییییییی بابا عجب لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ همون پسر بده نیستی ولی از همه چیز با خبریا شوی شما کوووووو نمیدونم برادرم برادرای قدیم که چقد هوای خواهراشونو داشتن معلوم نیست کجاست یه حال نمیپرسه لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ نیستی ولی از همه چیز با خبریا شوی شما کوووووو نمیدونم برادرم برادرای قدیم که چقد هوای خواهراشونو داشتن معلوم نیست کجاست یه حال نمیپرسه نیکا اینجا نیکا اونجا نیکا همه جا زیاد از شاهین خبر ندارم فقط میدونم میخواد بره شاهرود اخیییییییییییییییییی نازی پس شایان(فکر کنم اسمش این بود) داداشه خوبه اما بیمعرفته یکی اینجوری بزنی تو سرش درست میشه:vahidrk: لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ نیکا اینجا نیکا اونجا نیکا همه جازیاد از شاهین خبر ندارم فقط میدونم میخواد بره شاهرود اخیییییییییییییییییی نازی پس شایان(فکر کنم اسمش این بود) داداشه خوبه اما بیمعرفته یکی اینجوری بزنی تو سرش درست میشه:vahidrk: شاهرود چی کار کنه حتمااااااااا عیزممممممممم :vahidrk:اینو مهمون منه لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ tuki ska =bita زبانايي مث كره اي ،چيني و ژاپني هجايي ان پس اين طور خونده ميشه ...تو كي كا!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده